miercuri, 11 noiembrie 2009

Extractul de menta piperata


Previne iritatiile si senzatia de piele care tine . Reduce roseata cauzata de iritatie sau acnee , racoreste avand efect constrictiv asupra capilarelor si improspateaza tenul .
Se gaseste in urmatoarele produse : Rasage Express Mousse Hydratante , Baume Apaisant Après-Rasage Hydratant

SKINPOWER5


Ingredient exclusiv Lierac Homme ce contine 5 minerale ( fier, magnesiu , cupru , zinc and mangan)vitale pentru o buna balanta si functionare a celulelor dermului . Acest complex unic ofera mai multa energie , protectie , rezistenta si comfort pielii .

Se gaseste in urmatoarele produse : Lierac Homme Diopti Anti-Pouches / Anti-Cernes , Anti-Rides Fluide Hydratant Réparateur-Lissant , Anti-Fatigue Gel-Crème Hydratant Revitalisant , Rasage Express Mousse Hydratante , Baume Apaisant Après-Rasage Hydratant

marți, 10 noiembrie 2009

Echinaceea


Echinacea - o planta ce infloreste vara tarziu . Are proprietati antiseptice si antibacteriale . Este folosita in cosmetologie pentru proprietatile sale calmante si antiiritative .

Se gaseste in urmatoarele produse Lierac : Deridium Ser Antirid , Deridium Crema PNM si Derium Crema PSS .

Proteine din grau


Proteine din grau - au efecte de lifting , crescand hidratarea si elasticitatea pielii . Patrund profund in riduri formand un film care uniformizeaza suprafata epidermului => reducerea aspectului neuniform si a ridurilor in profunzime .

Se gaseste in urmatoarele produse Lierac : Déridium Sérum Anti-Rides , Cohérence Extreme Yeux , Cohérence Gat si decolteu , Dioptilisse , Bust Lift Spray Tenseur , Soins Éclat Express Masque Lifting .

Coada calului


Coada Calului - contine ingrediente nutritive active cu rol astringent, calmant si reparator .

Se gaseste in urmatoarele produse Lierac : Deridium ser antirid , Deridium crema PNM si Deridium crema PSS , Lierac Homme Diopti , Dioptigel , Diopticreme , Phytolastil ser si Phytolastil gel .

Cretisoara


Contine substante antiradicali liberi , avand capacitate de absorbtie pentru ambele tipuri de radiatii UVA si UVB . Alte proprietati ale cretisoarei - vindecare si antiinflamatoare . In combinatie cu coada calului actioneaza sinergic pentru intarirea tesuturilor si a legaturilor intre ele .

Se gaseste in urmatoarele produse Lierac : Deridium ser antirid , Deridium crema PNM si Deridium crema PSS , Lierac Homme Diopti , Dioptigel , Diopticreme , Phytolastil ser si Phytolastil gel .

Iedera


Iedera - o planta cu proprietati antiparazitare , decongestionante , analgezice si astringente ; rolul in cosmetologie - imbunatateste elasticitatea pielii .

Se gaseste in urmatoarele produse Lierac : Deridium ser antirid , Deridium crema PNM si Deridium crema PSS , Lierac Homme Diopti , Dioptigel , Diopticreme , Phytolastil ser si Phytolastil gel .

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

3 CHENES BEAUTY


Piele, unghii & par
Supliment alimentar
30 comprimate de 500 mg, e: 15 g
URZICA + ZINC + SUSAN

In beauty exista cateva sustante arhiutilizate pentru proprietatile lor universal benefice . Acest supliment alimentar combina proprietatile antioxidante ale celor 3 vitamine antiage si antirid ( Vit A, C , E ) cu proprietatile unor minerale normalizatoare ale dermului ( zinc si magneziu ) si puterea miraculoasa a plantelor ( Urzica , Grau si Susan ) .

Cand putem utiliza acest tratament ? Oricand pielea , parul si unghiile noastre au nevoie de un ajutor din interior . Fie ca vrem un ten mai luminos , sa ajutam crema antirid sau samponul zilnic , suplimentul alimentar de la 3Chenes pentru frumusete este recomandat tuturor femeilor si barbatilor care isi doresc sa isi mentina aspectul tanar .

Supliment alimentar disponibil in farmacii si plafaruri . Daca nu il gasesti la farmacia de langa casa cere farmacistului sa il comande la numarul :031/8056149 .

Pret RECOMANDAT - 28 RON
Mod de administrare: Se iau 2 comprimate pe zi. Programul este de 15 zile, dar poate fi reluat la nevoie.
Precauţii: Urmaţi sfaturile de utilizare. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Folosiţi produsul în cadrul unei alimentaţii diversificate şi al unui stil de viaţă sănătos. A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Compoziţie/comprimat: vitamine: vitamina C, vitamina E, vitamina A, gluconat de zinc (6%), urzica (Urtica dioica) (5%), extract de grau (Triticum aestivum) (1%), extract de susan (Sesamum indicum) (1%), stearat de magneziu, dioxid de siliciu, celuloza microcristalina. Aport pentru 2 comprimate: vitamina C 60 mg (100% DZR*), urzica 50 mg, extract de grau 10 mg, extract de susan 10 mg, vitamina E 10 mg (100% DZR*), zinc 8.6 mg (57% DZR*), vitamina A 800 µg (100% DZR*). *DZR = Doza Zilnica Recomandata.
Acest produs nu este un medicament, ci un supliment alimentar pe baza de plante, vitamine si minerale.
Mod de conservare: a nu se expune la razele directe ale soarelui, a nu se congela. Temperatura de pastrare intre 4 şi 28°C.
Producător : Laboratoires 3 Chenes, Franta.

miercuri, 4 noiembrie 2009

Deridium Concentrat vegetal 15 ml (15 x 1 ml)


















































Ser intensiv antirid
Cu o concentratie ridicata de Cretisoara, Iedera si Coada-calului, acest ser contine 42% extracte de plante pentru o actiune antirid intensiva. Un adevarat tratament de soc, acest concentrat botanic permite o netezire instantanee a trasaturilor si reda stralucirea si vitalitatea pielii, lasand-o vizibil mai tonica. Ridurile si liniile fine sunt reduse. Agitati imainte de utilizare (concentratia foarte mare de extracte de plante poate duce la formarea depozitelor). UZ EXTERN
Cretisoara - contine substante antiradicali liberi , avand capacitate de absorbtie pentru ambele tipuri de radiatii UVA si UVB . Alte proprietati ale cretisoarei - vindecare si antiinflamatoare . In combinatie cu coada calului actioneaza sinergic pentru intarirea tesuturilor si a legaturilor intre ele .
Coada Calului - contine ingrediente nutritive active cu rol astringent, calmant si reparator .
Echinacea - o planta ce infloreste vara tarziu . Are proprietati antiseptice si antibacteriale . Este folosita in cosmetologie pentru proprietatile sale calmante si antiiritative .
Iedera - o planta cu proprietati antiparazitare , decongestionante , analgezice si astringente imbunatatind elasticitatea pielii .

Proteine din grau - au efecte de lifting , crescand hidratarea si elasticitatea pielii . Patrund profund in riduri formand un film care uniformizeaza suprafata epidermului => reducerea aspectului neuniform .
Mod de utilizare: Aplicati seara ca tratament intensiv pentru 20 – 30 de zile consecutiv.
Pentru un efect ‘instant’, acest ser se combina ideal cu baza de machiaj sau fondul de ten pentru a da fetei un aspect neted, satinat si odihnit.
Mod de conservare: a nu se expune la razele directe ale soarelui, a nu se congela. Temperatura de pastrare: 4-28°C.

Unde il gasim :
http://www.centrofarm.ro/ccC1559532_039X010131/disponibil_farmacii/Lierac---Deridium-Concentrat-Vegetal-Antirid-15-X-1ml.html
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=deridium&ItemId=6422511

Rolul tatalui dupa nastere

Intoarcerea acasa este si ea o alta schimbare majora.

Viata de cuplu este data peste cap destul de serios. Foarte repede oboseala devine parte din familie...

Aici intervine rolul important al tatalui. El ii poate permite mamei sa mai respire din cand in cand, sa se mai odihneasca.

Lipsa de somn tinde sa amplifice toate dificultatile, chiar si cele mai mici, deoarece limiteaza capacitatea de a se distanta de tot, precum si semnificatia acestor momente.

In general, mama are nevoie de multa odihna. Si atunci depinde de tata sa se ocupe de rest... Dar, din fericire, fiecare zi este luminata de cate o privire, o strangere de deget, si, curand, de zambetul sau rasul copilului.

Au loc conversatii lungi cu cel care ocupa aproape tot spatiul. Iata-l - se joaca si apuca toate jucariile din fata lui. Noile sale aptitudini sunt de-a dreptul incredibile. Fiecare moment pe care il petreci privindu-l este o reala placere care da un sens deplin tuturor eforturilor de adaptare solicitate.

Intr-adevar, tatal poate beneficia de concediul de paternitate pentru a petrece timp in familie. Observatii recente arata ca daca bebelusul este ingrijit alternativ de ambii parinti accepta mai usor separatia ulterioara inevitabila: intarcarea, bona, scoala, etc.

Sa aiba grija de un nou-nascut este o problema delicata pentru tata. Fara a fi un substitut al mamei, el trebuie sa accepte sa-si lase la o parte virilitatea masculina specifica, chiar daca uneori are impresia ca joaca un rol feminin.

Se vorbeste adesea de feminizarea tatalui care are grija de copil. Absenta explicatiilor poate face ca tatal sa nu stie cum sa se poarte. De asemenea, depinde de mama sa-si ajute pertenerul sa ocupe un loc care sa fie multumitor pentru ambii parteneri. Uneori este nevoie de timp si perseverenta. Lipsa de apitudini nu trebuie sa fie un motiv suficient pentru a-l descuraja pe tata... sau pe mama. Cu un minimum de timp si de vointa, se poate invata orice: sa prepari un biberon, sa schimbi un scutec, sa faci baie bebelusului, etc.

Impreuna, parintii isi schimba felul de a fi si obiceiurile pentru a-i face loc copilului. Aceste experiente reactiveaza mai mult sau mai putin constient propriile experiente din trecut.

Nu este neobisnuit ca relatia cu propriii parinti sa fie afectata. Toate aceste schimbari sunt o sansa pentru a progresa, dar pot fi insotite de anxietate. Dialogul si atentia reciproca sunt in mod sigur cele mai bune resurse ale cuplului pentru a depasi acest stadiu cu seninatate.

Studiile au aratat ca tatal tinde sa stimuleze copilul mai mult, sa-l puna in situatii noi, sa-l invite sa exploreze mediul inconjurator. De asemenea, tatal are asteptari mai mari in ceea ce priveste progresul copilului. Datorita acestor particularitati, tatal incita la deschidere catre lume si asumarea de riscuri, in vreme ce intr-o situatie asemanatoare, mama este adesea protectoare si ofera siguranta. Ea ajuta la dezvoltarea copilului si a increderii acestuia in sine.

Suntem obisnuiti sa-l plasam pe tata intr-o pozitie "separatista". Adesea, insusi tatal isi asuma aceasta pozitie intr-un fel pasiv de care nu este constient. Copilul observa ca mama sa impartaseste o intimitate cu altcineva, intimitate la care el, in mod normal, nu are acces. Intelegand asta, iluziile copilului privind o relatie exclusiva cu mama sa iau sfarsit.

Articol redactat de catre Christophe Pénicaut, specialist psihoterapeut, absolvent al École de Psychologues Praticiens de Paris (Scoala de Psihologi Practicieni din Paris).

Este consultant psihoterapeut pentru copii si adolescenti la Centrul Medico-psiho-pedagogic din Paris.

Si-a redactat teza privind paternitatea prin compararea a doua generatii de tati si a relatiei acestora cu copiii si sotiile lor.

Rolul tatalui in timpul nasterii

Dupa ce a fost indepartat in mod sistematic, in zilele noastre tatal este adesea poftit sa fie prezent la nastere.

Abia de vreo 20 de ani prezenta tatalui la nastere a fost privita ca fiind mai degraba benefica, decat periculoasa.

S-a observat ca prezenta tatalui in timpul nasterii determina reducerea dozei de analgezice si le ajuta pe femei sa aiba o mai buna experienta a nasterii.

Majoritatea cuplurilor doresc sa impartaseasca aceasta experienta. Astazi, nu mai exista norme prestabilite, dar este important sa se discute dinainte, pentru ca ar fi extrem de neplacut sa existe disensiuni pe aceasta tema in ziua cea mare.

Anumiti tati se simt frustrati ca nu pot prelua in vreun fel durerile travaliului - la fel si anumite mame. Efectiv poate fi dificil pentru un barbat sa stie ca femeia pe care o iubeste sufera si ca el nu poate face nimic pentru ea, decat sa astepte efectul anesteziei epidurale.

Tatal, oarecum resemnat, trebuie sa se simta multumit fie si numai pentru ca este acolo si sa fie disponibil fara sa incerce sa "rezolve" situatia, fara sa-si ofere ajutorul sau sa se ingrijoreze la fiecare 5 minute.

Nasterea este o perioada foarte intensa din punct de vedere fizic si emotional. Fiecare cuvant auzit are o importanta exceptionala, subestimata de multi dintre cei care fac parte din echipa medicala.

Pentru tata, uneori cel mai bine este sa ramana tacut si sa evite sa faca glume doar pentru a scapa de tensiune sau pentru a ascunde ceea ce simte.

Chiar daca suntem in era fotografiilor, aparatele foto si camerele video este bine sa fie folosite dupa nastere.

Sunt momente in care amintirile personale sunt mai pretioase decat cele impartasite.

Rolul tatalui in timpul sarcinii

Cel mai adesea, in timpul sarcinii, mama va aprecia un barbat care sa se implice in transformarile prin care trece ea, cineva care sa fie antent la noile ei nevoi.

Sa ramana atent la dorintele mamei este un lucru delicat, dar foarte important. Tatal trebuie sa fie capabil sa-si "mameasca" sotia din cand in cand.

El poate arata in mai multe feluri ca este implicat: pregatind sosirea propriu-zisa a copilului, citind si informandu-se cu privire la sarcina si nastere, fiind prezent la controalele medicale periodice ale sotiei sale, la cursurile pregatitoare pentru nastere, la ecografii si asa mai departe. Fiecare cuplu trebuie sa gaseasca un echilibru intre un tata absent si dezinteresat si unul invaziv care nu respecta intimitatea mamei.

Cu privire la partea materiala, sunt mai multe lucruri care trebuie cumparate: haine, carucior, scaun de masina pentru bebelus, biberoane, etc. Anumiti tati se simt inconfortabil in magazinele de profil, dar aceste cumparaturi sunt o oportunitate de a amenaja impreuna camera copilului.

In ceea ce priveste informarea, tatal poate citi despre sarcina, nastere, paternitate, etc. Sa se informeze despre toate aceste il ajuta sa-si canalizeze anxietatea care poate aparea in fata necunoscutului, dar uneori este si un pretext excelent pentru o discutie divergenta constructiva.

Fatul creste in interiorul mamei, dar tatal nu percepe mare lucru. Poate doar o umbra la prima ecografie si atat.

Cat despre mama, ea poate simti fatul miscandu-se destul de devreme. Desigur, ea este incantata de acest lucru, dar uneori se poate simti frustrata ca nu poate impratasi aceasta experienta.

Cand aceste miscari pot fi simtite prin asezarea mainii pe abdomen, tatal ar trebui sa profite din plin de aceasta oportunitate de a simti micuta viata care se zbate sub palma sa. Astfel, si mama si tatal pot impartasi acelasi entuziasm.

Cei care sunt foarte interesati de acest mod de comunicare prin atingere, se pot indrepta catre haptonomie, care permite un real schimb intre foetus si adult. De asemenea, haptonomia poate fi folosita pentru a ajuta feotusul sa se pozitioneze corect inainte de nastere.

Sa vorbesti cu bebelusul din burta ii poate face pe unii sa zambeasca, altora li se poate parea natural. Se stie ca bebelusul recunoaste vocea mamei sale si stie cand ea vorbeste cu el, iar el se misca intr-un anumit fel in acele momente. Se pare ca si vocea tatalui poate avea acelasi efect daca bebelusul o aude regulat.Vocea tatalui poate avea un efect linistitor asupra nou-nascutului daca acesta s-a obisnuit de timpuriu sa o auda.

Venirea primului copil pe lume , o schimbare profunda in viata oricarui barbat


Astazi suntem martorii unei profunde schimbari cu privire la rolul tatalui in familie.

Aceasta schimbare este cu atat mai vizibila cu cat se compara doua generatii succesive de tati.

Referitor la sarcina si nastere, nu exista cuvinte care sa desemneze ce se intampla din punctul de vedere al tatalui.

Felul in care tatal isi exprima emtotiile la nasterea copilului sau a fost, in mod traditional, restricitionat, deoarece era considerat indecent, insa astazi este considerat drept "valoare adagata" virilitatii sale.

Anumiti specialisti pretind chiar ca virilitatea tatalui este mai degraba un obstacol in calea implinirii paternitatii, este ceva ce il impiedica sa beneficieze pe deplin de rolul sau patern.

Sa devina tata reprezinta un important proces de tranzitie pentru care, in tarile industrializate, nu exista un ritual specific.

In prezent, in anumite tari se practica ritualul de cuvada: ceea ce prespupune ca tatal sa experimenteze anumite trairi ale sotiei sale din apropierea nasterii. Astfel, tatal este perfect constient ca imita comportamentul femeii insarcinate sau lauze. Uneori, cand specialistii raporteaza tulburari ale tatalui vis-a-vis de sarcina, tulburari precum indigestie, dureri abdominale, tulburari intestinale, dureri de spate, probleme dentale si crestere in greutate, se pare ca este vorba de o "cuvada psihosomatica", o manifestare fizica a unor tensiuni mentale neeliberate.

Experienta de a deveni tata si de a o cunoaste pe viitoarea mama ca femeie insarcinata este pentru barbat o experienta fragmentara, mai ales daca nu are prea multe ocazii de a discuta despre asta cu cei din anturajul apropiat.

Articol redactat de catre Christophe Pénicaut, specialist psihoterapeut, absolvent al École de Psychologues Praticiens de Paris (Scoala de Psihologi Practicieni din Paris).

luni, 2 noiembrie 2009

Oaskin de la 3Chenes apa demachianta


OASKIN® Apa demachianta calmanta 200 ml
Toate tipurile de piele
Oaskin® - Primul ingredient activ 100% bio brevetat

Apa demachianta OASKIN® curăţă delicat epiderma si indeparteaza machiajul fetei si ochilor. Asocierea de apa florala de albastrele si hamamelis calmeaza si purifica pielea. Fata voastra va arata mai odihnita, iar ochii mai putin obositi.
Mod de utilizare: Aplicaţi cu un disc demachiant pe fata, ochi si gat. Nu necesita clatire.
99,8% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală
51,01% din totalul ingredientelor provin din culturi biologice.
Fără parfum de sinteza – Fără OMG* - Fără coloranţi – Fără alcool – Fără paraben – Fara PEG si PPG – Formula nu a fost testata pe animale – Fara ingrediente rezultate din industria petrochimica
Cosmetică ecologică şi biologică certificată de ECOCERT.
Singurul ingredient activ ORGANIC anti-ageing patentat care provine din natura.
Oaskin® primul ingredient 100% bio cu eficacitate dovedita*
Anti-age – anti-oxidant – protector – regenerant – de redare a fermitatii – reparator
*studiu in vitro ce pune in evidenta actiunea ingredientului activ Oaskin®
Unde il gasim :
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=3chenes&ItemId=5369291

Mod de conservare: a nu se expune la razele directe ale soarelui, a nu se congela. Temperatura de pastrare intre 4-28°C.

duminică, 1 noiembrie 2009

Imi ofer un contur perfect al fetei cu produsul meu accelerator de colagen!



Lierac COHERENCE Fermitate anti-age si antirid

Incepand cu 30 de ani, se poate observa un declin gradual dar continuu in productia de colagen de tip III. Producerea acestui tip de colagen – care este responsabil pentru hidratarea, fermitatea si volumul pielii – se opreste in jurul varstei de 45 – 50 de ani. Pentru a ajuta la contracararea efectelor acestui tip de imbatranire, este necesar sa: reactivam productia de colagen de tipul III, reactivam productia de glycosaminoglycani (GAG) care sunt esentiali pentru refacerea calitatii matrixului dermal si asigurarea suportului dermal.
Dupa varsta de 50 de ani, pielea nu-si pierde abilitatea de a produce colagen de tip III: pur si simplu a incetat sa mai primeasca semnale pentru a continua sinteza colagenului. Vectorul Lierac Coherence™ este un vector specific ce are abilitatea de a reactiva sinteza colagenului de tip III intr-un mod tintit, prin reproducerea mesajului exact utilizat de catre piele pentru stimularea productiei de colagen.
Gama de produse de ingrijire Lierac COHERENCE actioneaza impotriva imbatranirii cutanate si pierderii de fermitate, gratie actiunii tintite a vectorilor care relanseaza sinteza naturala a colagenului III, colagenul tineretii, a carui productie se diminueaza mult incepand cu varsta de 40 de ani.
• Lierac Coherence Crema de zi antirid
Pentru pielea normala. Acest produs pentru fermitate imbogatit cu vectori COHERENCE si vitamine redinamizeaza pe parcursul intregii zile celulele epidermei si le protejeaza de agresiuni.
• Lierac Coherence Crema de noapte antirid
Pentru toate tipurile de piele. In timpul noptii, vectorii COHERENCE si o asociere magneziu – hyaluronate de sodiu redau fermitatea. Repara, relaxeaza trasaturile si imbunatateste micro-circulatia.
• Lierac Coherence concentrat absolut antirid
Efect de intinerire spectaculoasa. Ovalul fetei este redesenat, trasaturile sunt vizibil mai ferme.
• Lierac Coherence Crema de buze antirid
Produs de lifting pentru conturul buzelor, pentru o gura mai bine definita si un ruj care dureaza mai mult.
• Lierac Coherence Crema de gat antirid
Gel crema pentru intretinerea tineretii gatului si decolteului. Se utilizeaza seara.

Mustela Stelaprotect


Fara parfum, fara coloranti, fara conservanti
Expertiza Mustela pentru pielea hipersensibila

Ce e de facut cand pielea bebelusului tau reactioneaza la cel mai mic gest: se inroseste, este uscata, etc? Pentru el, iti doresti produse de ingrijire special concepute pentru a-i intari toleranta pielii si care sa fie perfect adaptate epidermei sale. Pentru el, Mustela a creat: gama Stelaprotect – Mustela Dermo-pediatrie, care sa aiba grija de pielea bebelusului tau, cu o formula fara parfum, fara coloranti si fara conservanti.

Un ingredient activ exclusiv de origine naturala
Ce e de facut cand pielea bebelusului tau reactioneaza la cel mai mic gest: se inroseste, este uscata, etc? Sa o ingrijesti cu produsele potrivite: fara parfum, fara coloranti, fara conservanti. Asa cum sunt produsele gamei Stelaprotect de la Mustela Dermo-pediatrie. Datorita ingredientului sau activ brevetat de origine naturala, care intareste toleranta pielii, precum si formulei cu un minimum de compusi chimici, pielea este calmata delicat. Pentru un plus de siguranta, produsele acestei game sunt realizate la presiunea potrivita, iar recipientele pentru crema de fata si laptele de corp sunt special concepute pentru a evita contaminarea prin aer.

Crema de fata
Lapte de corp
Fluid de curatare fara clatire fata, corp, sezut
Spuma lavanta fata, corp, par

Parerea specialistului: dr. Clarence Belilovsky, medic dermatolog
Semnele:
- Pielea se inroseste imediat dupa expunerea la frig, caldura, dupa baie sau dupa o emotie puternica (furia, de exemplu)
- Cea mai mica presiune lasa semne pe piele
Ce e de facut?
- Alegeti, de preferinta, produse fara parfum, fara coloranti si fara conservati pentru a limita riscurile de reactii alergice.
- Evitati o noua expunere la soare sau la frig.

Calitate garantata
Mustela
Conceputa in colaborare cu medici dermatologi si pediatri, gama Stelaprotect de la Mustela Dermo-pdiatrie a Laboratoarelor Expanscience este rezultatul intregii expertize Mustela. Numeroase teste de inocuitate, de toleranta, de confort, de eficienta, realizate sub control medical si apoi supuse unui control de rutina sunt efectuate pentru fiecare produs: de peste 55 de ani, asemenea milioanelor de alte mamici, poti incredinta si tu pielea micutului tau unui specialist recunoscut: Mustela.

www.mustela.com