miercuri, 19 august 2009

Concurs

Buna seara dragele mele . Rubrica concursuri debuteaza astazi avand focus pe dragul meu brand : Phyto . Ce pot spune despre Phyto mai mult decat spune motto brand-ului : Nu exista par urat , exista doar par prost ingrijit .

Cand am inceput sa folosesc produsele nu credeam in solutii miraculoase pentru parul meu deshidratat , deteriorat , despicat ..... solutia era foarfeca ( NU voi face reclama cu perdea , recunosc acum si pe viitor ca produsele despre care voi scrie le cunosc si le promovez intrucat sunt un pion in firma care le distribuie ) . Acum parul meu este superb , rezista cu forta schimbarilor de look si creste intr-un ritm normal .

Premiul concursului - o selectie de produse pe care le folosesc dupa vara . Kitul contine : Phytodefrisant , Phyto 7 si PhytoLisse . Detaliile despre fiecare le gasiti in blog .

Cum va inscrieti ? Simplu : trimiteti detaliile de contact ( mail , adresa si nume prenume , mobil ) la mihaelastam@gmail.com si sunteti inscrisi automat . Premiul va fi acordat in urma unei trageri la sorti la sediul nostru si 2 dintre voi vor participa ca martori . Nu anunt data extragerii castigatorului pentru ca acesta va fi pus la bataie in momentul in care voi avea 100 persoane inscrise ( va puteti convinge prietenii sa se inscrie si il putem acorda si maine ) .

Daca vreti sa aflati informatii despre orice produs / brand introdus in blog sau aveti o intrebare in general despre un tabiet de ingrijire sau problema de frumusete cu cea mai mare placere sunt aici sa va raspund .

Nota : Castigatorul va primi premiul acasa prin curier rapid asa ca va rog sa fiti atente cum trimiteti datele . Nu pot fi mai mult de 2 persoane / adresa inscrise in concurs . Valoare premiu - 205 RON

18 comentarii:

  1. Buna MS!
    M-am inscris si eu la concurs mai ales ca stiu cat de bune sunt produsele Phyto!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Beautiful , bine ai venit la concurs . Ma poti ajuta sa strang mai multe persoane pentru concurs ? Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. ma inscriu si eu la phyto
    te ajut si eu cu drag, Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  4. Super Adela . Iti multumesc mult .

    RăspundețiȘtergere
  5. acum..si eu:)
    oricum sunt foarte interesata de produse...o sa caut pe aici sa vad ce mi se potriveste
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  6. Te mai astept Ana . Imi pare bine de vizita . Citeste regulamentul concursului te rog . Trebuie sa imi trimiti pe privat adresa ta si restul . Voi posta concursuri constant asa ca te rog sa revi .

    RăspundețiȘtergere
  7. buna, nu te supara ca te intreb, dar tu ce anume castigi oferind acest cadou in valoare de 205 lei? este ceva pur dezinteresat? sper sa nu te ofensez, dar eu sunt o fire mai sceptica, mai ales cand vine vorba de dezvaluit date personale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Anonim :) , eu nu castig nimic ... concursurile sunt o procedura destul de comuna in a atrage atentia asupra unui brand , produs ... Dupa concurs ma poti anunta daca doresti sa fi scos din baza de date ... tine doar de tine . Te pot asigura de onestitatea mea intrucat lucrez la firma care importa produsele ... blogul este personal iar firma imi sustine initiativele prin ce am nevoie. Daca doresti dupa concurs sa ramai in baza de date , periodic vei primi prin posta normala / electronica diverse notificari / mostre/ brosuri . Eu sper ca oricum continutul blogului sa iti fi atras atentia , sper ca ti-a placut ce ai citit si te mai astept pe aici .

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna!m-am inscris si eu la concurs:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Dap,m-am inscris si eu ,dar nu stiu daca ai primit mail-ul meu.Sa fie cu noroc ca stau cam prost la capitolul asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Viorica , nu am mail de la tine cred . Cand te-ai inscris ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Am primit mail-ul tau.Acum sunt si eu in concurs.Sa fie cu noroc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum mai merge concursul? m-am inscris si eu si am dat si sfoara-ntre prietene! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am folosit niciodata produsele Phyto! Am sa le incerc si eu...am devenit foarte curioasa!
    Chiar asta cautam pe net, pareri despre sampoane bune. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Anonim , ce fel de scalp ai si cam cum este parul tau ? Ma bucur ca ti-am trezit curiozitatea , gama Phyto are foarte multe produse tocmai de aceea mi-ar placea sa il alegem pe cel mai potrivit impreuna . Te mai astept cu drag pe aici !!

    RăspundețiȘtergere
  16. folosesc din gama phyto samponu pytocyane si cel cu ou sirom. cum pot participa la concurs?

    RăspundețiȘtergere
  17. Concursul s-a incheiat . Te poti inscrie la cel de Ceracuta

    RăspundețiȘtergere
  18. Of,acuma am vazut si concursul cu produse Phyto. Ce rau imi pare ca n-am gasit blogul mai repede! nu c-as fi eu f norocoasa din fire, dar macar asa de incercare mi-ar fi placut sa particip...

    RăspundețiȘtergere