miercuri, 26 august 2009

Noviderm Boreade crema gomaj


BOREADE® Crema de gomaj pentru fata – 50 ml
Crema dermatologica exfolianta si purifianta pentru pielea grasa cu imperfectiuni

Indicatii: Crema de gomaj pentru fata Boreade permite exfolierea in profunzime si indepartarea celulelor moarte si impuritatilor. Ajuta pielea sa-si recapete catifelarea: textura pielii este refacuta, porii sunt mai putin vizibili.
Proprietati: Aceasta formula cremoasa asigura un gomaj eficient, lasand pielea catifelata.
Mod de aplicare: Utilizati de maxim 2-3 ori pe saptamana. Aplicati pe fata si gat, pe pielea curata si umeda. Masati usor, insistand pe zonele mai grase: nas, frunte si barbie. Clatiti cu apa si uscati. Evitati conturul ochilor.
Elaborata si testata sub control dermatologic. Hipoalegenica – formulata pentru a minimiza riscul de reactii alergice. Fara coloranti.


Sfat : Pentru un efect optim recomand utilizarea ei dupa dus sau dupa o baie de aburi cand pielea este mai moale iar porii pot fi curatati in profunzime .
Bonus pentru cititori : Am 200 mostre disponibile - pentru doritori trimiteti detaliile de contact ( mail , adresa si nume prenume , mobil ) la mihaelastam@gmail.com si va vor fi trimise prin posta normala la adresa mentionata . Nume mail : Mostre Noviderm
Unde il gasim :
Pret mediu - 57 RON

4 comentarii:

  1. Imi place crema. Imi vine s-o folosesc zilnic, desi e recomandat de maxim 3 ori pe saptamana pentru tipul meu de ten.
    Exfoliaza frumos, delicat, tenul meu nu mai e uscat dupa acest procedeu.
    Am folosit-o de 2 ori pana acum si, in combinatie cu Crema Catifelanta, face o echipa buna.
    Sper sa aiba in continuare efecte pozitive.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intr-adevar este bun; adica e cel mai bun produs de gomaj incercat pana acum.Tenul meu care este si gras, si cu imperfectiuni, si sensibil in acelasi timp e dificil de multumit, dar gomajul curata bland si eficient, chiar sunt multumita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Irina ,

    Ma bucur ca ti-a placut ... si a fost o placere sa te cunosc . Cum iti mai merge tratamentul ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am intrerupt Retin-A-ul pt ca am fost la mare..meanwhile acneea mi s-a inrautatit,nu-mi dau seama de ce..si doar vara se intampla..gomajul se lupta cu cosurile eroic..mai desfunda un por, mai exfoliaza un cos deja format ;))

    RăspundețiȘtergere