miercuri, 26 august 2009

Special pentru adolescenti


Pentru ca am fost candva adolescenta , pentru ca alocatia este oricum mica , pentru ca aveti nevoie de atatea si bani de experimente nu exista iar pubertatea se joaca cu pielea voastra vrem sa va trimitem mostre din produsele noastre antiacneice iar voi veti face alegerea .

Trimiteti detaliile de contact ( mail , adresa si nume prenume , mobil ) la mihaelastam@gmail.com si va vor fi trimise prin posta normala la adresa mentionata . Nume mail : Sunt adolescent .

3 Dintre cei inscrisi vor fi premiati cu 2 Produse Boreade ( castigatorii vor fi anuntati pe 1 octombrie )

Toamna ne asteapta cu surprize multe si o piele frumoasa .

3 comentarii:

  1. eu am 37 de ani si tot am cosuri razlete
    deci ma inscriu si eu la adolescenti!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu Adela ? Oricum ramanem tineri in adancul sufletului :) . Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. buna. e trecuta demult toamna si voiam sa va intreb daca mai exista oferta cu mostrele. ar fi absolut super sa pot incerca fara sa fie nevoie sa dau iar 100lei si sa nu-mi placa...problema nr 2 a intrebarii mele, ar fi niste sfaturi daca nu mai este valabila oferta cu mostrele.
    eu am tenul mixt, adica gras in zona T si normal si perfect pe obraji(e partea cea mai frumoasa a fetei mele). am o acnee usoara, adica imi mai apar cosuri in zona T, si bineinteles tenul lucios si stralucitor,pori dilatati. cand nu foloseam nimic, dupa ce ieseam de la scoala aratam de parca m-as fi dat cu ulei pe fata direct din sticla:))) acum s-a mai moderat. momentan am crema dl bioderma sebium AKN, dar nu prea mi se pare ca face ceva. nici gama oxyance nu m-a impresionat(gel de curatare pt ten gras si crema matifianta) acum sunt in cautarea unei cremulitze care sa-mi distruga niste cosuri aparute de o vreme si care nu mai vor sa dispara! zyneritul si skinorenul nu mai functioneaza. sunt bune pt mine dar deja pielea e obisnuita cu ele ... ati avea vreo recomandare cu privire atat la o crema corectoare cat si crema hidratanta pt tenul meu pe care s-o folosesc zilnic si care sa fie o baza buna de machiaj, sa nu se stranga?Stiu ca cer deja un program de ingrijire in toata regula, dar daca vorbim despre crema si fond de ten, se cere si recomandarea unui demachiant bun. multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere