luni, 15 februarie 2010

Memoire


Traim intr-o lume din ce in ce mai agitata. Si vrem sa fim la curent cu cat mai multe lucruri – informatia este vitala. Asa ca din cand in cand avem nevoie de stimulente cerebrale. Mai exista si perioadele extrem de stresante ale examenelor, cand dorim sa acumulam cat mai multa informatie intr-un timp cat mai scurt. Dar ne este greu, daca nu apelam la ajutorul unor specialisti. Laboratoarele 3Chenes au lansat gama Phytoterapie familiale, produse pe baza plante, care se adreseaza intregii familii.
Memoire de la Laboratoarele 3Chenes este un produs destinat studentilor in perioada examenelor si persoanelor care simt nevoia ameliorarii tonusului cerebral si stimularii memoriei lor. Contine ginkgo biloba, care stimuleaza memoria si procesele de invatare, si soia si vitamina E, care au actiune anti-oxidanta, participand la formarea si protejarea globulelor rosii.
Se iau 2 comprimate pe zi, dimineata la trezire, cu un pahar mare de apa sau suc de fructe. Programul este de 15 zile, putand fi reluat la nevoie. Este recomandat sa se faca minim 4 programe pe an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu