miercuri, 30 iunie 2010

Ai pielea hipersensibila si predispusa la iritatii zilnice? Ai facut de curand un peeling?Solutia salvatoare pentru pielea ta: Neocica® de la Filorga



Inca din 1978 Laboratoarele Filorga au dezvoltat dispozitive medicale inovatoare si de incredere, utilizate de catre specialistii in medicina si chirurgia estetica.
Inspirata direct din mezoterapia estetica, toate produsele gamei noastre anti-age contin Chronosfere® cu eliberare progresiva de acid hialuronic si NCTF®, un complex poli-revitalizant unic de 55 de ingrediente (vitamine, coenzime, aminoacizi…) identic cu cel injectat in cabinetul medical.
Neocica® este o crema ce reface intensiv tesuturile si trateaza iritatiile severe. Accelereaza procesul de reparare celulara si calmeaza reactiile inflamatorii. Pielea se regenereaza intr-o maniera spectaculoasa si isi regaseste aspectul original.
O combinatie inovatoare de artemia salina, un precursor de laminina 5 si mimosa tenuiflora favorizeaza reconstructia epidermei actionand asupra proceselor de regenerare celulara. Extractele de porumb dulce si de alga bruna calmeaza iritatiile. Textura sa fluida penetreaza fara a fi nevoie de masaj.
Aceasta crema are un spectru foarte larg de utilizari: poate fi folosita iarna – pe pielea si buzele crapate, vara – dupa expunerile abuzive la soare, sau zilnic – dupa barbierit, pe arsuri sau sub plasturi. Nu se aplica pe ranile care sangereaza.

De ce imi place ? Pentru ca este o crema cu actiune multipla - dupa epilat , dupa ras , pe ciupiturile de tantari , dupa peeling si gomaj , dupa solar sau expunere prelungita la soare sau vant si vreme rece calmeaza pielea si o restructureaza .

Unde o gasim :
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=filorga&ItemId=6421442
http://www.farmaciiledona.ro/produse/filorga-neocica-crema-rep-piele-lezata-20ml-I51735#farmacii


Pret mediu - 150 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu