miercuri, 9 februarie 2011

Expert Cheveux - Forte Pharma


Expert Cheveux – Vitalitate pentru par si unghii
28 comprimate – e = 36.2 g
Impotriva caderii parului – Fortifiant – Reda stralucirea parului

Expert Cheveux a fost special formulat de catre Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al Laboratoarelor Forte Pharma pentru a frana caderea si stimula cresterea unui par mai frumos si mai rezistent.
Eficacitatea sa se bazeaza pe 3 actiuni sinergice:
1. Franeaza caderea si stimuleaza cresterea parului
· Aminoacizi (cisteina si metionina) asociati cu fier si cu zinc participa la constructia si la sinteza keratinei. Deci, ei au un rol in cresterea si formarea unui par des si dens.
· Antioxidantii: ActiSOD (extract de pepene) + vitaminele A, C, E + mangan + selenium actioneaza sinergic impotriva imbatranirii premature a parului din cauza stresului, poluarii, trecerii timpului. Ei previn “asfixierea”folicului pilos pentru a limita ruperea si caderea. Prin actiunea lor anti-age, ei tind sa incetineasca aparitia parului alb.
2. Fortifica parul
· Complexul ForteNutris-PP pe baza de Karite, extract de struguri si vitamina PP/B3 activeaza microcirculatia la nivelul scalpului pentru un aport optim de nutrienti la nivelul bulbului capilar. Parul devine mai rezistent si este favorizata cresterea.
3. Reda stralucirea parului
· Drojdia de bere reda stralucirea parului prin aportul sau de proteine si vitaminele B6 si B12. Ea contribuie la hranirea si revitalizarea masei capilare pentru un efect de stralucire.
· Brusturele, asociat cu vitamina B2, calmeaza si reechilibreaza scalpul sensibil.
Expert Cheveux actioneaza si asupra unghiilor: favorizeaza cresterea, frumusetea si sanatatea lor.
Un supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.


Mod de utilizare: Luati un comprimat pe zi cu un pahar cu apa, intr-un moment de repaus. Cura de 28 de zile, care poate fi reluata.
Analiza nutritionala: glucide: 0.92 g/cp, protein 0.16 g/cp, lipide 0.06 g/cp, valoare energetica: 5 kcal/cp (20 kJ/cp). Vitamina A: 800 µg/cp (100% DZR), vit. C: 60 mg/cp (100% DZR), vit. E: 10 mg/cp (100% DZR), vit. B1: 1.4 mg/cp (100% DZR), vit. B3: 18 mg/cp (100% DZR), vit. B5: 6 mg/cp (100% DZR), vit. B6: 2 mg/cp (100% DZR), vit. B8: 150 µg/cp (100% DZR), vit. B12: 1µg/cp (100% DZR), selenium: 50 µg/cp (100% DZR), mangan: 3.5 mg/cp (100% DZR), fier: 14 mg/cp (100% DZR), zinc: 15 mg/cp (100% DZR).
DZR = Doza Zilnica Recomandata.




Concluzie - De ce imi place ? Pentru ca eu , in primul rand sunt o uituca si daca am un tratament care trebuie luat de cateva ori pe zi ... m-am pierdut pe drum . Pentru ca imi asigura un aport vitaminic complex suficient nu numai pentru par , unghii dar si pentru intregul organism . Pentru ca pot face doar 1 luna de tratament daca doresc .
Unde il gasim :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu