sâmbătă, 20 noiembrie 2010

BuSt Up my LiFe




Lierac Phytrel Fiole

Phytrel Fiole prin 83% concentrate active este un tratament intensiv pentru sani lasati(ptoza) si lipsiti de fermitate . Este un produs ideal pentru doamnele care se confrunta cu o ptoza mai mica de 4 cm ( se masoara vertical de la nivelul mamelonului ) , pentru doamnele cu o ptoza mai mare de 4 cm Phytrel Fiole va reda o parte din fermitatea sanului .
Phytrel Fiole stimuleaza celulele fibroblastice care sunt responsabile de redarea elasticitatii pielii o particularitate importanta in mentinerea formei . Contine canepa si salvie care tonifica si intaresc pielea pentru a mentine si restaura forma sanului si aspectul sau tanar .
Indicatii :

Phytrel Ampoule se foloseste de 2 ori/zi . Se foloseste o fiola intreaga / utilizare.Folositi dispozitivul din plastic pentru ruperea fiolei apoi turnati continutul in dispozitivul pulverizator .
Se aplica pe piele de la baza sanului spre umeri si baza gatului ( este foarte importanta respectarea tehnicii intrucat toata pielea pieptului este responsabila de forma si fermitatea sanului ) . Se maseaza folosind miscari ascendente pana cand este complet absorbit de piele .Pentru o mai buna absorbtie se foloseste imediat dupa baie sau dus ; este indicat sa faceti un gomaj saptamanal al zonei pentru indepartarea celulelor moarte si cresterea absorbtiei produsului .
Curba sanului se va imbunatati considerabil dupa 2 saptamani de utilizare iar perioada completa a tratamentului este de 6-8 saptamani .Dupa terminarea tratamentului este indicat ca :femeile cu sani mici spre medii ( cupa A,B) sa repete tratamentul o data pe an iar femeile cu sanii medii,mari de 2 ori pe an .
Unde il gasim :
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=phytrel&ItemId=6422533
http://www.centrofarm.ro/ccC1559532_039X010154/disponibil_farmacii/Lierac---Phytrel-Bust-Fiole-20-X-5ml.html

8 comentarii:

  1. foarte interesant produsul,cred ca o sa il incerc :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu l-am folosit in vara :) , impreuna cu crema Bust Lift si spray-ul ( despre asta nu am postat inca ) . Imi plac toate 3 .

    RăspundețiȘtergere
  3. eu chiar sunt in cautare de ceva bun pentru aceasta problema. dupa ce am terminat cu alaptatul, am ajuns la cupa mai mica de A :)) am mai folosit in vara o crema, dar a avut efect doar cat o foloseam. daca intrerupeam, la revedere.

    RăspundețiȘtergere
  4. A.M .... ce cauti mai exact ? O crema care sa creasca sanul sau ceva care sa rezolve sanul lasat?

    RăspundețiȘtergere
  5. sa rezolve sanul lasat, sa ofere fermitate

    RăspundețiȘtergere
  6. A.M .... atunci este produsul perfect pentru tine .... mai am cateva articole despre sanul lasat .... citeste acolo despre o tehnica de gimnastica

    RăspundețiȘtergere
  7. - "Spargatorul de nuci": cu ambele palme si coatele la nivelul umerilor, apasa sanii in timp ce inspiri. Tine 3 secunde si apoi da drumul in timp ce expiri. Repeta acest exercitiu de 20 de ori.- “EE-OO”: spune “eee” mai tare, inspirand, apoi spune “ooo”, expirand. Repeta acest exercitiu de 15 ori.

    RăspundețiȘtergere