marți, 3 august 2010

Phytocedrat - sampon sebo-regulator



Cum apare scalpul gras: functionand normal, glandele sebacee ale scalpului ung parul cu sebum. Sebumul excesiv poate face ca parul sa atarne si sa fie dificil de descurcat. Acest fenomen se poate agrava daca nu este utilizat samponul potrivit. Ideal ar fi, desigur, sa se foloseasca un sampon cu o formula speciala pentru a reda echilibrul natural al secretiei de sebum.
Proprietatile scalpului gras: este un scalp extrem de reactiv, iar samponarea joaca un rol vital in redarea situatiei normale. Pentru evitarea “suprastimularii” glandelor sebacee, Phytocedrat are o formula blanda, cu o baza de spalare derivata din plante, astfel ajuntand la prevenirea efectului de reingrasare (o reactie care apare la cateva ore dupa spalare).
Recunoscutele proprietati astringente ale ingredientelor derivate din plante (Geranium si uleiuri esentiale de Lamaie), combinate cu un derivat al acidului abietic, curata scalpul usor in timp ce indeparteaza murdaria si excesul de sebum. De la prima aplicare, veti simti parul usor, iar scalpul va arata sanatos. Parul dumneavoastra nu va mai trebui sa fie spalat atat de des.
Indicatii de utilizare:
1. Samponati de doua ori, distribuind produsul in mod egal pe parul umed.
2. Clatiti.
3. La a doua aplicare lasati produsul sa actioneze pentru 1-2 minute.
4. Clatiti foarte bine.
Prezentare: flacon din sticla a 200 ml. Decocturile noastre contin o concentratie mare de principii active din plante. Este posibil ca acestea sa se depuna in anumite sampoane. Aceasta nu afecteaza in nici un fel calitatea samponului. Agitati foarte bine produsul inainte de utilizare pentru a reda textura omogena a lichidului.

31 de comentarii:

  1. eu am scalpul gras
    pana acum nimik, absolut minik nu m-a ajutat
    in afara de spalatul o data la doua zile!
    este singurul remediu, il folosesc si acum (daaaa) pe cand sampoanele le schimb des.

    RăspundețiȘtergere
  2. L-ai incercat ? E important sa folosesti ceva special de scalp gras din 2 motive - unul normalizarea sebuumului , 2 reechilibrarea scalpului ... de multe ori pelicula de sebuum care sta pe scalp mai atrage si alte neplaceri : matreata ( sebuum e un mediu proprice pt bacterii ) , caderea parului prin sufocarea bulbului pilos .. etc .

    RăspundețiȘtergere
  3. nu, pe acesta nu l-am incercat, ai dreptate, Mihaela.
    dar am incercat multe sampoane pentru parul gras, chiar foarte multe sampoane...
    nu am matreata si nici nu imi cade parul, dar scalpul este gras.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am o mare problema cu parul meu gras..a doua zi dupa spalat deja este murdar.Ma gandesc sa folosesc acest produs.Multumim pt. sfaturi si sa ne mai scrii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Astept sa imi spui daca ti l-ai luat ... cand este vorba de par eu fac orice sacrificiu . Dar ce folosesti de ai nevoie sa il speli asa des ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Recent am tot folosit sampoanele de la Kerastase Detox,Force..ma duc azi sa il cumpar!sper sa rezolv problema.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vioricaghe ... ne spui si noua daca ti-a placut ? Abia astept sa te speli pe cap :)).... te astept cu vesti .XOXO

    RăspundețiȘtergere
  8. M-am spalat ieri cu el si e super!De la Phyto am mai folosit pe cel tp.volum,dar renuntasem la Phyto nu stiu de ce.Chiar e bun,astept sa vad daca se mai ingrasa asa repede.Acum e abia prima zi.O sa te tin la curent!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa stii ca s-a ingrasat la a 3-a zi,adica e o diferenta de o zi si abia am inceput sa il folosesc.Deci,il recomand tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Ella , ma bucur tare mult sa aud ca iti place samponul ... te astept sa imi spui cat tine acum parul curat . Ce examen ai ? Si eu am facut medicina la Bucuresti .

    RăspundețiȘtergere
  11. Da?Am avut fiziopatologia cu dr.Gheorghiu..am luat 9!uraaaa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Deci,doamnelor si domnisoarelor care suferiti datorita unui par gras,acesta e produsul pe care il doriti!Nota 10!

    RăspundețiȘtergere
  13. Bravo Ella , felicitari .... nu am avut o problema cu ex de fiziopat ci cu cel de fizio .... testele alea grila nenorocite .
    Apropo de sampon ma bucur ca iti place ... daca dupa a doua spalare esti asa de fericita inseamna ca esti pe calea cea buna . Uitasem sa te anunt sa nu te sperii de fluiditatea lui . Ai avut o problema cu asta ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am un par dificil, in sensul ca e foarte gras la radacina si foarte uscat pe lungime si la varfuri.
    Imi spal parul zilnic, cu un sampon pentru utilizare frecventa, pentru ca altfel nu pot iesi din casa cu radacinile murdare. Practic, un sfert din parul meu se lipeste de cap la maxim 12 ore de la spalare, restul parului ramanand uscat si greu de descurcat.
    Pana acum am testat diverse sampoane pentru par gras, insa mi-au facut mult mai rau, abia reusind sa-mi pieptan parul. Sa nu mai zic ca se electriza si nu-l puteam face sa stea in niciun fel.
    Nu-l tin legat, nu-l suport prin in coada decat in casa, cand am treaba, in rest il las liber.
    Singurul sampon care ma ajuta cat de cat, imi descurca parul si nu mi-l ingrasa excesiv la radacini e Shauma straight& glossy. Folosesc si balsam pe varfuri si pe lungime si o masca saptamanal. Si cu toate astea, tot il spal zilnic, pentru ca la sfarsitul zilei parul meu miroase a fum de tigara. In locul in care lucrez se fumeaza si, automat, parul prinde acest oribil miros.

    RăspundețiȘtergere
  15. nu am avut nici o problema,imi place mult...da,fizio cu dr.Zagrean..ramane mereu o placere!hihi..acum s-au tras culoarele si am cazut la cardio la Bagdasar cu dr.Sinescu...stii cum e?am auzit k e cam dura...incerc sa ma mut,dar secretara acum cere bani pt.asta..of!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu e ok la Sinescu ... eu am facut acolo si am sprijinit tot stagiul holul pentru ca asistentul nu a venit sa ne bage in seama .... daca iti vine sa crezi la gastro am invatat suflurile .... Poate ai noroc de un asistent bun , eu nu am avut noroc .

    RăspundețiȘtergere
  17. nu stiu de ce sunt asa putine sampoane care au efect impotriva ingrasarii parului...nu cunosc o fata care sa nu aiba parul gras...si eu am incercat tot ce se putea...zilele acestea merg sa-mi iau si samponul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga Camy , eu nu am scalpul gras asa ca nu pot da un feed-back subiectiv . Majoritatea consumatoarelor au fost foarte fericite de efectele PhytoCedrat ... un plus pentru produs este lipsa deshidratarii parului . Daca l-ai achizitionat te astept cu comentarii . Pupici

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Vyio ... La tine parul pe lungime este uscat din cauza samponului care are detergenti in exces . Din fericire la PhytoCedrat nu se intampla asta . Poti folosi PhytoCedrat si PhytoPolleine impreuna ... Polleine are avantajul de a normaliza scalpul . Este un produs super cu multiple avantaje de utilizare : normalizeaza scalpul gras / uscat spre normal , oxigeneaza bulbul pilor si il hraneste , asigura un aport suficient de substante nutritive . Din pacate nu avem esantioane de PhytoCedrat .... ti-as trimite sa il incerci . Eu am toata increderea in produs , am auzit de la consumatori numai lucruri de bine .

    RăspundețiȘtergere
  20. Fetelor,folosesc cred de 2 sapt Phytocedrat si inainte si a 2 a zi era gras,acum abia a 3 spre a 4 zi arata ca trebuie sa il spal.Si nu numai asta..il simt matasos si nu se incurca...este super bun!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna fetelor,

    Am cumparat si eu un sampon Phytocedrat de la farmacie dar are consistenta exact de apa. E normal sa fie asa? Ma tem ca este fake. va rog raspundeti-mi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna Vlad - asa are consistenta PhytoCedrat . Nu te speria , nu ai cumparat un fake . Sfatul meu este sa nu folosesti foarte mult .... cam asta este tendinta cand vezi cat este de fluid dar acelasi volum de PHYTOCEDRAT este la fel de eficient la capitolul curatare ca un sampon extra dens . Te asteptam sa ne spui cum ti-a mers . Numai bine!!MS

    RăspundețiȘtergere
  23. ANDRA IULIA

    FOARTE INTERESANTE ARTICOLELE! AM CITIT MAI MULTE, IN DIFERITE ZILE! IN OPINIA MEA, CE SE GASESTE AICI CONSTITUE UN ADEVARAT MANUAL PENTRU TOTI CEI CARE AU NEVOIE DE DIVERSE SFATURI PENTRU DIFERITE PROBLEME! EU AM LUCRAT CA SI BEAUTY ADVISER SI M AM REGASIT IN MULTE ARTICOLE DE AICI! DACA PANA ACUM DOAR CITEAM ARTICOLELE DE PE ACEST BLOG, EI BINE, DE ACUM INAINTE VOI POSTA COMENTARII MAI DES! :D

    RăspundețiȘtergere
  24. buna tuturor! :)

    Acest sampon sebo-regulator de la Phyto sa gaseste si in farmaciile Help Net, ude puteti merge sa cereti o mostra din acest produs, pentru a l incerca inainte! :)

    cu drag, andra!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna Andra , Mostre la PhytoCedrat nu exista si nici nu au existat ... nici la producator ... verifica ce ai te rog in farmacie ... am sa pun si linkul de Helpnet ( a trebuit sa il scot pentru ca devenise inactiv si ma penaliza GOOGLE ) .

    RăspundețiȘtergere
  26. Inseamna ca nu mi am amintit eu prea bine! Este posibil! Dar la multe alte sampoane exista mostre! Eu de obicei, asa procedez! Merg la farmacie si mai intai cer mostre cu un produs anume si dupa,daca aceasta imi este pe plac, il achizitionez! :)

    Cu drag, Andra!

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu stiam exact unde sa iti adresez intrebarea asta, sa se potriveasca postului tau. Dar macar este vorba tot despre Phyto. :) As vrea sa imi iau Phytonic dar nu mai gasesc in nici o farmacie! Stii cumva de unde as putea sa il achizitionez?
    De altfel, multe produse Phyto nu mai gasesc in farmacii si imi pare rau, ca de unele am fost foarte multumita!

    RăspundețiȘtergere
  28. Draga Alexa ,

    Din ce localitate esti ?

    RăspundețiȘtergere
  29. folosesc de cateva sapt phytocedrat si din pacate la mine nu are niciun efect,mi se ingrasa la fel de repede parul,ca inainte,chiar speram ca acest sampon sa-mi rezolve problema tinand cont de tot ce am citit despre el de la persoanele care l-au folosit si au spus ca are efect.Singurul efect asupra parului meu a fost uscarea varfurilor,eu avand un par cu radacini grase si vafuri uscate.

    RăspundețiȘtergere
  30. am citit despre acest sampon si as vrea tare mult sa il incerc numai ca nu il gasesc pe nicaieri:(...sunt din Bucuresti stie cineva de unde il pot lua?

    RăspundețiȘtergere