duminică, 14 noiembrie 2010

PHYTOPOLLEINE Stimulant vegetal al scalpului


Phytopolleine este un produs de echilibrare care se utilizeaza inainte de samponare, pentru a insanatosi scalpul cu probleme seboreice, uscat sau cu matreata. Se constituie de asemenea intr-un tratament de fond pentru parul devitalizat.
Phytopolleine are in compozitie 72% uleiuri esentiale, care corespund la 1750 g. de plante proaspete, pentru un flacon de 25 ml.
Aceste extracte de plante cu proprietati parfumante si volatile sunt obtinute din flori, frunze, scoarta sau radacini ale unor specii denumite “plante aromatice”. Metodele de extractie variaza in functie de planta si se pot efectua fie pe planta proaspata, fie pe planta uscata. Plantele aromatice se intalnesc mai frecvent in zonele cu climat cald sau temperat.
De-a lungul anilor, civilizatii precum cea din China, India, Persia, Egipt sau Grecia s-au folosit de plantele aromatice, pe care le numeau adesea “plante spirituale” sau “esente”. Comertul cu aceste plante s-a extins mult intre secolele al 13-lea si al 16-lea. Ele erau trimise din Venetia catre piata europeana, unde erau foarte apreciate pe post de mirodenii, parfumuri sau plante medicinale.
Proprietatile care le-au consacrat pentru uzul medicinal sunt cele antiseptice, antiinflamatoare, stimulatoare si cicatrizante.
Ca principii active in compozitia Phytopolleine, uleiurile esentiale sunt extrase dintr-o multitudine de plante ( flori, frunze, tulpini, scoarte sau radacini). Se alege numai acea parte a plantei care este cea mai bogata in principii active, randamentul operatiei de extragere fiind foarte mic ( din 100 de grame de plante uscate se obtin 0,5-2 g de uleiuri esentiale).
Uleiul de rozmarin are proprietati stimulatoare si calmeaza iritatia; uleiul de eucalipt este calmant, astringent si stimulant, acest ulei producand o senzatie placuta de prospetime la aplicarea sa pe piele sau pe scalpul sensibil. Uleiul de Chiparos este foarte aromatic si poate fi utilizat pentru baie, pe post de stimulant; el este de asemenea un excelent dezinfectant, foarte potrivit in caz de matreata. Uleiul de lamaie, extras din coaja fructelor, are o actiune de improspatare si tonifiere.
Uleiurile esentiale au rolul de a hrani scalpul, de a stimula bulbul pilos, de a curata pielea capului de scuame si de a regla in mod progresiv secretia de sebum (indepartarea hiperseboreei).
Phytopolleine este recomandat pentru tratarea parului slabit in cursul unor boli, surmenaj, stres; pentru scalpul gras; pentru prurit ocazional si matreata.
Nu trebuie folosit cu 24 de ore inaintea vopsirii sau decolorarii parului.
Mod de utilizare: o data pe saptamana timp de 4 luni; sau poate fi folosit tot timpul anului, fara intrerupere. Se aplica cu cel putin 30 de minute inainte de spalarea parului; iar pentru rezultate optime se lasa pe par mai multe ore. Se utilizeaza pe parul uscat, masandu-se usor scalpul pentru a distribui produsul in mod uniform. Parul se va spala cu un sampon neutru, adaptat tipului de scalp si par.
Produs disponibil in farmacii.

ONLINE :
http://www.farmaciastejara.ro/phyto-phytopolleinestimulent-vegetal-al-scalpului-cu-uleiu-p-3781.html

Unde se gaseste :
http://www.farm.ro/medicamente/phytopolleine-ulei-ingrijire-par.html



15 comentarii:

  1. Mihaela,apar atatea produse ca nici nu mai stim ce sa ne luam mai repede.Deci acest supliment pt par merge si pt parul gras inainte de spalarea cu Phytocedrat?oare stii ce pret are?

    RăspundețiȘtergere
  2. Merge pe orice tip de scalp . Efectele Polleine sunt fantastice - pe langa o nutritie excelenta a bulbului pilos normalizeaza scalpul : pe un scalp gras reduce secretia de sebuum , pe un scalp uscat ajuta la secretia lui , pe matreata impreuna cu un tratament antimatreata normalizeaza flora . pretul recomandat este de 86 RON

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam de existenta lui, dar cred ca este produsul visurilor parului meu:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. am cautat in farmacii si n-am gasit acest produs

    RăspundețiȘtergere
  5. Stan Claudia Mariana7 septembrie 2010 la 08:49

    Promite multe si bine acum trebuie doar sa-l incercam si sa ne convingem de rezultate. Sa sepram ca sunt pe masura pentru ca eu chiar am nevoie de un asemenea produs deoarece fac alergie la vopsea si sunt de vreo 3 ani "nevopsita" si nu mai vreau. Pot doar sa sper ca-mi va imbunatati viata parului meu si poate vreodata o sa ma pot "colora" si eu din nou. Multumesc pentru speranta.

    RăspundețiȘtergere
  6. unde se gaseste in Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am folosit si eu si pot spune ca sunt foarte incantata de el, chiar dupa prima utilizare :) Imi cade mult mai putin par!

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu am folosit ieri PHYTOPOLLEINE ( prima data ) si chiar sunt curioasa sa vad cat de repede mi se ingrasa scalpul de data asta ...eu am scalpul gras si firul de par subtire si anemic, asa ca imi pun mari sperante in acest produs ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mada - te astept sa ne spui cum ti s-a parut :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Mihaela, revin cu impresii :)

    ... mie de 1 an incoace imi care parul alarmant de tare... l-am tot tuns, am luat vitamine, i-am mai facut masti cu ulei de masline cand mi-a permis timpul, insa nu prea am avut rezultate ... dupa o prima utilizare PHYTOPOLLEINE pot sa spun ca se vad efecte f bune ... saptamana asta mi-au cazut doar cateva fire la fiecare pieptanat ( normalul in care ma incadram inainte ) ... si nici la spalatul pe cap nu am mai pierdut multe fire ...

    deci la mine rezultatele sunt notabile, maine imi fac timp sa il aplic din nou. Si inca o mentiune: am folosit produsul putin diluat.
    Aveam doua mostre de produs si mi-era teama ca nu o sa imi ajunga. Cum produsul este foarte concentrat am amestecat continutul unei fiole ( care avea cred 10 ml ) cu aproximativ 35-50 ml ulei masline ... si din acest amestec am aplicat pe scalp. ( ramasese inca foarte concentrat, in plus mai mi-a ramas pentru inca o folosire )... in concluzie eu am avut efecte foarte bune chiar si cu produsul usor diluat, si sigur il voi include in ritualul meu de ingrijire pe viitor...

    Mada

    p.s mi-a placut mult si masca cu Jojoba, planuiesc de asemenea sa o cumpar...

    RăspundețiȘtergere
  11. Am reusit sa folosesc o parte din produsele Phyto si imi plac. Phytopolleine nu mi-a inselat deloc asteptarile, a fost un adevarat rasftat pentru simturi, nu numai pentru par.

    RăspundețiȘtergere
  12. Jules ... ma bucur . Phytopolleine nu are cum sa insele asteptarile :)) ... am incredere totala in produsele Phyto

    RăspundețiȘtergere
  13. @Mada .... interesanta asocierea intre PhytoPolleine si uleiul de masline ... daca ti-a facut bine este perfect . Sa imi mai spui cum ti-a mers .... cu amestecul asta o sa te tina mai mult si sunt tare curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  14. de cate ori poti sa te dai din sticluta de 25 de ml?

    RăspundețiȘtergere
  15. de o luna folosesc acest produs si nu a avut niciun efect:(,mi se ingrasa paru la fel de des ca inainte si imi cade f tare

    RăspundețiȘtergere