sâmbătă, 18 decembrie 2010

Filorga MESO-PEEL® Kit peeling – 3 tratamente


Dermatologia recomanda 2 sedinte de peeling chimic anual pentru o mai buna lupta antirid a pielii dumneavoastra . Ne-am putea intreba de ce ? Raspunsul este foarte simplu - o data cu inaintarea in varsta , dupa trecerea pragului de 27 ani celulele noastre se reinlocuiesc din ce in ce mai greu , cliclul de regenerare ajungand de la 20 zile la 30 zile . Care sunt efectele acestor schimbari ? O pierdere majora a elasticitatii tenului , un ten mai putin luminos si mai putin hidratat , o piele mai groasa si o actiune din ce in ce mai slaba a cremelor si tratamentelor noastre antirid . Specialistii Filorga au venit cu o solutie pentru doamnele care doresc sa incerce tratamente antirid mai avansate la domiciliu :

MESO-PEEL :
1. Servetele pre-peel 3 x 4 ml (25 ingrediente – 40% ingrediente active)
2. Masca gel peeling 20 ml (25 ingrediente – 36% ingrediente active)
3. Tratament calmant 20 ml (93 ingrediente – 71% ingrediente active)
30 de ani de medicina estetica
Inca din 1978 Laboratoarele Filorga au dezvoltat dispozitive medicale inovatoare si de incredere, utilizate de catre specialistii in medicina si chirurgia estetica.
Cosmezoterapia
Imbunatatind impregnarea cutanata, toate produsele gamei noastre anti-age contin Chronosfere® cu eliberare progresiva de acid hialuronic cu greutate moleculara mare si NCTF®, un complex poli-revitalizant unic de 55 de ingrediente (vitamine, coenzime, aminoacizi…) utilizat in cozmezoterapia estetica.
MESO-PEEL®
Provine direct din medicina estetica: siguranta completa, extrem de activ
Netezeste ridurile intr-o maniera spectaculoasa, face pielea radianta si catifelata datorita actiunii sinergice intre peeling si mezoterapia anti-ageing . Pregateste tenul pentru actiunea antirid a cremei dumneavoastra .
La acest produs extrem de activ trebuie respectate modul de utilizare si timpul de aplicare. Un tratament MESO-PEEL® reinnoieste toate tesuturile cutanate: pielea este purifiata, stralucitoare si catifelata de catre Masca gel de peeling, apoi calmata, hranita si regenerata de catre Tratamentul calmant.
Mod de utilizare:
Pasul 1: Pre-peel cu enzime de papaina: aceasta solutie de pe servetel reduce pH-ul natural al pielii si enzimele sale activeaza o exfoliere blanda. Pe fata curatata, aplicati un Servetel pre-peel, in mod uniform pe intreaga fata. Fata voastra este pregatita pentru Masca gel de peeling.
Pasul 2: Masca Gel de peeling: o combinatie de hidroxy-acizi de diferite marimi moleculare (glicolic, lactic, malic, piruvic, salicilic, azelaic) garanteaza o actiune sigura si eficienta asupra liniilor fine si altor imperfectiuni cutanate. Aplicati din belsug Masca Gel de peeling pe intreaga fata, evitand conturul ocular pentru pielea sensibila (o treime din tub per tratament). Intindeti bine produsul pentru a putea controla reactia pielii prin textura sa transparenta. Asteptati timp de 2 – 6 minute pentru ca hidroxy-acizii sa actioneze. Se pot simti usoare furnicaturi, ceea ce arata ca masca actioneaza. Clatiti bine cu apa si inlaturati cu un disc demachiant. Uscati fata. Indepartati masca gel de peeling daca apare o senzatie de arsura sau roseata in timpul aplicarii.
Pasul 3: Tratamentul calmant: peelingul se termina prin aplicarea acestei emulsii care opreste exfolierea prin cresterea graduala a pH-ului pielii. Ingredientele sale active calmante aduc un confort imediat. Cronosferele® de NCTF® trateaza imbatranirea pielii. Datorita texturii sale usoare este necesar doar un masaj usor pentru a patrunde in piele. Masati usor fata cu o cantitate mica de Tratament calmant. Continuati sa aplicati Tratamentul calmant timp de inca 3 zile, sub crema de zi si cea de noapte.

MESO-PEEL® este un tratament antirid puternic ce actioneaza asupra imperfectiunilor tenului , ridurilor profunde si superficiale , indeparteaza stratul de celule moarte pentru o mai buna penetrabilitate si actiune a cremei dumneavoastra , asigura o nutritie complexa a celulelor dermului prin prezenta cronosferele® de NCTF® .

Avertisment: Evitati expunerea prelungita la soare timp de 48h dupa tratamentul cu MESO-PEEL®, fara a folosi o crema cu protectie solara. Niciodata nu utilizati MESO-PEEL® mai mult de o data pe saptamana. Niciodata nu asociati acest tratament cu un altul potential iritativ sau care poate fi sensibilizant.

Unde il gasim :
http://www.centrofarm.ro/ccC1559532_039X009405/disponibil_farmacii/Filorga---Meso-Peel-Peeling-Chimic-In-3-Pasi-X-2x20ml.html

COMENZI ONLINE :
http://www.farmaciastejara.ro/filorga-mesopeel-p-2637.html
Pret fara cupon - 308 RON
Pret produs cu reducerea aplicata - 278 RON

Dragele mele in parteneriat cu FARMACIA STEJARA am dezvoltat un program de reduceri special conceput pentru voi . Este vorba de un cupon de reducere in valoare de 10% . Ce trebuie sa faceti pentru a obtine cuponul de reduceri :
Scrieti un  email la adresa : thingsbyms@gmail.com ( in email treceti - Nume , prenume , numele produsului dorit ) si veti obtine cuponul personalizat pentru numele dumneavoastra si produsul dorit . Acesta cupon are o valabilitate redusa si trebuie utilizat in perioada precizata pe cupon . CUM se foloseste ? In momentul comenzii la rubrica ADAUGA COMENTARII LA COMANDA TA specificati numarul cuponului primit .

5 comentarii:

  1. Mihaela,dar despre un peeling pt. 22 ani pt. un ten mixt ce ne poti spune?

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate fi folosit si pe un ten mai tanar .... dar este cam musai pt tenul matur . Orice peeling chimic imbunatateste efectele cremei de baza si a restul produselor de ingrijire ale tenului .

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea sa va intreb despre un peeling pentru un ten mai tanar(am 18 ani) pentru a trata urmele lasate de acnee,pentru ca inteleg ca cel prezentat e anti-rid. Mentionez ca nu sunt foarte adanci, si sunt localizate pe frunte. Am fost la dermatolog si mi-a spus ca nu vor trece decat cu microdermabraziune si peeling chimic. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Xandra , pentru tenul tau poti incerca produse cu AHA pentru peeling chimic . Citeste despre Boreade 12 . Ca si produse de microdermoabraziune iti recomand MicroAbrasion de la Lierac .Ce produse folosesti de obicei ?

    RăspundețiȘtergere