joi, 16 septembrie 2010

OPTIMUM-EYES ® - Corector contur ocular 360º


O privire luminoasa si frumoasa insenineaza orice chip. Si cum toata lumea isi doreste sa arate tanara un timp cat mai lung, Laboratoarele Filorga au lansat crema pentru conturul ocular OPTIMUM-EYES ® - Corector contur ocular 360º. Aceasta contine 102 ingrediente, din care 60% sunt ingrediente active.
Aceasta crema pentru conturul ocular actioneaza intensiv si simultan asupra ridurilor, cearcanelor si pungilor, care obosesc si deformeaza privirea. Textura proaspata si fondanta restructureaza conturul ocular.
Acest tratament este compus dintr-o asociere originala de ingrediente care au o actiune tripla asupra conturului ocular:
Antirid: NCTF®, ingredientul cheie al Cosmesoterapiei, stimuleaza activitatea fibroblastelor, imbunatateste fermitatea tesuturilor si reduce ridurile.
Anti-cearcane: un complex unic atenueaza cearcanele, favorizand eliminarea reziduurilor pigmentare responsabile de culoarea cearcanelor.
Anti-pungi: un cocktail de 3 ingrediente active reactiveaza circulatia venoasa si limfatica pentru a dezumfla pleoapa inferioara.
OPTIMUM-EYES® se aplica dimineata si seara, prin tamponari usoare ale conturului ochiului. Pastrati-l in frigider pentru a optimiza efectul de lifting.
Produs disponibil in farmaciile selectionate.

COMENZI ONLINE :
http://www.farmaciastejara.ro/filorga-optim-eyes-crema-contur-ochi-p-3127.html
Pret fara cupon - 170 RON
Pret produs cu reducerea aplicata - 153 RON

Dragele mele in parteneriat cu FARMACIA STEJARA am dezvoltat un program de reduceri special conceput pentru voi . Este vorba de un cupon de reducere in valoare de 10% . Ce trebuie sa faceti pentru a obtine cuponul de reduceri :
Scrieti un  email la adresa : thingsbyms@gmail.com ( in email treceti - Nume , prenume , numele produsului dorit ) si veti obtine cuponul personalizat pentru numele dumneavoastra si produsul dorit . Acesta cupon are o valabilitate redusa si trebuie utilizat in perioada precizata pe cupon . CUM se foloseste ? In momentul comenzii la rubrica ADAUGA COMENTARII LA COMANDA TA specificati numarul cuponului primit .

Un comentariu:

  1. Stii cumva ce efecte are crema asta asupra cearcanelor? Vad ca scrie ca are actioneaza asupra lor, dar ma intereseaza niste pareri ale celor care au incercat-o. Eu am mereu cearcane si am incercat o groaza de produse, insa fara efect.

    RăspundețiȘtergere