joi, 16 septembrie 2010

Filorga - Neocica

Crema Neocica face parte din gama Filorga, subgama Interventionnel. Produsele din aceasta subgama au fost realizate pentru dermatologi. Neocica este o crema care reface intensiv tesuturile si trateaza iritatiile severe. Accelereaza procesul de reparare celulara si calmeaza reactiile inflamatorii. Pielea se regenereaza intr-o maniera spectaculoasa, recapatandu-si aspectul original.
Neocica reprezinta o crema reparatoare pentru pielea lezata de diferite procedee fizice sau chimice. Poate fi folosita cu mare succes dupa interventiile cu laser, dupa peelingul chimic, dupa anumite tratamente cu injectii sau chiar pentru a vindeca iritatiile zilnice ale pielii. Este crema perfecta pentru pielea extrem de sensibila. Neocica contine 96 de ingrediente, din care 73% sunt ingrediente active. Dintre acestea putem mentiona: extractul de minosa tenuiflora (copacul pielii). Cunoscut inca de pe timpul civilizatiei Maya, extractul de mimosa tenuiflora este extrem de eficient in procesul de eliminare a cicatricilor de pe piele, cicatrici provocate de arsuri, taieturi, zgarieturi. Are proprietati reparatorii si stimulatorii ale dermului si a celulelor capilare, are actiune anti-inflamatorie, accelerand refacerea epidermei si regenerand-o. Este extrem de eficient in tratarea oricui tip de arsura si impotriva multor tipuri de dermatoze: zona zoster, herpes.
In 1985 o imensa conducta de gaze a explodat in SAN JUANITO langa Mexico City rezultand un mare numar de muncitori si locuitori cu serioase arsuri. Acest dezastru a impins tratamentele medicale la limita pana cand cineva a sugerat vechiul tratament naturist, pe baza de extract de Mimosa tenuiflora, rezultatul acestuia fiind proclamat ca miraculous.
Alt ingredient este uleiul de porumb, care netezeste vizibil pielea.
Extractul de Artemia se obţine din crustaceele mici care populează apele sarate din întreaga lume. Extractul de Artemia are proprietati de retinere a apei, precum si actiune anti-oxidanta care protejeaza celulele impotriva deteriorarilor provocate de radicalii liberi. Poate proteja pielea de radiatia UV si reduce ridurile.
Hexapeptide-9 este un peptid sintetic ce contine glutamina, glicina si reziduuri de prolina. El transmite semnale puternice pentru a accelera procesul de reconstructie celulara, prin stimularea Lamininei 5, proteina importanta din jonctiunea dermo-epidermica.
O micro-alga extrem de rezistenta la socul termic intensifica sistemul celular de aparare impotriva stresului.
Uleiul de migdale este folosit din cele mai vechi timpuri pentru masajul pielii corpului si a fetei, fiind usor absorbabil de catre piele si un foarte bun emolient, nutritiv, lasand pielea stralucitoare, moale si frumoasa dupa masaj. Este un bun lubrifiant, combate inflamatia si pruritul la nivelul pielii, fiind bun pentru toate tipurile de piele, dar in special cea uscata. De asemenea este cunoscut ca oferind un aspect tineresc al pielii la persoanele care il folosesc in mod constant pentru masaj.
Alantoina este o biocomponentă de origine vegetală. Favorizează creşterea de noi celule ale pielii, accelerând astfel procesul de vindecare a pielii. Are proprietăţi antiseptice şi calmante. Stimulează epitelizarea şi regenerarea, hidratează pielea.
In compozitia cremei Neocica mai putem gasi serina, taurina, piridoxina, riboflavina si multe alte ingrediente cu efecte complementare, care actioneaza asupra regenerarii pielii.
Astfel, Neocica este extrem de eficienta pentru toate tipurile de iritatii ale pielii. Se aplica prin tamponari delicate, de 3-6 ori, pe zonele cu probleme. Pielea isi regaseste imediat confortul, aspectul ei fiind mai uniform si armonios.
Avand atat de multe ingrediente cu spectru larg de utilizari si cu actiune complementara, Neocica poate fi folosita si iarna – pe pielea si buzele crapate, vara – dupa expunerile abuzive la soare, sau zilnic – dupa barbierit, pe arsuri sau sub plasturi.
Niciodata nu se aplica pe ranile care sangereaza.

COMENZI ONLINE :
http://www.farmaciastejara.ro/filorga-neocica-p-2639.html
Pret fara cupon - 151 RON
Pret produs cu reducerea aplicata - 136 RON

Dragele mele in parteneriat cu FARMACIA STEJARA am dezvoltat un program de reduceri special conceput pentru voi . Este vorba de un cupon de reducere in valoare de 10% . Ce trebuie sa faceti pentru a obtine cuponul de reduceri :
Scrieti un  email la adresa : thingsbyms@gmail.com ( in email treceti - Nume , prenume , numele produsului dorit ) si veti obtine cuponul personalizat pentru numele dumneavoastra si produsul dorit . Acesta cupon are o valabilitate redusa si trebuie utilizat in perioada precizata pe cupon . CUM se foloseste ? In momentul comenzii la rubrica ADAUGA COMENTARII LA COMANDA TA specificati numarul cuponului primit .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu