luni, 15 februarie 2010

Cosmeticele bio – trend sau necesitate?


Din ce in ce mai multa lume se orienteza catre cosmeticele bio sau eco, alimentele bio, catre modul de viata bio, in general. Nu stim daca este doar o tendinta care tine de moda sau nu, dar putem sa spunem ca acestea fac bine organismului nostru, deoarece contin mult mai putin ingrediente nocive. Ele nu fac minuni, dar ne pot intretine tineretea si frumusetea un timp mai indelungat.
Imbatranirea naturala si agresiunile zilnice va deterioreaza pielea si structura sa proteica: keratina (care favorizeaza protectia pielii) si colagenul (care da fermitate si elasticitate pielii). Lipidele formeaza stratul superficial al pielii si incetinesc deteriorarea provocata de radicalii liberi.
Laboratoarele 3 CHÊNES® elaboreaza produse care mentin frumusetea naturala de-a lungul timpului. Oaskin® este un concentrat eficient exclusiv, perfect pentru protectia pielii si prevenirea imbatranirii sale. Actiunea hidratanta, stimulanta si anti-radicali a Oaskin® este necesara pentru protectia pielii si stimularea reinnoirii celulare.
Oaskin® activ este primul ingredient activ patentat 100% organic care garanteaza un proces specific de extractie si o utilizare precisa in industria cosmetica. Numele sau vine de la "Oak" (stejar in romana) and " Skin " (piele).
Testat in vitro, Oaskin® activ este extrem de performant:
• Eficient in concentratii mici, celulele tratate cu Oaskin® activ si expuse la UV arata o rezistenta mare la agresiuni.
• Protejeaza celulele datorita calitatilor sale puternice anti-radicali liberi
• Este regenerant, reparator, reda fermitatea si restructureaza jonctiunea epidermica.
Gama Oaskin® nu contine parfum, alcool, coloranti, organisme modificate generic, paraben sau phenoxyethanol. Formula nu este testata pe animale. 100% din ingredientele vegetale provin din Ferme Organice.
Certificata ECOCERT si respectand carta COSMEBIO, gama OASKIN® ia ce este mai bun din natura. Este formulata cu o oferta larga de ingrediente active vegetale si raspunde perfect nevoilor naturii si securitatii consumatorilor.


Crema de zi OASKIN® revitalizeaza epiderma si hidrateaza* intensiv pielea. Ghimbirul si uleiul de argan, tonifiante si anti-oxidante, protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi. Pielea ramane proaspata si stralucitoare pe parcursul intregii zile. La o ora dupa aplicare, hidratarea este cu 52% mai mare. Se aplica dimineata pe pielea perfect curatata a fetei si gatului.
100% din ingredientele vegetale provin din culturi biologice
99,2% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală
22,21% din totalul ingredientelor provin din culturi biologice.

Crema de noapte OASKIN® are proprietati hranitoare si protectoare datorita untului de cupuacu; ea reda fermitatea si regenereaza epiderma. Hranita si odihnita, pielea dumneavoastra va arata mai tanara. Se aplica seara pe pielea perfect curatata a fetei si gatului.
100% din ingredientele vegetale provin din culturi biologice
99,2% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală
22,58% din totalul ingredientelor provin din culturi biologice.

2 comentarii:

  1. Am luat de la farmacie un pliant cu aceste produse, dar n-am avut curaj sa-mi cumpar macar un produs, fiind atat de dezamagita de rezultatele celorlalte game.

    O mica observatie, am observat ca si hrana cainilor si pisicilor tinde spre bio. Sunt acum destul de multe produse pentru ei in genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vyio - nu stiu daca am adresa ta ... imi trimiti pe mihaelastam@gmail.com detaliile tale si iti pot trimite cateva mostre sa incerci ?

    RăspundețiȘtergere