miercuri, 4 august 2010

Ce mi-ar fi placut sa se intample ...

Ma pregatesc de vacanta dar in timp ce imi faceam bagajele mi-am dat seama de 2 stari pe care le am vis-a-vis de blog :
Multumire :
1. Am cunoscut oameni entuziasti , frumosi , dornici de a afla mereu ceva
2. Mi-am implinit o provocare ... mai am mult pana sa ma declar multumita .. mai am multe de schimbat : sa formatez template-ul asta ca imi place foarte tare , sa imi pregatesc articole din timp in asa fel incat sa postez constant , sa ma vad cu multe dintre voi , sa imi creasca traficul .. etc . Ii multumesc Adelei Sirghie pentru ca datorita ei mi-am luat inima in dinti sa ma apuc de blog .

Nemultumire :
1. Pentru ca cei care au castigat la concursurile din ultimul timp ( Oaskin si B Lift ) nu au revenit sa imi dea un feed-back asupra produselor . Ba mai mult , a trebuit sa scriu eu sa vad daca au ajuns la destinatie ... desi aveam confirmarile de la curier . Da - sunt dezamagita pentru mine si pentru voi - cei / cele care vizitati constant blogul si care nu a-ti avut norocul de a castiga . Imi doream parerile castigatorilor mai mult pentru VOI .

Dragul meu COPIL_BLOG esti asa de frumos , imi aduci atatea satisfactii ... de ce iti faci prieteni rai uneori ????

4 comentarii:

  1. Bonjourica!

    Vaaai ce suparatica si trista esti...
    E intr-adevar cam urat sa nu dai un feed back o data ce ai primit (cadou!!) niste produse dar poate fetele mai asteapta sa treaca putin timp sa vada cum se comporta....nu stiu, zic si eu cu toate ca nu prea cred...

    Si nu am primit ceea ce ai zis ca-mi trimiti...nu stiu, am fost plecata o saptamana, ai mei nu au fost acasa...stii ceva?

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    blogosfera are si parti bune si parti rele.
    Eu de obicei vad partea plina a paharului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi doresc ca intr-un post viitor..tot pe aceeasi tema..sa nu mai fiti atat de suparata, iar partea cu nemultumirile sa fie cat mai nesemnificativa :)

    Cu drag, Andra Iulia

    RăspundețiȘtergere
  4. Nemultumirile nu sunt atat de amare .... mult mai multe bucurii am la activ :)

    RăspundețiȘtergere