luni, 6 decembrie 2010

Nuxe Aroma Perfection

Crema anti-imperfectiuni
Inchide porii, hidrateaza – Piele mixta si grasa
Cu plante si pudra de orez
Acest produs de ingrijire actioneaza ziua si noaptea pentru o actiune anti-imperfectiuni globala:
·       Asocierea originala a acidului salicilic cu un polizaharid de salcam reduce imperfectiunile fara a agresa pielea.
·       Panseluta salbatica ajuta la diminuarea porilor dilatati.
·       Pudra de orez absorbanta si zincul vectorizat elimina excesul de grasime.
·       Alga Laminaria digitata si Glicerina vegetala hidrateaza si calmeaza pielea.



Aceasta emulsie fina si matasoasa se absoarbe rapid, fara a lasa film gras. Lasa pielea matifiata. Dimineata si / sau seara.

Contine 80% ingrediente de origine naturala. Sistem de conservare nou patentat exclusiv de Nuxe, fara parabeni adaugati sau fenoxietanol. Fara uleiuri mineral, agenti coloranti sau ingrediente de origine animala.


http://www.farmaciastejara.ro/nuxe-aroma-perfection-crema-antiimperfectiuni-p-4044.html

4 comentarii:

  1. Cred ca voi cumpara aceasta crema atunci cand mi se va termina cea antirid.
    Avand in vedere ca mi-au placut mult celelalte produse Nuxe testate, imi pun mari sperante in aceasta crema mai ales ca e destinata tipului meu de ten.
    Fie aceasta, fie Lierac Mat-chrono pe care am testat-o si de care am fost foarte multumita, dar tentatia noului e intotdeauna mai puternica la mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. abia astept sa apara si la noi produsele nuxe.am testat Huile Prodigieuse si nu pot spune decat.."ca-l iubesc"!sper ca aceasta cremuta sa fie la fel de minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista vreo crema minune care sa stearga cicatricile de pe ten? Mi s-a tot spus despre laser, microdermabraziune si peeling, dar inca nu s-a inventat vreo crema cu aceleasi efecte?

    Acum folosesc Glyco-A, de la Isis Pharma, dar am citit ca nu e recomandata in combinatie cu tretinoiul. Oricum, efecte nu prea vad, desi o folosesc de 3 luni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Vyio ,

    Exista creme de peeling chimic care sterg intr-o anumita masura ( in functie de severitatea lor ) . Imi poti trimite o poza pe mail ( una mai de aproape sa vad despre ce este vorba ) .

    RăspundețiȘtergere