miercuri, 23 februarie 2011

Phytolisse


Special creat pentru a disciplina suvitele si buclele rebele, PHYTOLISSE reda instantaneu aspectul neted al parului datorita agentilor de netezire care imbraca firul de par. Extractul de Althaea, planta care mai este cunoscuta si sub numele de nalba, impreuna cu provitamina B5, hranesc si protejeaza parul, fara a-l incarca. Utilizat ori de cate ori este necesar, PHYTOLISSE combina beneficiile unui produs de ingrijire a parului cu unul de styling. El este potrivit si pentru parul drept, caruia ii confera un aspect ultra-neted. Chiar de la prima aplicare, parul devine incomparabil mai moale si mai suplu.
Mod de utilizare: Se utilizeaza pe parul uscat, intre samponari. Se toarna cateva picaturi de ser in palma si se distribuie cu varful degetelor. Se aplica pe tot parul, pieptanand cu varful degetelor. NU SE CLATESTE.
TIP : Phytolisse merge combinat perfect cu placa de par sau foen-ul .
Unde il gasim :
Pret mediu - 102 RON

21 de comentarii:

  1. Pare produsul perfect din moment ce eu folosesc placa de par+fohen-ul,totusi nu incarca parul? AM patit chestia asta la multe produse "speciale" pentru placa. De asemenea ce as putea folosi pentru varfuri deteriorate?

    Multumesc:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mika , Lisse nu incarca parul absolut deloc . L-am trecut la sectiunea make-up de par pentru ca asta este efectul - ca si cum te-ai dat cu fdt , blush , rimmel si un pic de gloss .Are o consistenta uleioasa dar fara sa dea impresia de par gras . Pentru varfuri deteriorate , sincer ? Foarfeca ! Dupa ce renunti la 2-3 cm din par sunt mai multe produse care pot combate despicarea varfurilor . Trebuie sa imi spui mai multe despre parul tau insa: tipul scalpului ,tipul firului de par ( gros , subtire , fin ), te vopsesti ( daca da cat de des si cam ce folosesti ) si chestiuni de rutina ( gen merg la coafor de 4 ori pe luna , de fiecare data il usuc cu foen-ul si apoi folosesc placa ). Sunt niste detalii foarte importante , nu as vrea sa ramai dezamagita . Daca imi trimiti pe mihaelastam@gmail.com datele tale iti pot trimite cateva mostre din gama Phyto .

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne cum de nu am vazut produsul acesta pana acum?? La cat ma uit eu prin farmacii si cat studiez produsele de pe acolo..
    E exact ce am nevoie , am cel mai frizzy par din lume poti sa te uiti si in pozele mele la eticheta eu. Pur si simplu nu mai stiu ce sa ii fac. Nici macar tratamentul masca de la Kerastase nu ma poate ajuta.
    Offf
    E acceptabil pretul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu il utilizez intens , arata asa de bine parul dupa ce te dai cu el .... de parca este proaspat vopsit , proaspat spalat . Sa vezi ce aduce barza :) !

    RăspundețiȘtergere
  5. e bun si pt par moale si pisicos, ca al meu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Merge pentru toate tipurile de par ; in cazul tau nu as recomanda sa il folosesti cand iti ondulezi parul .. in schimb daca il vrei drept protejeaza parul la contactul cu placa / aerul fierbinte plus micsoreaza timpul de expunere ...

    RăspundețiȘtergere
  7. protejeaza si parul la indreptarea cu placa...suuuper

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare un produs superb! Dar as vrea sa va intreb daca e ok pentru un par care se ingrasa foarte repede: in acest caz ar trebui sa dau numai pe varfuri?

    RăspundețiȘtergere
  9. Da este ok si pentru un par care se ingrasa repede . Citeste review-ul produsului la Not Beautiful ... ea are scalpul gras dar s-a inteles excelent cu el . Produsul este recomandat sa se utilizeze pe lungimea firului de par fara sa aiba vreo legatura cu scalpul deci nu ar trebui sa ai problema cu ingrasarea rapida . Pentru scalpul gras iti recomand Phytocedrat - este un sampon excelent cu care vei scapa de neplacerea aceasta .

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar pentru par care se electrizeaza ce pot folosi?
    Desi imi ingrijesc parul, la cateva ore de la spalare se electrizeaza cumplit. Am schimbat tratamentele, dar nu observ nicio diferenta. :(

    RăspundețiȘtergere
  11. PhytoLisse este un produs antifrizz ... special pentru parul care se electrizeaza . Ce sampon folosesti ? Uneori si samponul este vinovat de electrizarea parului .

    RăspundețiȘtergere
  12. Heeei, e concurs? :D Mai e valabil? Ce trebuie sa fac sa particip? :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna - concursul s-a terminat de mult . Activ este acum cel de Ac.Hialuronic

    RăspundețiȘtergere
  14. Si parul meu se elecrizeaza, spre marea mea disperare... n-am nimic sa-i reprosez inafara de electrizare. Am incercat zilele trecute acest ser de la o prietena si chiar m-a convins ca este bun - spre deosebire de alte seruri incercate acesta nu-mi ingrasa parul si nici nu mi-l turteste, ci doar il disciplineaza discret. Pretul mi se pare cam marisor, dar merita - cu prima ocazie mi-l cumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pretul exprima calitatea .... nu este nevoie sa utilizezi mult din el si te tine intre 3 si 6 luni ...

    RăspundețiȘtergere
  16. Exact asta mi-a spus si prietena mea :D Iar increderea in produsele Phyto ma convinge si mai mult sa-l cumpar - la urmatorul salariu ;) Nu de alta, dar umezeala din aer nu prea face casa buna cu parul meu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Phyto are 3 produse Antifrizz : PhytoLisse , PhytoDefrisant si PhytoBrush . Efecte imediate se vad la PhytoLisse , cel care elimina problema incarcarii statice este Phytodefrisant iar PhytoBrush protejeaza keratina in asa fel incat parul sa fie mai usor de dresat :D .

    RăspundețiȘtergere
  18. Iti multumesc pentru informatii. Imi place blogul tau pentru ca aflu multe lucruri noi atat din articole, cat si din comentariile tale :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, Adela, este bun si pentru parul pisicos! :)) Si eu il am asa si sa nu crezi sub nici o forma ca PhytoLisse il face lipit de cap sau lipsit de volum, un volum normal pentru ca menirea lui este sa domoleasca parul rebel, fara a-l lasa lipsit de viata :P
    Mie imi place foarte mult, l-am folosit de vreo 5 ori pana acum si reactia a fost de fiecare data "WOW!!!" Este moale, dar nu pleostit, suplu si neted, fara ca firele de par sa se lipeasca intre ele si sa dea impresia de pisica plouata:)) Efectul de par proaspat spalat se mentine 2 zile si sambata la pranz am primit un compliment placut de la o prietena. Trebuia sa ma intalnesc cu ea cu doua ore mai devreme decat am facut-o si ea credea ca gasise motivul: Pai da, normal, ai stat sa te speli pe cap! D-aia m-ai amanat! :))) Cand colo, parul meu fusese spalat joi seara, dar arata ca abia scos de sub foehn :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Pardon: mai devreme laudam Phytobrush, nu Phytolisse :) M-am luat cu Phyto si am confundat borcanele :P

    RăspundețiȘtergere
  21. :)) .... PhytoLisse este din familia lui PhytoBrush .... cuminteste parul fara sa il plosteasca ... eu ii spun si make-up de par pentru ca numai 1-2 picaturi de PhytoLisse dau viata parului facandu-l mai stralucitor :)

    RăspundețiȘtergere