marți, 29 iunie 2010

Va doriti o piele care sa straluceasca de sanatate? Mizati pe Meso C® de la Filorga®!


Laboratoarele Filorga® sunt specialisti in injectii de peste 30 de ani. Cercetarea lor are ca scop conceperea constanta a unor noi tehnici de combatere a ridurilor, a lipsei fermitatii, a pierderii densitatii cutanate si a lipsei de stralucire a pielii.
Tratamentele Filorga – injectii de umplere antirid, injectii anti-imbatranire de mezoterapie, peelinguri medicale – sunt puse zilnic la dispozitia consumatorilor in clinici din 34 de tari.
Acum, Filorga va ofera prima linie de produse dermo-cosmetice frantuzesti, provenite direct din medicina estetica.
Fiecare tratament de “Cosmesoterapie®” poarta amprenta expertizei medicale Filorga®, materializata intr-o formula cheie exclusiva: NCTF®, acid hialuronic cu greutate moleculara mare care hidrateaza si regenereaza tesuturile, si un complex poli-revitalizant din 55 de ingrediente active (14 vitamine, 24 amino-acizi, 6 coenzime, 5 baze nucleice, 4 minerale si 2 anti-oxidanti). Identic cu formula injectata in mezoterapia anti-imbatranire, NCTF® se regaseste in fiecare tratament, in interiorul Cronosferelor®. Aceste sfere nanoscopice, formate din mai multe straturi, transporta cele 55+1 ingrediente in interiorul pielii, eliberandu-le progresiv. Provenind dintr-o descoperire patentata a CNRS (Centrul National Francez pentru Cercetare Stiintifica), aceste sfere au fost elaborate exclusiv pentru FILORGA®.
A trecut vara si va doriti o piele care sa straluceasca de sanatate? Meso-C® de la Filorga® este exact ceea ce va trebuie: Meso-C® este un tratament pentru stralucire cu multi-vitamine care se adreseaza pielii terne, ridate, afectate de stresul oxidativ. Cura cu acest produs asigura un efect de stralucire si de reintinerire, precum si o hidratare instanta cu efect de durata.
Doza puternica de vitamina C pura (8%) este conservata intr-un ambalaj ermetic, rezistent la lumina, care ii mentine proprietatile. Aceasta forma de vitamina C cu proprietati anti-oxidante extrem de puternice stimuleaza productia de colagen si confera stralucire pielii. Asocierea cu un trio de polizaharide ultra-hidratante si cu Cronosferele® NCTF® asigura o actiune “mezo” intensificata.
Semnele de oboseala sunt estompate, aspectul tenului este imbunatatit, isi recapata stralucirea, iar pielea arata reintinerita.
Avantajele utilizarii vitaminei C :
- efect antirid puternic
- cresterea luminozitatii tenului
- o mai buna protectie impotriva radicalilor liberi
- o mai buna calitate vasculara = > aplicatii in tratamentul cuperozei , un mai bun transport al substantelor nutritive si hidratante din cremele utilizate
- stimularea reinoirii celulare deoarece Vitamina C este o vitamina acida => utilizare in tratamentele depigmentante ca produs adjuvant keratolitic

Unde il gasim :
http://www.centrofarm.ro/ccC1559532_039X009403/disponibil_farmacii/Filorga---Meso-C-Ser-Tratament-Cu-Vitamine-3-X-10ml.html
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=filorga&ItemId=6421440

4 comentarii:

  1. Mihaela,ai putea sa ne recomanzi un tratament preventiv pt. persoanele care au probleme cu colagenul?L-am intrebat pe asist.meu univ.de la Coltea,care chirurg fiind mi-a zis ca sunt unii dintre noi cu un colagen "prost",fapt care poate cauza in timp hernii,varica,vergeturi,etc.L-am intrebat ce e de facut pt. a ne intari tesutul si mi-a raspuns ca nu avem remedii.Totusi,refuz sa cred ca nu ne putem apara de toate consecintele astea.Auzisem de fiolele cu vit. A ,insa astept sa ne scrii tu.Am incredere in recomandarile tale!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ella , exista tratamente cu proteoglicani care protejeaza colagenul . Promit sa revin cu un articol complet pe fiecare tip de colagen . PUP si multumesc pentru propunerea articolului

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow!eu iti multumesc mult ca vrei sa ma ajuti...abia astept articolul tau!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    Am un ten mixt, fara probleme foarte mari ( un cos din cand in cand, dar care nu ma streseaza) insa cu pori dilatati.
    Am inteles ca porii nu se inchis, se poate ameliora aspectul numai.
    Ptr aceasta ameliorare am tot incercat _ Vichy - gama Normadern (de fapt numai crema de zi), Avene (apa termala, crema Cleanance K + gelul matifiant), Loreal - un ser de inchidere a porilor (ceva de genul asta)...si nimic nu m-a multumit.
    ce sa folosesc?

    Merci,
    Corina

    RăspundețiȘtergere