joi, 16 septembrie 2010

MESO-MASK® Masca iluminatoare antirid 50 ml



100 ingrediente – 73% ingrediente active
30 de ani de medicina estetica
Inca din 1978 Laboratoarele Filorga au dezvoltat dispozitive medicale inovatoare si de incredere, utilizate de catre specialistii in medicina si chirurgia estetica.
Cosmezoterapia
Inspirata direct din mezoterapia estetica, toate produsele gamei noastre anti-age contin Chronosfere® cu eliberare progresiva de acid hialuronic si NCTF®, un complex poli-revitalizant unic de 55 de ingrediente (vitamine, coenzime, aminoacizi…) identic cu cel injectat in cabinetul medical.
MESO-MASK®
Lumineaza pielea pentru un ten luminos si radiant. Trateaza ridurile si sterge toate semnele de oboseala.
Polizaharidele de ramnoza calmeaza iritatiile pielii, uniformizeaza si ilumineaza tenul instantaneu si de durata. Esenta formulei noastre exclusive, NCTF®, stimuleaza activitatea celulara si productia de colagen. O textura cremoasa usoara pentru o senzatie unica de relaxare. Pielea este redensificata, stralucind de sanatate si prospetime.
Mod de utilizare: Programul MESO-MASK® este direct inspirat din tratamentele mezoterapeutice realizate in cabinetul doctorului. O data pe saptamana timp de 1 luna, apoi o data la doua saptamani. 8 tratamente pentru 1 program de 3 luni. Aplicati un strat gros de masca pe intreaga fata, conturul ocular, gat si decolteu. Lasati sa actioneze intre 15 si 30 de minute. Indepartati si clatiti din belsug cu apa proaspata. Apoi utilizati MESO-C®, tratamentul nostru cu multivitamine pentru stralucire.
http://www.filorga.com/


Unde il gasim :

COMENZI ONLINE :
http://www.farmaciastejara.ro/filorga-mesomask-p-2638.html
Pret fara cupon - 182.5 RON
Pret produs cu reducerea aplicata - 164 RON

Dragele mele in parteneriat cu FARMACIA STEJARA am dezvoltat un program de reduceri special conceput pentru voi . Este vorba de un cupon de reducere in valoare de 10% . Ce trebuie sa faceti pentru a obtine cuponul de reduceri :
Scrieti un  email la adresa : thingsbyms@gmail.com ( in email treceti - Nume , prenume , numele produsului dorit ) si veti obtine cuponul personalizat pentru numele dumneavoastra si produsul dorit . Acesta cupon are o valabilitate redusa si trebuie utilizat in perioada precizata pe cupon . CUM se foloseste ? In momentul comenzii la rubrica ADAUGA COMENTARII LA COMANDA TA specificati numarul cuponului primit .



2 comentarii: