joi, 23 septembrie 2010

FARMACIA STEJARA TE TENTEAZA CU O SUPEROFERTA - Acum, sa slabesti este delicios! Exista Turbo Draine Minceur!

AFLA MAI MULTE DESPRE OFERTA FARMACIEI STEJARA :
http://www.farmaciastejara.ro/oferta-turbo-draine-11-p-3593.html?osCsid=i8f49mtoouaqvmvbl3nvp9aqs5



1 persoana din 3 se plange regulat de probleme cu greutatea, de silueta ingreunata, picioare si glezne care isi dubleaza volumul!
Ce sta la baza acestor probleme? Bineinteles ca noi suntem de vina: avem tendinta sa mancam prea mult, sa ne ingreunam mesele. Nu bem destula apa in timpul zilei. Un minim de un litru si jumatate, chiar doi litri de apa este de dorit, dar de obicei nu bem atat de mult. Activitatea noastra fizica este relativ scazuta si aceasta agraveaza situatia. Sistemul limfatic (de drenaj) este incetinit…
Incetul cu incetul, grasimile se instaleaza, tesuturile noastre se infiltreaza si observam ca ne ingrasam!
Pentru a slabi, a ne remodela silueta si a ne simti bine in corpul nostru, trebuie intervenit eficient pe anumite puncte cheie de slabit si trebuie respectata o regula biologica simpla:
O “slabire eficienta” trece printr-un “drenaj eficient” al organelor direct implicate in slabire (ficatul, rinichii, sistemul limfatic, tubul digestiv, tesutul adipos…).
Realizat de catre Laboratoarele Forte Pharma, Turbo Draine Minceur este o bautura drenanta delicioasa, cu gust de ceai de piersici, de baut pe tot parcursul zilei.
Turbo Draine Minceur va aduce 3 actiuni pentru slabit:
• Arde grasimile excedentare pentru a remodela silueta: nuci de kola, coacaze negre, pir, cretusca, brusture si pulpa de tamarin.
• Dreneaza in profunzime rinichii, ficatul si sistemul limfatic si purifica organismul:
Drenaj renal: frasin, cretusca, cozi de cirese, pir, guave, coacaze negre, papadie
Drenaj hepatic: anghinare, fenicul, brusture, papadie
Drenaj limfatic: cozi de cirese, fenicul, brusture, alga Aosa
Contribuie la eliminarea toxinelor, a produselor de degradare.
• Remineralizeaza actionand asupra reechilibrarii minerale si ionice printr-un trio unic: alga Aosa, ginseng, guave.
Eficacitatea Turbo Draine Minceur:
In 10 zile:
 Diminueaza cu 25% retentia de apa prin masurarea volumului urinar
 Senzatie rapida de lejeritate si de “dezumflare”
Intr-o luna:
 Pierdere medie in greutate de 1.68 kg
 Pierdere medie a circumferintei gleznei de 1.5 cm.
Este extrem de usor de folosit: trebuie doar sa puneti un capac plin (50 ml) in 1.5 l de apa si beti pe parcursul intregii zile. Turbo Draine Minceur are un gust de ceai de piersici extrem de ageabil si este si mai bun foarte rece!
Se foloseste in cura de 10 zile, de reluat daca doriti sa continuati pentru remodelarea siluetei, sau se ia in cura de 3 saptamani la fiecare schimbare de sezon pentru a fi sigur ca va pastrati silueta, deoarece organele bine drenate nu stocheaza grasimile!
Este indicat ca inaintea oricarui tratament de slabit cu pastile sa faceti o cura de 10 zile cu Turbo Draine Minceur, pentru drenarea organelor direct implicate in slabire, deoarece atunci tratamentul pentru slabit va avea rezultate mult mai bune.
Produsul se gaseste in farmaciile partenere:
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=forte%20pharma&ItemId=5363719
http://www.centrofarm.ro/ccA12X010054/detalii_produs/Forte-Pharma---Turbo-Draine.html
http://www.farmaciiledona.ro/produse/forte-pharma-turbo-draine-500ml-I35056

4 comentarii:

  1. Produsul acesta mi se pare ideal, pentru ca desi sunt oameni care nu-si doresc sa slabeasca, oricine isi doreste o cura de detoxifiere. Sincera sa fiu, pe mine ma tenteaza ambele perspective:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa iti spun ca este absolut delicios ... la noi in birou toate fetele il au si il beau pe post de IceTea .

    RăspundețiȘtergere
  3. Momentan am un ceai groaznic la gust, nici nu-i dau numele, dar dupa ce il termin sigur voi cumpara produsul asta. Motivul principal in cazul meu e acela ca retin apa si din cate am citit e tocma' bun si pentru problema asta. Eu oricum beau 2 l de apa pe zi, cel putin asa o sa ii beau cu placere. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place la nebunie . Ca si produs de slabit nu am absolut deloc nevoie de el ... am 1.60 m si 45 kg imbracata :)) .... Il folosesc pentru ca pana la minunata mea varsta de 28 ani deja am avut de 2 ori pietre la rinichi si retin apa foarte usor ... plus ca de hidratat mai mereu uit , apa simpla parca nu este compatibila cu mine :)) .... Pe mine m-a ajutat sa am picioarele mai usoare , studiile clinice arata ca poti avea glezna cu pana la 25% mai mica si se poate slabi pana la 4 kg/luna . Ema am inteles ca a slabit 1.5 kg ...

    RăspundețiȘtergere