joi, 23 septembrie 2010

Noviderm - specialistul in ingrijirea acneei

Boreade emulsia matifianta


CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Ingrijire de baza pentru adolescentii cu acnee.
Dubla actiune matifianta (instantanee si de durata, prioritatea numarul 1 a adolescentilor).
Calmare locala.

Boreade Emulsia matifianta este un produs de ingrijire dermatologic cu esteri de AHA pentru pielea tanara cu probleme, fragilizata sau nu prin tratamente dermatologice

Indicatii / Proprietati: exfoliind progresiv imperfectiunile cutanate, esterii de AHA din Boreade Emulsie matifianta imbunatatesc textura pielii. Acest produs de ingrijire bine tolerat asigura o actiune calmanta locala si o reglare a secretiei de sebum, responsabila de aspectul stralucitor al fetei (prin actiunea agentilor matifianti, derivatului de Zn si ingredientelor active sebo-regulatoare). Poate servi ca baza de machiaj.
Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica de crema pe fata si gat, dimineata si seara, pe o piele curata si uscata (curatata cu Boreade Crema curatatoare).
Fara coloranti. Elaborata si testata sub control dermatologic. Hipoalergenica – formulata pentru a minimiza riscul de reactii alergice.

De ce este grozava cremuta ? Pentru ca prin ingredientii sai rezolva mai multe probleme - inhiba productia excesului de sebuum ( cea controlata direct de nivelul hormonal specific adolescentei ) , prin prezenta AHA normalizeaza aspectul pielii luptand pentru disparitia imperfectiunilor , are actiune calmanta si antibacteriana iar prin pudra de diatomee se obtine o matifiere imediata ce se mentine pe tot parcursul zilei .

Unde il gasim :
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=noviderm&ItemId=2162837
http://www.centrofarm.ro/ccAX003390/disponibil_farmacii/Noviderm---Boreade-Emulsie-Matifianta-(piele-Grasa)-X-40-Ml.html

Pret mediu - 57 RON

8 comentarii:

  1. MS, nu mai tin minte ce produs de curatare aveam dar daca imi amintesc bine aveam gelul spumant de la Galenic Cauterets. Lotiune tonica nu folosesc.
    Cand am folosit Boreade primele zile a fost okay, desi nici o schimbare radicala.
    Dupa cateva zile insa nu am mai observat nici o imbunatatire iar fata nu era mai fina, lucru pe care de obicei il constat dupa folosirea unei creme exfoliante.
    De asemenea tenul meu era foarte gras atunci cand foloseam crema aceasta.
    Nu neg ca poate fi o crema buna pentru altcineva mai ales stiu ca ce functioneaza pentru cineva poate sa nu functioneze si pentru altcineva. Aici am prezentat numai parerea mea..subiectiva.
    Mentionez ca il foloseam seara inainte de culcare din cauza acelei senzatii de gras. Si nu mai aplicam nimic dupa el .

    Am publicat acest comentariu si pe site-ul meu dar il pun si aici ca sa iti fie mai usor sa raspunzi. xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma suprinde efectul de stimulare a secretiei de sebuum . Daca o mai ai incearca din nou dar de data asta sa aplici si o crema peste ( nutritiv , hidratant , orice folosesti ) . Poate fi efectul de rebound pe nivelul de sebuum tocmai pt ca nu ai mai folosit inca un produs hidratant ; cat despre fata fina cam tot acelasi motiv .Galenic Cauterets este si exfoliant , amandoua cumulate cred ca au avut efectul asta .Am citit ca nici cu el nu te-ai inteles foarte bine ... vb de Galenic .Fa un test daca mai Boreade 12 , daca nu scrie-mi pe mihaelastam@gmail.com si dupa cum ziceam cu mare drag iti trimit mostre sa incerci .... din mai multe produse . Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult MS! :)
    O mai am si o sa incerc sa o aplic asa cum mi-ai recomandat, cu o crema hidratanta peste urmand sa revin si sa comentez asupra rezultatelor. pup!
    M-ar interesa sa incerc si alt produs al gamei bineinteles!! Ce trebuie sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  4. Super , astept feed-back . Dupa cum ziceam pentru cei care comenteaza vor fi surprize frumoase ... sa imi spui cand primesti , astazi sau maine pleaca un Fan Courier spre tine . Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am un ten foarte gras, sufar de acnee de peste 10 ani si pana acum n-am intalnit nimic care sa ma ajute cu adevarat. Totusi Boreade nu am incercat, sper sa reusesc sa strang bani pt toata gama.
    Sper sa ma ajute macar un pic gama asta. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce varsta ai Vyio ? Cum adica suferi ? Ti s-a spus de catre un medic ce fel de acnee este ? Ai o poza cu tine ? Imi poti trimite pe mail ... ? Ma intereseaza pentru ca vreau sa imi dau seama cam cat de serioasa este problema ...poate nu este atat de serioasa si nu trebuie sa iei toata gama ... Te astept sa imi raspunzi .Iti multumesc mult pentru prima vizita .

    RăspundețiȘtergere
  7. Am 22 de ani si am acnee de la 10 ani. Am fost la tot felul de medici, mi-au dat tot felul de denumiri pt tipul meu de acnee..juvelila, nodulara, nodulo-chistica (nu am chisturi la ovare care sa-mi declanseze aceasta afectiune, inflamatoare, severa, etc...aproape toate denumirile. Am folosit aproape toate gamele de dermatocosmetice din farmacii, fara succes insa, plus antibiotice si solutii preparate in farmacii.
    Problema e serioasa, aspectul tenul meu e urat, folosesc intotdeauna farduri adaptate tipului de ten, anti-sebum si non-comedogene si din acest motiv nu am o fotografie.
    Nu pot ies din casa nefardata, pentru ca lucrez si mi-e rusine si asa, problema mea se vede cu tot cu farduri deasupra. :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Vyio daca acneea se vede cu tot cu farduri pe deasupra atunci chiar te sfatuiesc sa mergi la dermatolog si sa faci un peeling in primul rand . Apoi , adresa mea de mail este mihaelastam@gmail.com ... nu stiu daca te-ai inscris sau nu la vreun concurs ca sa o am deja ... scrie-mi si trimite-mi datele tale si iti voi trimite cateva esantioane doar ca sa vezi cum te intelegi cu gama inainte de a mai face inca o investitie . Ca si peeling mai avansat si mai puternic noi avem de la Filorga si se numeste Deep-Peel ( asociaza toti acizii folositi de dermatologi ) , de la Lierac avem ComfortPeel ( este o crema de utilizare zilnica , seara cu AHA ) , si de la Noviderm Boreade 12 (12%AHA ). Faptul ca ti s-a spus ca ai acnee nodulara sau nodulo-chistica imi confirma necesitatea unui peeling ... inca un motiv pentru care ai avea nevoie de peeling este faptul ca orice ti-ai cumpara acum de la orice brand are sanse mai mici de reusita datorita starii tegumentului ( ingrosat si cu multe imperfectiuni , scade penetrabilitatea lui si puterea de actiune ).
    Antibioticele - au fost locale sau si per os ( inghitite ) ?
    Ai mai putea sa analizezi si un tratament cu isotretinoizi - Roaccutane sau Sotret asociat cu metotrexat sau alt hepatoprotector pentru micsorarea hepatotoxicitatii . Tratamentul este prescris de catre medic si trebuie sa mergi constant la controale ; desi destul de scump el este inca partial compensat de catre stat ( daca vrei pot verifica informatia ) si are rezultate foarte bune pe acneea nodulara si nodulo-chistica .
    Deci sfatul meu final este inca o vizita la dermatolog , solutia pentru tine nu se limiteaza doar la un tratament cosmetic ( nu vei avea rezultate foarte bune pentru ca ai o acnee severa grad 3/4 ) si consecventa in tratament si procesul de ingrijire ( rezultatele nu le vei vedea peste 2,3 saptamani si dupa aparitia primelor rezultate nu inseamna ca ai scapat definitiv ) .
    Ma anunti si pe mine ce te hotarasti sa faci ? Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda cativa dermatologi .

    RăspundețiȘtergere