miercuri, 5 ianuarie 2011

PIZ BUIN® Self Tan Tinted Lotion

Superb , bronz cu un aspect natural INSTANTANEU ! Lotiunile Piz Buin va ofera un bronz uniform care se intensifica in numai 30 de minute . Formula colorata va ajuta sa fiti sigure de o aplicare corecta si sa obtineti un bronz imediat . Aceasta formula va ofera o hidratare intensa si va lasa pielea moale si neteda . Gratie texturii senzuale , mirosului delicios de vara si aplicarii rapide Lotiunea Piz Buin va ofera o placere absoluta in timpul folosirii . Pentru fata si corp . Pentru toate tipurile de piele .


Disponibil sub 2 forme : Piz Buin Tinted Lotion si Piz Buin Tinted Shimmering Lotion ( cu un strop de auriu pentru un plus de glamour ) .


Inainte sa incepeti , veti avea nevoie de urmatoarele lucruri :

  • O manusa exfolianta sau un produs exfoliant 
  • O bentita pentru a tine parul departe de fata si gat
  • Sapun si o perie de unghii pentru a curata unghiile
  • O pereche de manusi de plastic
Va recomandam folosirea lotiunii autobronzante in baie din varii motive : pentru ca se aplica dupa o exfoliere , pentru ca trebuie sa fiti aproape de o oglinda si de chiuveta . 

Pasul 1 : 
Pentru a obtine un bronz perfect pielea trebuie sa fie neteda si  moale . In timpul baii folositi un exfoliant insistand mai mult pe zonele uscate ( picioare , glezne , coate , genunchi ) . Uscati bine pielea si aplicati lotiunea dumneavoastra de corp ... asteptati sa intre in piele dupa care incepeti aplicarea autobronzantului . Nu folositi autobronzant dupa ce v-ati epilat . 

Pasul 2 : Aplicarea .
Aplicati autobronzant intr-un strat subtire . Procedati sistematic incepand de jos . Folositi miscari circulare pentru a evita inegalitate si dungi . Folositi lotiunea cumpatat in toate zonele uscate . Cand ajungeti la fata incepeti aplicarea de pe nas si obraji si masati spre conturul fetei . Evitati sprancenele si linia parului . Nu uitati gatul si zona din spatele urechilor .

Pasul 3 : In timpul si dupa aplicare .
Lotiunile autobronzante Piz Buin sunt absorbite foarte repede .. de aceea trebuie sa va spalati pe maine la cel putin fiecare 5 minute ( palmele , incheieturile , spatiul dintre degete si folositi peria de unghii pentru a indeparta autobronzantul ) . Zonele foarte uscate se coloreaza intens de aceea trebuie sa insistati si pe cuticule . 

Daca o zona este mult prea inchisa la culoare atunci micile erori pot fi corectate fie prin folosirea unui produs exfoliant sau o cantitate mica de suc de lamaie . 


https://comenzi.farmaciatei.ro/cosmetice/piz_buin/piz_buin_self_tanning_shimmering_tinted_lotiune_125_ml-p10020294

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu