marți, 18 ianuarie 2011

Diopti Demaq 100 ml


Demachiant de ochi
Gel floral calmant – Actiune rapida
Pe baza de apa florala de trandafiri, albastrele si extract de nalba acest gel cristalin indeparteaza cu delicatete machiajul de pe gene si pleoape fara a lasa un film gras. Vitamina B5 si derivatul de keratina previne caderea genelor si le reda vigoarea, supletea si desimea. Formula cu toleranta ridicata. Testata oftalmologic. NUMAI PENTRU UZ EXTERN
Mod de utilizare : Cu un disc demachiant, aplicati delicat acest gel pe gene, apoi indepartati mascara de la baza genelor spre varf, fara a freca. Repetati cu un nou disc demachiant pana ramane curat.
De ce imi place ? Fiind sub forma de gel permite un masaj al pleopelor pentru o curatare in profunzime ; nu se pierde din produs ; are o formula foarte delicata si nu deranjeaza ochii ; imi reface capitalul de gene si le intareste .


5 comentarii:

  1. Si eu am o crema Lierac de care sunt foarte multumita :) Iar acest produs imi face de asemenea cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce produs ai si ce iti place la el ?

    RăspundețiȘtergere
  3. ia si cele trei straturi de mascara guerlain pe care le aplic zilnic?

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai sa nu fie waterproof . De luat le ia . Exista o tehnica speciala de indepartare a machiajului numai pentru a nu deteriora genele .Eu folosesc Dior care este si el foarte gros si se indeparteaza mai greu .

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu folosesc demachiantul de ochi de la Lierac, pe langa alte creme si cremutze, tot de la ei. Este foarte bun, curata super bine si lasa pielea foarte hidratata. Ma bucur ca au revenit in Romania. Sunt o fana declarata.

    RăspundețiȘtergere