luni, 3 ianuarie 2011

SUNDIAL de la Piz Buin - Un "Apel" glamour pentru un bronz perfect , chiar si dupa plecarea verii






PizBuin Sundial – controleaza culoarea perfecta!
PIZ BUIN SUN DIAL este prima lotiune hidratanta autobronzanta care iti confera control asupra culorii, pentru ca tu sa obtii un bronz usor, in nuante naturale complementare culorii pielii.
Sa ai bronzul senzational pe care ti-l doresti nu a fost niciodata atat de usor!
Cu noul PizBuin Sundial iti poti accentua sau mentine culoarea naturala, printr-o simpla rotire a dispozitivului incorporat in capacul sticlei, care iti permite alegerea uneia dintre cele 5 nuante diferite. Recipientul cu doua compartimente iti confera astfel culoarea pe care ai selectat-o.
La numai 2 ore dupa aplicare, pielea ta straluceste intr-o nuanta uniforma si naturala, ca si cum „tocmai te-ai intors de la plaja”.
Formula sa usoara, fara ulei, se absoarbe rapid, in timp ce complexul intens hidratant iti lasa pielea catifelata si hidratata de-a lungul intregii zile. Pielea ta este invaluita intr-un delicat parfum de vara.
Pentru fata si corp.




4 comentarii:

  1. Tocmai mi l-am cumparat si nu am apucat inca sa-l aplic... sper sa fie supper, pt ca in rest am avut numai experiente nasoale cu autobronzantele!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mary - in ce sens ai avut experiente nasoale ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubesc produsele Piz Buin si sunt de parere ca sunt cele mai bune, ofera protectie, nu am avut experiente urate si am putut sa le cumpar mai ieftin de pe un site din uk la un pret de 20 ron in conditiile in care in RO le-am gasit la 100 ron. Am citit foarte multe review-uri care laudau acest autobronzant insa pretul e mult prea mare dupa parerea mea. Ador sa fiu bronzata insa imi e teama sa stau in soare o perioada mai mare de timp chiar si cu o crema cu SPF 50, de aceea apelez la autobronzante si Piz Buin nu m-a dezamagit niciodata.

    RăspundețiȘtergere