luni, 17 ianuarie 2011

ADIO Maini reci si picioare inghetate


Racirea mainilor si a picioarelor, indiferent de temperatura de afara, e un prim semn ca aveti probleme cu circulatia sangelui.
Sindromul mainilor si picioarelor reci afecteaza atat barbatii, cat si femeile si se intalneste la toate varstele. Are si un caracter genetic, copiii avand toate sansele sa-i mosteneasca pe parintii care au asemenea probleme.
La nivel periferic, al mainilor si picioarelor, presiunea sangelui e mai scazuta, vasele din aceasta zona nefiind irigate corespunzator. Daca vasele sufera o dilatare, sangele stagneaza, ceea ce duce la insuficienta circulatorie.
Specialistii in medicina naturista recomanda persoanelor care au probleme cu circulatia sangelui sa consume zilnic multe lichide - apa plata, ceaiuri de plante si supe si sa manance mere, care stimuleaza circulatia sangelui. Un rol important in stimularea circulatiei sangvine il au plimbarile zilnice si gimnastica. Zilnic aceste persoane trebuie sa faca miscare, insistand asupra miscarilor de incalzire a articulatiilor si muschilor, stretching si automasaj bland al bratelor, gambelor si labei piciorului.
Mainile si picioarele reci pot semnala si o afectiune reumatica in faza incipienta. De aceea proceduri simple, precum masajul, hidroterapia, gimnastica sustinuta pot da rezultate, preintampinand simptome mai grave.
Dieta trebuie sa fie bogata in cereale, seminte, fructe, legume si uleiuri vegetale si sa contina cat mai putine grasimi de origine animala. Proteinele trebuie asigurate din carne slaba, lactate degresate, oua. In acest fel peretii vaselor se pot mentine supli si elastici, evitandu-se rigidizarea vaselor, care ar duce altfel la o ingreunarea si mai mare a circulatiei.
Pentru a ajuta persoanele care sufera de aceasta problema, Laboratoarele 3Chenes au dezvoltat suplimentul alimentar CIRCULATION+.
CIRCULATION+ reprezintă concentraţia optimă între ingrediente active vegetale şi o vitamina, recunoscute în mod tradiţional pentru proprietăţile lor tonice asupra sistemului circulator: VIŢĂ-DE-VIE ROŞIE + CASTAN + VITAMINA B3.
Acesta oferă o senzaţie de picioare lejere şi mai puţin obosite:
- ameliorează tonusul circulator şi microcirculaţia
- creşte rezistenţa pereţilor venoşi
- ameliorează circulaţia venoasă
- previne îmbătrânirea celulară.
Se iau 2 comprimate pe zi, dimineaţa, cu un pahar cu apă sau suc de fructe. Programul este de 15 zile, dar poate fi reluat la nevoie. Pentru un confort sporit, se recomanda sa se efectueze cel putin 4 programe pe an.
Acest produs nu este un medicament, ci un supliment alimentar pe baza de plante si vitamine.
Pret recomandat - 28 RON
Unde il gasim :
Farmaciile Remedio , Uno , Omnia

9 comentarii:

  1. Mereu toamna si iarna am picioarele reci ca gheata..multumesc ca mi-ai zis de acest supliment.Promit sa il incerc!

    RăspundețiȘtergere
  2. dar pentru circulatia din bucuresti nu recomanzi nimic?

    RăspundețiȘtergere
  3. UnGreu ... antistress evident , luat cu pumnul in zilele ploioase :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine sa nu ma invinovatesti astazi de traficul prost ca am decis sa lucrez de acasa ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaaaaaaaai, asta este problema mea de cand ma stiu!!! vara sau iarna, am picioarele si maine sloi de gheata! Nici cele mai imblanite manusi si cei mai grosi ciorapi nu ma incalzesc, spre deosebire de iubitul meu care este ca o soba :) Multumesc mult pentru sfat si cu siguranta voi incerca si produsul asta!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, nu fumez, nu beau, nu ma droghez, nimic din toate astea! Ba chiar imi fac in casa suc din fructe, sfecla rosie, morcovi, mananc sanatos, beau ceai detoxifiant, iau vitamine...si totusi...

    RăspundețiȘtergere
  7. parca ziceai ca l-ai luat nu ? cum a fost ?

    RăspundețiȘtergere