marți, 27 octombrie 2009

Calori Light – 50% reducere la cura ta de slabit cu 50% mai putine grasimi si zaharuri in farfuria ta!!!Reduce absorbtia de grasimi si zaharuri din alimentatia dumneavoastra

Rezultat al cercetarilor Departamentului de Nutritie al Laboratoarelor Forte Pharma, Calori Light este un supliment de dieta pentru slabit, cu formula 100% naturala, foarte bogat in fibre specifice (care au putere superioara de absorbtie fata de toate celelealte fibre alimentare).
Calori Light asociaza trei actiuni esentiale care va ajuta sa va respectati dieta si sa luptati impotriva acumularii ponderale, pentru a va putea controla greutatea pe termen lung:
1. Calori Light capteaza in mod direct grasimile din alimente, favorizand eliminarea lor
2. Calori Light incetineste asimilarea zaharurilor si stocarea grasimilor
3. Calori Light asigura rapid senzatia de satietate
Mod de ulitizare: gelule de origine vegetala, ideale pentru perioadele de repaos: mese in familie, de afaceri, in timpul sarbatorilor. Luati 2 gelule/zi la inceputul perioadei de repaos, inainte de masa. In functie de greutatea corporala si de durata repaosului, se recomanda a se administra pana la 4 gelule in priza unica.

Calori Light reduce la jumatate absorbtia de grasimi si zaharuri . Doriti sa mancati o prajitura , urmeaza o masa copioasa sau programul aglomerat al zilei va obliga sa luati masa foarte tarziu Calori Light este solutia naturala ideala pentru dumneavoastra .

Unde il gasim :
http://www.farmaciastejara.ro/calori-light-p-1921.html
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=forte pharma&ItemId=5363716
http://www.centrofarm.ro/ccA12X010055/disponibil_farmacii/Forte-Pharma---Calorilight.html
http://www.farmaciiledona.ro/produse/forte-pharma-calorilight-cps-x-60-I35057#farmacii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu