marți, 13 octombrie 2009

PHYTHEOL Force 1 - Sampon-tratament intensiv anti-matreata cu extract de Zanthoxylum


Zanthoxylum, o planta chinezeasca foarte utilizata in medicina traditionala, combinata cu Trigonella foenum, confera samponului PHYTHEOL Force 1 proprietati calmante. Extractul de Salcie purifica si exfoliaza scalpul. Un complex de agenti anti-matreata (acid salicilic, Piroctone Olamina, Ichthyol) elimina in mod activ si rapid chiar si cea mai persistenta matreata. Inca de la primele aplicari, se constata o ameliorare semnificativa a matretei.
Studiile clinice au demonstrat ca utilizarea samponului Phytheol Force 1 reduce matreata si mancarimile scalpului: in 74% cazuri dupa 1 saptamana de utilizare, in 95% cazuri dupa 2 saptamani de utilizare si in 100% cazuri dupa 4 saptamani de utilizare.

Unde il gasim:
http://www.centrofarm.ro/ccAX005539/disponibil_farmacii/Phyto---Phytheol-Force-1-Sampon-Tratament-Intensiv-Anti-matreata-X-100-Ml.html
http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMPASAPH02
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=phyto&ItemId=4280372
http://www.farmaciiledona.ro/produse/phyto-phyteol-force-1-100ml-I29263

2 comentarii:

  1. Cu siguranta,daca voi avea nevoie,o sa-l cumpar..acum folosesc Phytocedrat..sper sa imi cumpar Phyto 7 si mai tarziu Phytolisse..caci de la vreme parul meu nu ma mai asculta si mai pare si deshidratat la varfuri.Chiar trebuie sa schimbam samponul la o anumita perioada de timp?ma gandesc ca in timp se obisnuieste..

    RăspundețiȘtergere
  2. Samponul il schimbi doar daca ti se schimba nevoia . Eu folosesc constant aceleasi sampoane : Phytocitrus 2 saptamani dupa vopsire , PhytoBrush sau PhytoDensium dupa cele 2 saptamani .

    RăspundețiȘtergere