joi, 1 octombrie 2009

Oferte promotionale PhytoCitrus


Pachet pentru parul vopsit: Phytocitrus: sampon si masca
Vopsirea, decolorarea si coafarea permanenta a parului se bazeaza pe utilizarea unor substante alcaline, care produc deschiderea cuticulei firului de par. Privat de protectia sa exterioara, parul devine extrem de vulnerabil. De aceea este esentiala inchiderea si consolidarea cuticulei cat mai repede, pentru a preveni degradarea firului de par. Acest lucru necesita utilizarea unor sampoane acide, care sa pastreze parul puternic si sa prelungeasca stralucirea culorii, in paralel cu tratamente specifice pentru protectie si restructurare.
PHYTOCITRUS este samponul ce are proprietatea de a imbunatati si prelungi aspectul placut al parului proaspat vopsit, permanentat sau intins. Acizii naturali extrasi din grapefruit au rolul de a neutraliza reziduurile alcaline ale vopselei sau ale solutiei de permanent si in plus inmoaie cuticula firelor de par, cu scopul de a asigura un maxim de stralucire. Samponul mai contine proteine extrase din migdale dulci, pentru a lasa parul moale si matasos. Este recomandat sa se foloseasca 2-3 saptamani dupa vopsirea sau permanentarea parului.
Masca PHYTOCITRUS da energie si stralucire, necesare pentru a reface frumusetea parului care a fost slabit prin vopsire, decolorare si coafat permanent. Bogata in unt de plante cu proprietati regeneratoare – unt de Illipe si Shea – aceasta masca cu textura cremoasa asigura nutritia profunda a tijei firului de par. Extractul de Grapefruit, natural acid, actioneaza pentru netezirea cuticulelor, fixand culoarea si intensificand tonicitatea buclelor. Asocierea cu uleiul de Ricin asigura o stralucire puternica intregii coafuri. Bogata in proteine din migdale dulci care au proprietati restructurante, aceasta masca aduce o catifelare si o suplete incomparabile, inca de la prima aplicare.

Oferta contine : masca Phytocitrus , Samponul PhytoCitrus ( discount 50% ) si un portofel cu esantioane Phyto .

Unde il gasim :




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu