miercuri, 4 noiembrie 2009

Deridium Concentrat vegetal 15 ml (15 x 1 ml)


















































Ser intensiv antirid
Cu o concentratie ridicata de Cretisoara, Iedera si Coada-calului, acest ser contine 42% extracte de plante pentru o actiune antirid intensiva. Un adevarat tratament de soc, acest concentrat botanic permite o netezire instantanee a trasaturilor si reda stralucirea si vitalitatea pielii, lasand-o vizibil mai tonica. Ridurile si liniile fine sunt reduse. Agitati imainte de utilizare (concentratia foarte mare de extracte de plante poate duce la formarea depozitelor). UZ EXTERN
Cretisoara - contine substante antiradicali liberi , avand capacitate de absorbtie pentru ambele tipuri de radiatii UVA si UVB . Alte proprietati ale cretisoarei - vindecare si antiinflamatoare . In combinatie cu coada calului actioneaza sinergic pentru intarirea tesuturilor si a legaturilor intre ele .
Coada Calului - contine ingrediente nutritive active cu rol astringent, calmant si reparator .
Echinacea - o planta ce infloreste vara tarziu . Are proprietati antiseptice si antibacteriale . Este folosita in cosmetologie pentru proprietatile sale calmante si antiiritative .
Iedera - o planta cu proprietati antiparazitare , decongestionante , analgezice si astringente imbunatatind elasticitatea pielii .

Proteine din grau - au efecte de lifting , crescand hidratarea si elasticitatea pielii . Patrund profund in riduri formand un film care uniformizeaza suprafata epidermului => reducerea aspectului neuniform .
Mod de utilizare: Aplicati seara ca tratament intensiv pentru 20 – 30 de zile consecutiv.
Pentru un efect ‘instant’, acest ser se combina ideal cu baza de machiaj sau fondul de ten pentru a da fetei un aspect neted, satinat si odihnit.
Mod de conservare: a nu se expune la razele directe ale soarelui, a nu se congela. Temperatura de pastrare: 4-28°C.

Unde il gasim :
http://www.centrofarm.ro/ccC1559532_039X010131/disponibil_farmacii/Lierac---Deridium-Concentrat-Vegetal-Antirid-15-X-1ml.html
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=deridium&ItemId=6422511

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu