duminică, 1 noiembrie 2009

Mustela Stelaprotect


Fara parfum, fara coloranti, fara conservanti
Expertiza Mustela pentru pielea hipersensibila

Ce e de facut cand pielea bebelusului tau reactioneaza la cel mai mic gest: se inroseste, este uscata, etc? Pentru el, iti doresti produse de ingrijire special concepute pentru a-i intari toleranta pielii si care sa fie perfect adaptate epidermei sale. Pentru el, Mustela a creat: gama Stelaprotect – Mustela Dermo-pediatrie, care sa aiba grija de pielea bebelusului tau, cu o formula fara parfum, fara coloranti si fara conservanti.

Un ingredient activ exclusiv de origine naturala
Ce e de facut cand pielea bebelusului tau reactioneaza la cel mai mic gest: se inroseste, este uscata, etc? Sa o ingrijesti cu produsele potrivite: fara parfum, fara coloranti, fara conservanti. Asa cum sunt produsele gamei Stelaprotect de la Mustela Dermo-pediatrie. Datorita ingredientului sau activ brevetat de origine naturala, care intareste toleranta pielii, precum si formulei cu un minimum de compusi chimici, pielea este calmata delicat. Pentru un plus de siguranta, produsele acestei game sunt realizate la presiunea potrivita, iar recipientele pentru crema de fata si laptele de corp sunt special concepute pentru a evita contaminarea prin aer.

Crema de fata
Lapte de corp
Fluid de curatare fara clatire fata, corp, sezut
Spuma lavanta fata, corp, par

Parerea specialistului: dr. Clarence Belilovsky, medic dermatolog
Semnele:
- Pielea se inroseste imediat dupa expunerea la frig, caldura, dupa baie sau dupa o emotie puternica (furia, de exemplu)
- Cea mai mica presiune lasa semne pe piele
Ce e de facut?
- Alegeti, de preferinta, produse fara parfum, fara coloranti si fara conservati pentru a limita riscurile de reactii alergice.
- Evitati o noua expunere la soare sau la frig.

Calitate garantata
Mustela
Conceputa in colaborare cu medici dermatologi si pediatri, gama Stelaprotect de la Mustela Dermo-pdiatrie a Laboratoarelor Expanscience este rezultatul intregii expertize Mustela. Numeroase teste de inocuitate, de toleranta, de confort, de eficienta, realizate sub control medical si apoi supuse unui control de rutina sunt efectuate pentru fiecare produs: de peste 55 de ani, asemenea milioanelor de alte mamici, poti incredinta si tu pielea micutului tau unui specialist recunoscut: Mustela.

www.mustela.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu