duminică, 1 noiembrie 2009

Imi ofer un contur perfect al fetei cu produsul meu accelerator de colagen!



Lierac COHERENCE Fermitate anti-age si antirid

Incepand cu 30 de ani, se poate observa un declin gradual dar continuu in productia de colagen de tip III. Producerea acestui tip de colagen – care este responsabil pentru hidratarea, fermitatea si volumul pielii – se opreste in jurul varstei de 45 – 50 de ani. Pentru a ajuta la contracararea efectelor acestui tip de imbatranire, este necesar sa: reactivam productia de colagen de tipul III, reactivam productia de glycosaminoglycani (GAG) care sunt esentiali pentru refacerea calitatii matrixului dermal si asigurarea suportului dermal.
Dupa varsta de 50 de ani, pielea nu-si pierde abilitatea de a produce colagen de tip III: pur si simplu a incetat sa mai primeasca semnale pentru a continua sinteza colagenului. Vectorul Lierac Coherence™ este un vector specific ce are abilitatea de a reactiva sinteza colagenului de tip III intr-un mod tintit, prin reproducerea mesajului exact utilizat de catre piele pentru stimularea productiei de colagen.
Gama de produse de ingrijire Lierac COHERENCE actioneaza impotriva imbatranirii cutanate si pierderii de fermitate, gratie actiunii tintite a vectorilor care relanseaza sinteza naturala a colagenului III, colagenul tineretii, a carui productie se diminueaza mult incepand cu varsta de 40 de ani.
• Lierac Coherence Crema de zi antirid
Pentru pielea normala. Acest produs pentru fermitate imbogatit cu vectori COHERENCE si vitamine redinamizeaza pe parcursul intregii zile celulele epidermei si le protejeaza de agresiuni.
• Lierac Coherence Crema de noapte antirid
Pentru toate tipurile de piele. In timpul noptii, vectorii COHERENCE si o asociere magneziu – hyaluronate de sodiu redau fermitatea. Repara, relaxeaza trasaturile si imbunatateste micro-circulatia.
• Lierac Coherence concentrat absolut antirid
Efect de intinerire spectaculoasa. Ovalul fetei este redesenat, trasaturile sunt vizibil mai ferme.
• Lierac Coherence Crema de buze antirid
Produs de lifting pentru conturul buzelor, pentru o gura mai bine definita si un ruj care dureaza mai mult.
• Lierac Coherence Crema de gat antirid
Gel crema pentru intretinerea tineretii gatului si decolteului. Se utilizeaza seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu