marți, 18 ianuarie 2011

Masti de fata de la Lierac

Pe langa ingrijirea de baza pe care trebuie sa o acordam fetei noastre in fiecare zi (curatare, tonifiere, hidratare) este indicat sa folosim saptamanal si niste masti adaptate necesitatilor tenului nostru: purifiante pentru tenul gras, hidratante pentru tenul uscat sau cu predispozitie spre uscaciune, de lifting pentru tenul matur.
Mastile trebuie aplicate pe fata perfect curatata, lasate sa actioneze in functie de tipul lor (nu mai mult decat timpul indicat pe ambalaj – in acest caz mai mult nu inseamna mai bun), apoi trebuie indepartate si folosita o crema in functie de tipul de ten.
Lierac ne propune 3 masti de fata pe baza de ingrediente vegetale, cu rezultate instantanee, potrivite pentru toate tipurile de ten: Masca purifianta, clarifianta, Masca hidratanta, catifelanta si Masca de lifting si fermitate

Masca exfolianta, purifianta si clarifianta reprezinta o solutie instantanee pentru tenul “intunecat”, lipsit de stralucire. Continand concentratii ridicate de pudre absorbante si microsfere purifiante, improspateaza datorita mentolului si lasa pielea perfect curatata, extrem de catifelata si cu un aspect mult mai luminos. Porii sunt redusi, iar pielea poate sa respire in voie. Aceasta masca se aplica pe pielea curata si uscata. In cazul pielii normale se aplica de 2-3 ori pe saptamana, cu timp de actiune de 7-9 minute, iar in cazul pielii sensibile se foloseste de 1-2 ori pe saptamana, lasand-o sa actioneze timp de 5 minute. Este ideala pentru tenul tern, lipsit de stralucire si cu porii dilatati.

ONLINE :
http://www.farmaciastejara.ro/lierac-masca-purifianta-p-4053.html


Masca hidratanta si catifelanta: acesta masca-crema senzuala contine concentratii ridicate de ingrediente naturale cu proprietati hidratante si de reparare a pielii, fiind ideala pentru pielea uscata si deshidratata. Imediat dupa aplicare, pielea se simte intens rehidratata si ultra-confortabila, regasindu-si supletea si catifelarea mult visate. Aceasta masca contine acid hialuronic, pentru o hidratare de exceptie. Se foloseste oricat de des se doreste: seara, se intinde un strat generos pe fata si se lasa sa actioneze timp de 10 minute pentru ca pielea sa-si ia elementele de care are nevoie. Puteti s-o folositi, de exemplu, in timp ce faceti o baie de relaxare. Dupa cele 10 minute, puteti sa indepartati excesul cu un servetel sau o puteti lasa sa actioneze toata noaptea.

CUMPARA ONLINE :
http://www.farmaciastejara.ro/lierac-masca-hidratanta-p-4054.html
http://www.sunnypharma.ro/index.php?route=product/product&product_id=1316



Masca de lifting si fermitate este ideala pentru pielea obosita. Aceasta masca sub forma de gel proaspat contine extracte vegetale naturale (alge hawaiene, tataneasa) cu proprietati de lifting si astringente care actioneaza pentru a catifela instantaneu trasaturile fetei. Pielea este mai bine tonifiata, mai ferma, aratand reintinerita. Pentru o stralucire expres, trebuie sa aplicati masca cu moderatie pe fata curata, iar apoi sa va machiati ca de obicei.





CUMPARA ONLINE :
http://www.farmaciastejara.ro/lierac-masca-de-lifting-si-fermitate-p-4055.html
http://www.sunnypharma.ro/index.php?route=product/product&product_id=1315

6 comentarii:

  1. Prima masca ar fi potrivita pentru mine. Unde se gasesc produsele Lierac?

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre crema Mat-chrono am citit review-uri foarte bune pe blogurile pe care le citesti si tu, Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele Lierac se gasesc in farmacii . Toate produsele Lierac sunt extrem de eficiente - important este sa il alegi pe cel care ti se potriveste . Blogeritele pe care le citim amandoua au relativ nevoie de un control mai bun al sebuumului si le-am trimis mostre ... Tu cam ce fel de ten ai ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Gras, foarte acneic. Mi-ai trimis si mie o crema de la Noviderm, in toamna, parca.

    RăspundețiȘtergere
  5. In ce farmacii gasim produsele Lierac? Vreau sa-mi iau lotiunea matifianta si crema aceea cu acid glicolic pt noapte. Am intrat in 2 sensi blu si parca le-as fi intrebat de ceapa si cartofi, asa au reactionat doamnele de acolo. Alte farmacii care distribuie Lierac mai sunt?
    Multumesc foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Madalina - din ce localitate esti ? Daca esti din Bucuresti incearca si in HelpNet , Centrofarm si Dona . Spune-mi localitatea si te indrum catre farmacia potrivita .

    RăspundețiȘtergere