marți, 18 ianuarie 2011

COMFORT PEEL - peelingul tau ultra delicat cu efect „new skin”

Laboratoarele LIERAC au dezvoltat COMFORT PEEL – o crema anti-rid cu efect „new skin”: primul tratament de peeling adaptat nevoilor pielii tale. Efect de reinnoire celulara, infinit de delicat.
O crema ultra confortabila, de inalta toleranta, cu continut ridicat de hidroxi-acizi de ultima generatie – COMFORT PEEL asigura un efect „new skin” vizibil de la prima aplicare. Utilizata zilnic, independent sau complementar unui peeling facial dermatologic, aceasta crema actioneaza pentru a reduce aspectul ridurilor si a reda stralucirea tenului. Pielea este catifelata, uniformizata si ideal hidratata.
Procesul de imbatranire si expunerea solara repetata sunt doar cateva dintre cauzele ce determina aparitia anumitor imperfectiuni cutanate: riduri pronuntate, ten tern, neuniform, hiperpigmentare, piele ingrosata si deshidratata...Aceste semne, vizibile in special pe fata, gata si decolteu, sunt cauzate in principal de un ritm deficitar de reinnoire celulara. Iata de ce, pentru a le diminua aspectul, tratamentele de peeling pe baza de hidroxi-acizi s-au dovedit a fi o solutie extrem de eficienta. Acestea functioneaza prin „dizolvarea” straturilor superioare ale epidermei, generand astfel proliferarea reinnoirii celulare.
In COMFORT PEEL, efectul de peeling ultra bland este datorat combinatiei a doua tipuri de hidroxi-acizi de ultima generatie, cu eliberare modulara:
-        Acid salicilic combinat cu guma de salcam pentru a controla penetrarea si retentia acidului;
-        Acid glicolic incapsulat in ciclodextrine, un zahar de origine naturala, pentru a modula eliberarea, reducand riscul iritatiilor si optimizand eficienta.
Formula de inalta toleranta si actiunea hidratanta sunt asigurate de continutul de uree, agentul hidratant de referinta in dermatologie.
Textura: crema ultra-confortabila, generoasa si fondanta, delicat parfumata cu apa de iasomie si note de mandarin.
Rezultate: imediat, pielea este ideal hidratata, catifelata si neteda. Zi dupa zi, aspectul ridurilor si al liniilor fine este redus, tenul arata „transformat” – ca nou.

12 comentarii:

  1. Buna Mihaela! Ti-am descoperit astazi blogul cautand info despre produsele Lierac. De cateva zile mi-am propus sa-mi achizitionez LIERAC MAT CHRONO EMULSIE HIDRATANTA ( 40 ml) si daca se va potrivi tenului meu (gras), as vrea sa-mi iau si crema regeneranta de noapte din aceeasi gama. De asemenea m-ar interesa si o crema de ochi antirid....sa vedem. Intrebarea mea ar fi urmatoarea, unde exact pot gasi aceasta emulsie? Am fost astazi prin farmaciile Sensiblu, Centrofarm, Helpnet din zona mea ( Ion Mihalache-Banu Manta Bucuresti) si nu aveau gama verde - Mat Chrono, doar cea pentru tenul uscat. Stii cumva daca gasesc si mostre in farmacii? Iti multumesc anticipat pentru eventualul raspuns! Cu siguranta voi reveni pe acest blog deoarece am descoperit multe informatii folositoare mie. Mult succes in continuare! Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm, suna bine si tare m-as bucura sa-si indeplineasca toate promisiunile de pe prospect! Eu am incercat si cateva sedinte de microdermoabraziune, dar am urmat si un tratament cu Retin-A care promitea sa ma scape de puncte negre, cicatrici, riduri fine si sa-mi faca o piele de bebelus, dar am suferit aproape degeaba 6 luni. Aveam mai tot timpul pielea uscata si care se exfolia pe nas si barbie, drept pentru care aproape ca nici nu puteam sa aplic fond de ten pentru ca aratam ca o reptila care schimba pielea :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu il folosesc .... Imi place pentru ca este delicat . Impresia la aplicare este ca te dai cu o crema obisnuita iar dupa cateva utilizari iti dai seama ca fata devine din ce in ce mai lucioasa . Piele de reptila :)) ... tare descrierea .... poate nu foloseai produsul potrivit

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ce varsta este recomandata aceasta crema peeling? merge si pentru tenul matur? ( ma gandeam sa ii iau mamei mele care are in jur de 60 ani ) .... eu tot Mat chrono vreau sa imi cumpar pt fata, insa nu m-am hotarat daca iau emulsia sau crema ....

    RăspundețiȘtergere
  5. @mada - este recomandata pentru orice varsta . Emulsia este antiimperfectiuni iar crema are si proprietati nutritive . Eu ti-as recomanda emulsia inaintea cremei :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @EMa .... merci frumos . Am tema pentru acasa acum :)) . Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. tocmai ce mi-am cumparat Confort peel... am gasit-o la Sensiblu cu reducere de vreo 40 RON si nu am rezistat ... primele impresii:

    - miroase super
    - este f emolienta
    - dupa ce am aplicat-o am simtit mici piscaturi ( probabil de la acizi)
    - o bila alba in plus: nu contine conservanti si e ambalata la vid

    mie mi se pare ok, am sa o folosesc in fiecare zi in prima saptamana si apoi poate alternez si cu alta crema ...( mi-e teama sa nu fie prea puternica pentru 31 ani cat am eu ...)

    RăspundețiȘtergere
  8. am dat aproximativ 130 RON ... pretul initial era de 17o RON.
    Nu stiu daca mai aveau in stoc, eu am luat ultima crema de pe raft ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mercic Mada .... ma bucur sa aud ca iti place . Eu il folosesc seara de seara de vreo 2 saptamani si pot sa iti spun ca mi se schimba pielea ca la sarpe ;)) . Sa mai folosesti o crema hidratanta oricum cu el .... asta ca sa fii sigura ca nu se usuca prea tare tegumentul mai ales ca vremea predispune la asa ceva acum .

    RăspundețiȘtergere