marți, 18 ianuarie 2011

Alantoina

Aceasta substanta se gaseste in diferite plante .Este un extract botanic cu rol de vindecare si calmare . Considerat un compus antiiritant , acesta ajuta la vindecarea pielii agresate si deteriorate prin stimularea regenerarii celulare si a cresterii de tesuturi noi .


 Alantoina este un ingredient multifunctional care :
1. Creste hidratarea pielii .Pielea este in mod particular sensibila la stresul de zi cu zi si datorita acestui fapt se poate confrunta cu probleme severe de deshidratare . Prin cresterea capacitatii corneocitelor de legare a apei in celule , Alantoina creste capacitatea pielii de a se comporta ca o bariera naturala de aparare imbunatatind astfel hidratarea atat direct cat si indirect .  


2. Inmoaie pielea 
Alantoina exfoliaza celulele uscate si deteriorate imbunatatind astfel luminozitatea pielii . Datorita actiunii keratolitice , indeparteaza corneocitele slabind legatura dintre desmozomi ( puntile proteice intercelulare ) care mentin adeziunea intre corneocite . Astfel pielea este mai neteda , moale si supla .


3 . Previne iritarea pielii . Alantoina este un ingredient demonstrat antiiritant .


4 . Sustine regenerarea naturala a pielii .


Se gaseste in Lierac Exfoliant Tonic , Lierac Lapte Corp Antidessechement .

2 comentarii:

  1. mmmhh, tentant! exact de ce are pielea mea nevoie in perioada asta! si daca se mai si asociaza cu numele de Lierac...

    RăspundețiȘtergere