miercuri, 7 octombrie 2009

Pachet impotriva caderii parului pentru femei: PHYTOCYANE : tratament si sampon


Caderea parului la femei a devenit in ultima perioada o problema tot mai acuta. Din fericire alopecia la femei este periodica si mai putin severa decat la barbati, atat din punct de vedere al numarului de fire pierdute cat si din punct de vedere al aspectului parului restant. Cauzele caderii parului sunt multiple: dezechilibre hormonale (sarcina, menopauza), deficite alimentare (in cursul curelor de slabire), agresiunile vietii moderne (stresul, oboseala, poluarea, fumatul), folosirea unor metode agresive de styling (uscarea cu feonul cu aer fierbinte, permanenterea), utilizarea incorecta a tratamentelor regeneratoare sau cauze naturale (cauzate de inaintarea in varsta, perioadele de primavara si de toamna).
Pentru a contracara toate aceste probleme, Phytocyane este imbogatit cu procyanide si extract de Ginkgo Biloba, care lupta impotriva semnelor de imbatranire si a albirii parului.
Phytocyane, tratament impotriva caderii parului (de tip reactional) la femei, incetineste caderea parului si stimuleaza cresterea lui; revitalizeaza scalpul si lupta impotriva albirii parului; da volum si stralucire parului (actiune cosmetica de infrumusetare). Contine procyanide din samburi de struguri, ginkgo biloba, viburnum, vitaminele B5 si B6. Studiile clinice multicentrice efectuate au concluzionat o eficienta a tratamentului de peste 85%, atat asupra stoparii caderii parului si regenerarii sale, cat si asupra aspectului cosmetic al parului.
Phytocyane este samponul ideal pentru a completa tratamentul cu Phytocyane - solutie de tratament impotriva caderii parului la femei. Ingredientele naturale ale acestui sampon revitalizeaza parul prin accelerarea fluxului sangvin la nivelul bulbului pilos, favorizand cresterea parului.
Procyanidele din struguri captureaza radicalii liberi si au efect protector asupra bulbului pilos; Ginkgo Biloba activeaza metabolismul celular si fortifica parul. Un decoct de coaja de quinquina, aleasa datorita efectelor sale stimulatoare, in combinatie cu o baza de curatare delicata extrasa din ulei de nuca de cocos, fac din samponul Phytocyane un produs eficient, delicat si placut de utilizat .

Pachetul promotional are samponul GRATUIT .


3 comentarii:

  1. In general imi cade parul in cantitati semnificative in timpul menstruatiei si mai ales in conditii de stres...e cam scump setul pt. bugetul meu,dar e un remediu perfect pt. perioada unui examen...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am revenit (intru destul de des de altfel) pe blog a sa mai cites una alta despre div produse.
    O singura sugestie am: e destul de reu de urmarit noile postari, trebuie sa auti printre etichete. Dac-ai putea sa ordonezi postarile si dupa riteriul cronologic ar fi super!

    mult succes in continuare1

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Simona , le republic din cand in cand .... asta pentru cei care intra mai rar pe blog si nu viziteaza labels - imi cer scuze pentru neplacerea cauzata :(

    RăspundețiȘtergere