luni, 12 octombrie 2009

Phytocolor - cele mai frumoase nuante pe care le are natura de oferit!


Orice femeie isi doreste sa arate bine si sa fie admirata, iar culoarea parului contribuie din plin la acest lucru. Si cum starea de bine a unei femei depinde mult de aspectul ei fizic, colorarea parului devine un lucru extrem de important! Si atunci incepe o adevarata aventura: care vopsea este mai buna si care se potriveste mai bine parului meu, sa ma bazez pe tehnologie sau pe natura, sa ma vopsesc singura sau sa ma las pe mainile profesionistilor?
Din pacate, nu putem raspunde la toate intrebarile, dar putem sa va recomandam Phytocolor, o vopsea tratament pe baza de plante tinctoriale, de la Laboratoarele Phytosolba.

Laboratoarele Phytosolba, specialistul in ingrijirea parului cu ajutorul plantelor, redescopera si actualizeaza colorarea botanica a parului. Roiba, Arborele Bay-Rum, Arborele rosu de Sequoia, Grozama, Coreopsis au fost utilizate de secole pentru proprietatile lor colorante. Combinarea acestor cunostinte vechi cu cercetarile de inalta-tehnologie ale laboratoarelor noastre a dat nastere la PHYTOCOLOR, primul tratament colorant al parului realizat cu plante tinctoriale. Formula inovatoare furnizeaza o acoperire perfecta si durabila a parului alb, respectand complet sensibilitatea lui.
Bogat in ulei esential de portocala dulce si imbogatit cu filtru UV, un tratament protector dupa-colorare hraneste in profunzime fibra capilara, conferind parului o culoare incomparabil mai radianta.
PHYTOCOLOR este o crema bogata care nu curge. Usor de aplicat, permite o distribuire usoara si precisa de la radacini pana la varfuri. PHYTOCOLOR are un miros placut datorita continutului sau scazut in amoniac (numai 2%!).

Intrebari despre vopsire
Pot schimba nuanta direct de la o culoare inchisa la blond?
Nu. Este mai bine sa alegeti o culoare cu 2 nuante mai deschisa si sa treceti progresiv spre o culoare mai deschisa la fiecare vopsire.
Ce ar trebui sa fac atunci cand culoare nu prinde?
Daca parul este obosit, devitalizat si poros, este recomandat sa folositi cu o saptamana inainte de vopsire un tratament reconstructiv, cum ar fi Uleiul d’Ales, spre exemplu. Vopseaua va prinde mult mai bine!
Poate vopseaua sa fie utilizata pe un scalp iritat?
Nu. Este mai bine sa asteptati ca scalpul sa isi recapate sensibilitatea normala inainte de vopsire.
Daca ramane o anumita cantitate de produs, aceasta poate fi folosita alta data?
Nu, kitul este facut sa fie folosit o data, pentru un par scurt sau mediu. Daca aveti parul des sau lung este mai bine sa folositi 2 pachete.
In cat timp cresc radacinile?
Acestea cresc intre 1 cm si 1.5 cm pe luna. Deci, Phytocolor trebuie reaplicat la fiecare 3-5 saptamani.
Cum pot sa-mi mentin culoarea?
Prin utilizarea samponului Phytocitrus si a mastii Phytocitrus cu extract de grapefruit. Aciditatea grapefruitului are puterea de a fixa solzii parului si a mentine supletea si stralucirea parului vopsit.
De ce nu se acopera toate firele albe?
Nuanta aleasa poate fi prea deschisa sau poate nu ati lasat-o suficient timp.
Cum alegeti intre doua nuante?
Alegeti-o pe cea mai deschisa. Intotdeauna puteti inchide culoarea parului, dar este mai dificil sa o deschideti.

Unde o gasim :
http://www.centrofarm.ro/ccC1X005347/disponibil_farmacii/Phyto---Phytocolor-Vopsea-Par-9.html
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=phytocolor&ItemId=5357637
http://www.farmaciiledona.ro/produse/phyto-phytocolor-vopsea-par-I42919#farmacii

6 comentarii:

  1. buna, poti te rog sa inlocuiesti linkul mikasgamesworld.blogspot.com cu cel pe care chiar il folosesc adica makeupbymika.blogspot.com. Cred ca ai confundat blogurile sau ti-am oferit eu linkul gresit:(

    Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vrut sa-mi cumpar si eu vopsea Phyto, pentru ca facusem alergie la vopselele normale. Am fost insa la farmacia Dona si mi s-a spus aceasta vopsea se aduce in farmacie doar la comanda, pentru ca e destul de scumpa fata de restul vopselelor.
    Ma gandesc serios sa-mi comand si eu, poate asa nu va mai suferi chiar atat de mult parul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos pentru schimbarea linkului.Te-am trecut in link exchange:* Te aveam si in blogroll:P dar acolo apar doar ultimele actualizari.te-am pus sa fii pe prima pagina tot timpul.
    Have a nice day!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Vyio - ne poti spune despre ce farmacie este vorba ( zona )?

    RăspundețiȘtergere
  5. A mai folosit cineva aceasta vopsea? Ma intereseaza un review pentru a face o comparatie intre produse...

    RăspundețiȘtergere
  6. Salon Ema Stil - exista un review al produsului si pe Not Beautiful Enough

    RăspundețiȘtergere