sâmbătă, 7 noiembrie 2009

3 CHENES BEAUTY


Piele, unghii & par
Supliment alimentar
30 comprimate de 500 mg, e: 15 g
URZICA + ZINC + SUSAN

In beauty exista cateva sustante arhiutilizate pentru proprietatile lor universal benefice . Acest supliment alimentar combina proprietatile antioxidante ale celor 3 vitamine antiage si antirid ( Vit A, C , E ) cu proprietatile unor minerale normalizatoare ale dermului ( zinc si magneziu ) si puterea miraculoasa a plantelor ( Urzica , Grau si Susan ) .

Cand putem utiliza acest tratament ? Oricand pielea , parul si unghiile noastre au nevoie de un ajutor din interior . Fie ca vrem un ten mai luminos , sa ajutam crema antirid sau samponul zilnic , suplimentul alimentar de la 3Chenes pentru frumusete este recomandat tuturor femeilor si barbatilor care isi doresc sa isi mentina aspectul tanar .

Supliment alimentar disponibil in farmacii si plafaruri . Daca nu il gasesti la farmacia de langa casa cere farmacistului sa il comande la numarul :031/8056149 .

Pret RECOMANDAT - 28 RON
Mod de administrare: Se iau 2 comprimate pe zi. Programul este de 15 zile, dar poate fi reluat la nevoie.
Precauţii: Urmaţi sfaturile de utilizare. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Folosiţi produsul în cadrul unei alimentaţii diversificate şi al unui stil de viaţă sănătos. A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Compoziţie/comprimat: vitamine: vitamina C, vitamina E, vitamina A, gluconat de zinc (6%), urzica (Urtica dioica) (5%), extract de grau (Triticum aestivum) (1%), extract de susan (Sesamum indicum) (1%), stearat de magneziu, dioxid de siliciu, celuloza microcristalina. Aport pentru 2 comprimate: vitamina C 60 mg (100% DZR*), urzica 50 mg, extract de grau 10 mg, extract de susan 10 mg, vitamina E 10 mg (100% DZR*), zinc 8.6 mg (57% DZR*), vitamina A 800 µg (100% DZR*). *DZR = Doza Zilnica Recomandata.
Acest produs nu este un medicament, ci un supliment alimentar pe baza de plante, vitamine si minerale.
Mod de conservare: a nu se expune la razele directe ale soarelui, a nu se congela. Temperatura de pastrare intre 4 şi 28°C.
Producător : Laboratoires 3 Chenes, Franta.

2 comentarii:

  1. Intre Phytophanere si acesta care ti se pare ca da rezultate mai bune?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am cumparat suplimentele pentru imbunatatirea circulatiei si, cu siguranta, mi le voi lua si pe acestea!

    RăspundețiȘtergere