duminică, 4 iulie 2010

Eco.Kid Head Lice - cum sa scapam de paduchi

100% uleiuri esenţiale pure şi nimic altceva
Formula non-picurare


Fără conservanţi artificiali
Fara arome artificiale
Fara coloranti artificiali
Miros placut
Nu provoaca mâncărime

Ce este:
100% complex natural derivat din uleiuri de plante pur şi esenţe de care ajută la îndepărtarea păduchilor şi a ouăle lor.

Ce face:
Lice Bomb foloseste terpene naturale şi de hidrocarburi extrase din uleiuri esenţiale ce pot fi în mod normal ingerate în condiţii de siguranţă de către oameni si au puteri mai mari de solvent decât diluanţi pentru vopsele chimice. Aceste uleiuri naturale cu puteri de solvent miros frumos pentru oameni , dar nu pentru păduchi. Datorita originilor sale derivate din plante, Lice Bomb este non-toxic şi non-agresiv la om atunci când este utilizat în conformitate cu instrucţiunile producătorului.

Cum se foloseste:
Aplicati o cantitate mica de Lice BOMB pe scalp pornind de la ceafă şi din spatele urechilor. Masati uleiurile pe rădăcinile părului spre varful firului de par si dinspre ceafa spre frunte . Aplicaţi picături mici de ulei , oricat este necesar pentru a permite o acoperire completă. Mentineti o atenţie deosebită pentru ca uleiurile esenţiale sa nu ajunga in contact cu ochii (spălaţi bine cu apă rece în cazul în care are loc contactul cu ochii) .
Odată ce un strat subţire a fost distribuit pe întregul scalp se piaptana părul de la rădăcini folosind un pieptene cu dinti fini ( se gaseste in cutie ). Acest lucru va asigura că orice păduchi care încearca să scape de soluţie fugind de la radacina firului de par spre varf va fi în cele din urmă ucis.
Ştergeţi pieptanul de păduchi şi de ouă . Lasati Lice BOMB pe par sa actioneze timp de douăzeci de minute. Repetaţi procedura de pieptănare la intervale regulate pe parcursul acestui timp.
Se clăteşte parul folosind apa calda.

Samponati usor cu Prevent Sensitive pentru a indeparta reziduurile de ulei de pe par si scalp.

Nu utilizaţi Samponul Eco.kid Prevent ( cel destinat scalpului normal ) intrucat acesta contine cantitati mari de uleiuri esentiale si in felul acesta a-ti marii cantitatea de uleiuri ce intra in contact cu scalpul .
Repetaţi procedura de mai sus, după aproximativ o săptămână pentru a asigura eficacitatea maximă.

Utilizaţi alte produse Eco.Kid pentru păr de zi cu zi pentru a ajuta ca parul copilului dumneavoastra sa devina neatractiv pentru păduchi.

Cand sa nu il folositi :
Infestarea capului cu păduchi este insotit adesea de prurit si extra sensibilitatea a scalpului ( inclusiv la uleiurile esentiale ). Testaţi întotdeauna produsul pe piele înainte de aplicare, pentru a evalua sensibilitatea la produs. În cazul în care sensibilitatea se produce, clătiţi imediat cu apă caldă şi turnati lapte rece (de soia sau lapte de vacă) din belşug peste zona afectată pentru a calma pielea .

Recomandat copiilor de peste 3 ani .

CUM IL FOLOSITI PE UN SCALP SENSIBIL :
Pentru a utiliza acest tratament pe piele sensibilă, se amestecă 50% Lice Bomb cu 50% ulei vegetal (de exemplu ulei de măsline, ulei de arahide, ulei din seminţe de struguri, etc.) Aplicati o picatura din amestecul obtinut pe piele si repetati testul de sensibilitate . In cazul in care sensibilitatea persista continuati diluarea continutului pana cand nu mai exista o reactie din partea pielii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu