vineri, 2 iulie 2010

Mesolift ser ... o formula „back to fitness” pentru piele!

Mezoterapia este o tehnica dermatologica profesionala ce introduce produse active direct in tesuturile pielii, utilizand injectii intradermale microdozate. Ea are beneficii in reintinerirea pielii printr-o tehnica numita mezolift.

Mezoliftul este o metoda dermatologica revolutionara de reducere din interior a semnelor de oboseala a pielii. De fapt, aceasta tehnica consta in injectarea, direct in piele, a unui cocktail de ingrediente nutritive si revitalizante (vitamine, minerale, acid hialuronic) pentru a re-energiza tesuturile, prin stimularea diferitelor metabolisme biologice ale pielii. Efectul este o imbunatatire a tonicitatii tesuturilor si a calitatii pielii zonelor tratate. Tehnica mezolift este recomandata in special pentru a imbunatati aspectul obosit de pielii fetei, lipsa de tonus si stralucire, dar previne si semnele vizibile de imbatranire a pielii si mentine rezultatele obtinute prin tratamente anti-age.

Inspirandu-se din tehnica dermatologica de mezolift, Laboratoarele Lierac au realizat Mesolift Concentrat – un ser nutritiv si revitalizant ce contine 15% vitamine, minerale si acid hialuronic. Rezultatele sunt vizibile si de durata: pielea isi recapata stralucirea, tonicitatea si hidratarea. Aceasta este un tratament ce se aplica la domiciliu, fiind extrem de usor de utilizat.

Este potrivit pentru toate varstele, toate tipurile de piele, poate fi folosit in orice sezon.



Are o culoare portocalie si un miros delicios de proaspat de care va veti indragosti pe loc. Iar cand veti vedea si rezultatele... Mesolift ser va ramane unul dintre produsele nelipsite din trusa voastra de ingrijire.

Pret: 220 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu