duminică, 4 iulie 2010

Sa ramanem frumosi mancand

ROSIILE ne apara de efectele nocive alea soarelui iar AVOCADO contine substante hidratante , MORCOVUL contine betacaroten ( forma de VIT A ) si ajuta la mentinerea pe termen lung a bronzului , ACEROLA , PATRUNJELUL , CITRICELE si toate legumele si fructele ce au un continut mare de vitamina C pot lupta impotriva imbatranirii premature ( VIT C are rol in formarea colagenului si a regenerarii celulare ) . 
DMAE ( dimetilaminoetanolul ) este o substanta naturala cu proprietati crescute antiinflamatoare si antiage . Ca si sursa naturala de DMAE - sardinele si anchovele . Cantitati reduse de DMAE sunt produse in creierul uman . Beneficiul pentru frumusete al DMAE - fermitate , antirid si regenerare celulara .
In 2008 Societatea Investigativa de Dermatologie din Anglia a condus un studiu pentru a demonstra rolul de protectie al ROSIILOR . Astfel studiile au aratat ca subiectii care au consumat pasta de tomate au avut o protectie impotriva arsurilor solare cu 33% mai mare decat cei care nu au consumat . Rolul de protectie al ROSIILOR se datoreaza continutului de licopene care neutralizeaza radiatiile UV ce pot afecta serios structuri ale pielii . Studiul a fost condus de DR.KOH  . Tot Dr.Koh a nominalizat top 5 ingredienti ce au un rol benefic in mentinerea frumusetii pielii - ceaiul verde , vitamina C , lycopenele , uleiul de masline ( Conform unor studii din Japonia pot ajuta in psoriazis si eczeme ) si nucile ( in special  nucile , pecanii si migdalele ) .
La polul opus mancarea bogata in grasimi si zaharuri creste nivelul de sebuum fiind astfel responsabila de acnee , ten gras sau par gras . 

Nu uita : FRUMUSETEA ESTE IN NATURA TA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu