vineri, 9 iulie 2010

Phyto 7


Indicatii: Phyto 7 este o crema tratament 100% naturala, pentru toate tipurile de par, care hidrateaza si inmoaie parul cu ajutorul a 7 extracte din plante. Acest tratament de hidratare "leave-in" trateaza varfurile despicate si revitalizeaza parul.

Detalii produs: Primul balsam "leave-in" de acest fel, Phyto 7 este 100% natural si mai pastreaza formula originala din 1968 ce cuprinde 7 extracte de plante. Hidrateaza si inmoaie , elimina electricitatea statica si incretirea parului fara a ingreuna si a ingrasa parul. Nelipsit din trusa hair-stylistilor, Phyo 7 este cel mai bine vandut produs Phytotherathrie in lumea intreaga .Este indicat pentru toate tipurile de par.Compozitie: Extract de galbenele, extract de brusture, extract de rozmarin, extract de salcie plangatoare, extract de salvie, extract de soia, mucilagiu de plante.
Unde il gasim :
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=phyto&ItemId=1067636
http://www.centrofarm.ro/ccA004776/disponibil_farmacii/Phyto---Phyto-7-Crema-Tratament-Pentru-Par-Uscat-X-50-Ml.html
http://www.farmaciiledona.ro/produse/phyto-7-I13798
Pret mediu - 53 RON

33 de comentarii:

  1. eu l-am avut in urma cu cativa ani
    sunt fan produse leave in
    si am mai folosit si phyto 9!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc si Phyto 9 si 7 . Am invatat un truc de la trainerul Phyto , Dominique : amesteci Phyto 7 / 9 cu PhytoLisse si ai un efect surprinzator - luciu imediat si hidratare de durata . Este geniala tehnica : 3 picaturi de lisse si o cantitate mica de 7/9 , emulsionezi intre palme si apoi treci mainile prin par ca si cum te-ai da cu placa de par .

    RăspundețiȘtergere
  3. saptamana viitoare il cumpar
    revin cu comentari:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Te astept sa imi spui . Te-ai inscris la concurs ? Face parte din KIT .

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,cred ca si parul meu are nevoie disperata de hidratare...mereu cand merg la tuns,ma intreaba coafeza daca il usuc prea mult cu foehnul...si asa este!daca nu il usuc,nu are nici volum si are si o tendinta cu mult accentuata spre ondulat...te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Ella , eu ti-as recomanda sa iti iei in cazul asta PhytoDefrisant ( este un balsam Leave-in care hidrateaza in profunzime parul; concentratia produsului creste cu fiecare utilizare in tija firului de par ) . PhytoDefrisant si PhytoLIsse sunt 2 produse recomandate pentru persoanele care coafeaza parul cu aer cald sau il usuca in exces .... te pup .

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc,chiar ma gandeam sa imi iau Phyto 7,dar o sa cumpar Phytodefrissant.Si eu te pup de 2 ori!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine suna recomandarile tale pt. produsele Phyto! Mie parul imi da mari batai de cap, e intre ondulat si drept, poros, absoarbe imediat umezeala si devine foarte frizzy. Un exemplu chiar amuzant e aspectul pe care l-am capatat dupa o plimbare cu barca pe lac,toamna trecuta...asta pe langa faptul ca nu ma pot usca cu foehn-ul fara sa se umfle ca o vata pe bat. Si nici macar nu folosesc placa, dar tot are perioade in care e uscat :(
    PS : La multi ani si o primavara superba!
    Geo

    RăspundețiȘtergere
  9. Geo daca parul tau este frizzy ti-as recomanda si PhytoLisse . Citeste si despre PhytoDefrisant .Daca imi trimiti pe mihaelastam@gmail.com datele tale iti pot trimite cateva esantioane din Phyto 7 / 9 sa le incerci . Ce produse folosesti in general ? Parul este neastamparat si daca folosesti o baza de spalare prea agresiva care il incarca cu energie statica .

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pt. raspuns :) Folosesc pt spalare sampoane blande, de ex. acum am Satinique pt utilizare zilnica de la Amway si ma spal la 3-4 zile. Evit in general produsele cu SLS si cu silicon, iar ca balsam/masti am incercat absolut tot, de la kallos la gliss, tony&guy, revalid. Folosesc inclusiv balsam leave-in pe parul umed, insa problema cu uscatul parului si cu faptul ca se infoaie la umezeala nu am putut-o rezolva cu nimic pana acum. Maine ma duc sa cumpar PhytoDefrisant :) am asa un sentiment ca ma va ajuta. Iti trimit pe mail datele pt acele esantioane, multumesc mult!
    Geo

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Geo , te astept sa imi spui ce impresie ti-au lasat produsele . Pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Hello! :) Asa cum am promis, am revenit sa-ti impartasesc parerea dupa utilizarea esantioanelor de Phyto. Am folosit Phytojoba si Phytonectar in ultimele 3 saptamani si iata ce am observat : am inceput cu Phytojoba (primele 3 spalari), pot spune ca mi-a placut, lasa parul matasos, nu mi-a facut matreata (cum patesc atunci cand schimb samponul), am apreciat mult ca nu mi-a ingrasat parul si nu a fost nevoie sa-l spal mai des, dat fiind faptul ca l-am lasat in par cateva minute, conform instructiunilor; mi-a placut mult si parfumul (nu e un criteriu major in alegerea samponului, imi pasa mai mult ce face pt par, dar e un plus daca lasa parul parfumat frumos). Am trecut apoi la Phytonectar si acesta imi place mult, mult de tot : miroase pur si simplu sublim, se cunoaste ca e tratament intensiv de hidratare, doar ce am facut baie aseara si am parul atat de fin ca nici nu sta prins in elastic :)) recunosc ca am folosit si o masca cu ulei de masline pe parul umed - cu siguranta a ajutat si ea. Cat despre Phyto 9, initial nu mi s-a parut ca are cine stie ce efect, pt. ca nu folosesc des feohn-ul; totusi, l-am folosit pt a activa ingredientele si efectul a fost surprinzator....am putut sa-mi perii parul si sa ma usuc fara sa mi se umfle si sa capete acel aspect de matura - asa ceva chiar nu mi s-a mai intamplat de cand ma stiu. Am cumparat deja primul flacon de sampon Phytonectar si tot ce pot sa spun e ca sunt foarte multumita! Cu siguranta Phyto isi merita renumele si imi place mult de tot si lista de ingrediente a produselor. Inca o data iti multumesc mult pt. ca m-ai ajutat sa le descopar. Te pup!
    Geo

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna!
    Eu mi am cumparat , cu cateva zile inainte sa primesc mostrele(phytojoba sampon si masca, phytocitrus sampon si masca si phytonectar) de la tine phytojoba sampon si phyto 9.Parul meu e lung, ondulat, saten inchis ( prin vopsire), si uscat.
    De cand am primit mostrele si am facut cumparaturile, m am spalat de 2 ori pe cap, a doua oara, aplicand si masca, intre samponare si phyto 9.
    Samponul miroase frumos, dar, din pacate, folosesc mult, pentru ca face destul de greu spuma, astfel incat sa mi acopere tot parul.dupa spalare,exista portiuni importante de par, care se incalcesc grav( adik, asta se intampla si cu phytojoba si cu alte sampoane).Phyto 9 am aplicat pe parul umed , dupa samponare, suvitza cu suvitza.Rezultatul : parul este ceva mai lucios si mai moale.dar nu ceva spectaculos.Partea buna este ca, spre deosebire de cremele pline de silicon, ce dau impresia de par super pentru o zi, parul nu s a ingrasat imediat.a doua oara, am folosit si masca, intre sampon si phyto 9, iar pe phyto l am aplicat pe parul aproape uscat.rezultatele sunt net superioare, parul a devenit ceva mai moale, si luceste foarte tare si frumos( ha, toata lumea ma intreba daca m am vopsit....), nu se ingrasa, si onduleurile s au asezat aproape singure...Per total sunt multumita.Este adevarat ca 1: produsele sunt foarte scumpe ( samponul e de 4-5 ori mai scump decat unul obisnuit, si sa nu zic k am impresia ca se va termina muult mai repede, masca si tratamentul la fel)si ca rezultatele nu au cum sa apara peste noapte....deci, voi reveni cu un update, peste cateva saptamani.
    In concluzie : nu mi pare rau ca am cumparat produsele,dar inca nu sunt 100% convisa de rezultate.Daca o sa mi faca un par superb, sunt dispusa sa le cumpar.
    PS : nu imi este clar cum se foloseste si ce rol are phyto 9.
    am citit ca rezultate mai bune se obtin pe parul uscat, apoi, pe tub scrie : crema de zi -adik, trebuie aplicat zilnic??
    PS 2 : pentru cine nu a incercat ink, phyto 9 este un fel de ulei de par, ce se aplica dupa samponare, si care( avantaj major fata de alte uleiuri) intra foarte repede in par, este absorbit total ( adik, nu raman urme de ulei pe haine sau pe piele)si il face moale, moale ( da! cele cu par ondulat si explodat isi doresc un par mooale moale).
    PS 3 : pentru Mihaela : am citit pe siteul phyto despre un sampon ce intensifica nuantele de blond, castaniu si roscat.Nu le am vazut pe nicaieri prin magazine.Ai idee unde sa gasesc?

    Virginia

    RăspundețiȘtergere
  14. Bonjourica!

    Citesc si ma minunez un pic... fetele, rezultatele nu au cum sa apara dupa prima folosire... sa inteleg ca sunt primele impresii, nu?

    Pun mareee pret pe parul meu si investesc ceva in el; nu frecventez saloane dar ingrijirea acasa cu produse bune (tratament dar si de styling) inseamna foarte mult.

    O sa ii dau eu un raspuns Virginiei, daca nu e cu suparare:
    - uleiul de par - de calitate- nu este un ulei...nu stiu ce ai incercat tu de ai avut aceasta parere
    -cremele/lotiunile/serurile/tratamentele care au acea proprietate leave-in (nu se clateste) se pot aplica zilnic pana la rezultatele dorite. Dupa... pt mentinerea rezultatului.Dar nu e o regula... trebuie sa fie o obisnuinta
    - samponelele sidefate si foarte dragute de imi vine sa le pap se gasesc in Sensi Blu (eu acolo le-am vazut) dar se pot comanda si online
    - si inca ceva ... care este rolul "k"-ului?...nu pricep... alfabetul l-a invatat toata lumea, nu?

    Ca tot suntem la un topic cu o cremuta leave in, vreau sa te intreb Mihaela care este diferenta intre cele 2 produse pt protectia solara (unul e portocaliu, iar altul este transparent)? Ori nu am citit eu bine si complet dar parca scrie cam la fel pe ele...

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  15. Bonjourica!

    Pt ca saptamana asta plec la mare pana la urma mi-am luat produsul in recipient transparent Phyto Plage ca am vazut ca este si pt coafare.
    Azi m-am dat cu el, miroase dragut dar incarca putin parul (ca si cum te-ai da cu un fixativ)... e totusi o prima impresie.

    Anul trecut dupa 3 zile de stat la mare am avut parul foarte uscat ca a trebuit sa tund din el; acum sa vedem cum va fi...oricum, nu o sa fac economie la produs.

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  16. Cel de la PhytoPlage formeaza o pelicula protectoare ... este mai ciudat cand te dai cu el ... ai senzatia de par incarcat intradevar dar o sa descoperi ca atunci cand il speli se descurca mult mai usor . Este normal sa incarce parul atat de tare ... daca stai sa te gandesti cand mergi la plaja il speli zi de zi ... astept sa imi spui dupa ce te intorci cum a fost ... Si eu saptamana asta plec la mare ... in Collioure , abia astept sa ma relaxez

    RăspundețiȘtergere
  17. Bonjourica!

    Dupa 5 zile si jumatate de stat la mare in cea mai mare caldura posibila intalnita de cand ma duc la mare (de la 3 anisori) si unde soarele ardea la propriu trebuie sa spun ca PhytoPlage a trecut testul meu.
    Este adevarat ca am tinut parul impletit in coada spic 2 zile si jumatate, apoi l-am spalat si apoi l-am tinut desfacut dar prins in clamute, ca am purtat si palariuta (nu mereu si nu la plaja); dar de cate ori am iesit in soarele acela arzator m-am dat cu spray fie ca era impletit fie ca era in clamute.
    - miroase frumos
    - da stralucire
    - protejeaza
    - minusul cel mare este ca incarca parul, ca nu are o formula light care sa nu se simta pe par (trebuie sa recunosc ca asta e un fix al meu).

    Deci, acum venita acasica am observat ca nu am parul diferit de cum am plecat. Si cand ai un par lung, blond prin decolorare, fin, matasos si cam pisicos si cu tendinta de incurcare imediat se vede pe el cand ceva nu ii merge sau ca se usuca.

    Cum nu ai un post dedicat produselor protectie soare am scris aici dar daca faci unul poti muta comentariile mele acolo ca sa fie mai clar pt cititoare.

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna. Te rog sa ma scuzi ca iti scriu dar am gasit un site in care laudati foarte mult produsele Phyto, si vreau sa te rog sa ma ajuti si pe mine. Vreau sa-mi cumpar un sampon si un balsam leave in dar nu stiu ce mi s-ar potrivi. Am vazut ca pe blogul tau le-ai sfatuit pe fete , si tot acolo am gasit si adresa ta si m-am gandit sa-ti cer parerea. Parul meu e blond vopsit, in fiecare luna vopsesc doar radacinile iar pe varfuri nu pun niciodata vopsea decat nuantator, asa ca nu pot sa spun ca e deterioratplus ca tot la 6 saptamani imi tai varfurile, dar un pic e uscat si cred ca are nevoie de hidratare, iar la ultima vopsire am folosit oxidant de 12% si mi-a cam ars un pic si pielea capului iar firele acelea mici de la radacina mi se rupeau si nu aratau destul de bine. De obicei seara il spal pt. ca in momentul in care se usuca se umfla ca o matura, asa e el e undeva intre drept si ondulat, nu ma usuc cu foenul, nu-l fac cu placa tocmai ca sa nu-l distrug.Singura metoda de aranjare e ca a doua zi dimineata pun bigudiuri mari cu arici si asta il linistete si ii da si volum. Am folosit produse Joico pentru hidratare si reconstuctie sampon si masca, masca inca mai am si mai foloseam balsam leave in de la Pantene pentru par matasos si stralucitor, era super dar l-au scos de pe piata, nu-l mai gasesc nicaieri. Asa ca am nevoie de un sampon si un balsam leave in, chiar si de un balsam din acela normal care se clateste, si am mai citit ceva si despre un ulei , am cautat cateva informatii pe internet asa am gasit produsele Phyto, care tare sunt laudate de fete. Nu am mai folosit niciodata sincer nici nu am auzit de ele, dar vreau sa incerc. Te rog doar sa ma sfatuiest de care. Am citit despre Phyto 7, balsam leave in, Phyto 9, sampon Phytojoba sau Phytolactun sau Phytonectar, nu pot sa ma hotarasc. Te rog daca poti sa ma lamuresti. Multumesc mult mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna. Te rog sa ma scuzi ca iti scriu dar am gasit un site in care laudati foarte mult produsele Phyto, si vreau sa te rog sa ma ajuti si pe mine. Vreau sa-mi cumpar un sampon si un balsam leave in dar nu stiu ce mi s-ar potrivi. Am vazut ca pe blogul tau le-ai sfatuit pe fete , si tot acolo am gasit si adresa ta si m-am gandit sa-ti cer parerea. Parul meu e blond vopsit, in fiecare luna vopsesc doar radacinile iar pe varfuri nu pun niciodata vopsea decat nuantator, asa ca nu pot sa spun ca e deterioratplus ca tot la 6 saptamani imi tai varfurile, dar un pic e uscat si cred ca are nevoie de hidratare, iar la ultima vopsire am folosit oxidant de 12% si mi-a cam ars un pic si pielea capului iar firele acelea mici de la radacina mi se rupeau si nu aratau destul de bine. De obicei seara il spal pt. ca in momentul in care se usuca se umfla ca o matura, asa e el e undeva intre drept si ondulat, nu ma usuc cu foenul, nu-l fac cu placa tocmai ca sa nu-l distrug.Singura metoda de aranjare e ca a doua zi dimineata pun bigudiuri mari cu arici si asta il linistete si ii da si volum. Am folosit produse Joico pentru hidratare si reconstuctie sampon si masca, masca inca mai am si mai foloseam balsam leave in de la Pantene pentru par matasos si stralucitor, era super dar l-au scos de pe piata, nu-l mai gasesc nicaieri. Asa ca am nevoie de un sampon si un balsam leave in, chiar si de un balsam din acela normal care se clateste, si am mai citit ceva si despre un ulei , am cautat cateva informatii pe internet asa am gasit produsele Phyto, care tare sunt laudate de fete. Nu am mai folosit niciodata sincer nici nu am auzit de ele, dar vreau sa incerc. Te rog doar sa ma sfatuiest de care. Am citit despre Phyto 7, balsam leave in, Phyto 9, sampon Phytojoba sau Phytolactun sau Phytonectar, nu pot sa ma hotarasc. Te rog daca poti sa ma lamuresti. Multumesc mult mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  20. PS. mesajul era pt. mihaiela dar si una dintre fete care au folosit Phyto daca ma poate ajuta, e OK. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  21. buna,as avea nevoie si eu de putin ajutor.caut o crema,un serum,ceva de dat pe par dupa ce l-am uscat,eu am parul gras la radacina si uscat in rest si imi sta umflat,e si putin aspru si as vrea ceva de dat care sa-l faca mai moale si sa nu mai stea asa de umflat.Ms mult

    RăspundețiȘtergere
  22. nu stiu ce sa aleg intre phytolisse si phytodefrisant, pentru cele care le-ati folosit?ce ma sfatuiti?ce efecte au? ms

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna - Imi cer scuze dar in ultima perioada nu prea am mai avut timp de raspuns la comentarii. Abia m-am intors din vacanta si incep sa recuperez restantele de la job ... Am sa incep prin a-i raspunde Deei pentru ca imi ia mai putin :
    - PhytoDefrisant este un balsam leave in - drept urmare efectele lui se vad in timp .
    -PhytoLisse este Un "make-up" pentru par - adica efectele se vad imediat dar asa cum dupa demachiere ai scapat de fard cam acelasi lucru se intampla si cu PhytoLisse . Cele 2 produse se adreseaza persoanelor care vor sa aiba o podoaba capilara mai "ascultatoare" si care se electrizeaza mai greu . Tu ce nevoie ai Deea ? Cum este parul tau ?

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Mihaela ,

    Iti multumesc pentru Feed-bak apropo de PhytoPlage . Cum merge lectura din blue-book :) ?

    RăspundețiȘtergere
  25. ok. astept si eu de mult un raspuns de la MS. am scris pe 1 septembrie. totusi daca ai timp...te rog . inca nu mi-am cumparat nimic pt. ca nu stiu ce mi s-ar potrivi.

    RăspundețiȘtergere
  26. Draga Anonim ,

    Imi cer scuze de raspunsul intarziat dar m-am intors de curand din concediu si mereu e o nebunie . Din cate am citit parul tau se electrizeaza asa ca ti-as recomanda produsele antifrizz . Din gama Phyto acestea sunt _ PhytoBrush , PhytoDefrisant si PhytoLisse . Acum in functie de suma pe care esti dispusa sa o investesti eu ti-as recomanda urmatoarea ordine - PhytoLisse ( este un make-up de par dar vei observa imediat rezultate - parul tau se va cuminti , va fi mai usor de aranjat si va capata stralucire ; este un produs care se activeaza la cald asa ca daca obisnuiesti sa folosesti in mod frecvent foenul este perfect pentru tine ) , PhytoDefrisant ( este un balsam leave in care in timp iti va cuminti parul hranindu-l din interior ) si PhytoBrush ( samponul potrivit pentru parul care se electrizeaza ) . Daca parul este uscat la varfuri atunci poti asocia Phyto 7 cu PhytoLisse - in palma pui 1-2 picaturi de Phytolisse si o cantitate egala cu un bob de mazare de Phyto 7 - masezi palmele in asa fel incat cele 2 produse sa se amestece si apoi aplici pe par ( prinzi intre palme parul ca si cum l-ai mangaia dinspre radacina spre varfuri ) . Teoretic ar trebui sa o lasi mai usor cu oxidantele cand te vopsesti - daca nu vrei sa renunti la oxidant atunci ai putea sa il protejezi in timpul vopsirii cu Ulei D'ALes ( este un ulei hidrosolubil ce se amesteca perfect cu vopseaua fara sa ii altereze proprietatile ) . Daca mai ai nevoie de detatii despre produse scrie-mi pe thingsbyms@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  27. multumesc MS. o sa incerc si revin cu informatii. multumesc mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  28. fetelor ma ajutati si pe mine? am parul blond vopsit , uscat si undeva intre drept si matura. cam asa arata, desi am grija de el, ma vopsesc doar cu vopsea fara amoniac si am folosit si prod. profesionale (joico, londa) in ultima vreme ceva nu-i mai place. am tot auzit de prod. phyto si as vra sa incerc. dar nu stiu ce mi se potriveste, ca am vazut lista de produse si e destul de lunga. vreau sa mi-l hidrateze, sa aiba luciu si sa fie matasos, sa nu mai stea asa umflat ca o matura. nu stiti gasesc si mostre,? mi-ar place si mie sa incerc inainte sa cumpar, ca am vazut si preturile. multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  29. ps. am uitat, am nevoie de sampon, balsam leave-in si masca . mersi

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim ... scrie-mi pe thingsbyms@gmail.com .

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna Mihaiela. Esti draguta sa ma ajuti si pe mine ca nu ma pot decide ce ar fi mai bun pentru parul meu Phyito 7 sau Phyto 9. Sunt blonda dar imi vopsesc doar radacinile, NU folosesc uscatorul de par, NU folosesc placa, NU pun vopsea pe varfuri, si totusi e cam uscat. Imi plac foarte mult produsele leave in, pentru ca am avut un balsam de la Pantene, era super, imi hranea parul, ii dadea luciu, chiar era matasos si foarte sanatos, dar de cateva luni l-au scos de pe piata si desi am incercat sa-l inlocuiesc nu mai gasesc nimic asemanator. Am folosit joico, londa am luat si din supermarket gliss, nivea dar nu se compara. si tot cautand si pe net am gasit produsele phyto, despre care sincer nu ma auzit nimic pana acum, si sunt foarte laudate, asa ca ma tenteaza, dar nu stiu ce mi se potriveste. Deocamdata vreau sa incerc una din aceste doua creme iar apoi daca imi place o sa iau si sampon si o masca. Mi-e frica asa putin pentru ca sunt destul de scumpe si am deja o colectie impresionanta in baie care nu mi se potriveste. Ce ma sfatuiesti sa iau? si Phyto nectar sampon ,crezi ca e OK? mai citeam ceva si despre un sampon care intensifica nuantele de blond tot de la Phyto, daca folosesc asa ceva e ca si cum m-as vopsi? in sensul ca imi da cateva nuante peste parul meu aproape alb. multumesc mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna Simona ,
    Phyto 9=Phyto 7 plus 2 uleiuri adaugate . Daca nu ai probleme cu parul care se ingrasa repede poti opta pentru 9 . Samponul pereche la Phyto 9 este Phytonectar . Samponul pentru parul blond de la Phyto doar intensifica nuanta de blond a parului , nu este ca si cum te-ai vopsi . Gradul de acoperire pe parul alb este mic .... dar daca este putin poti avea rezultate frumoase . Sper ca te-am ajutat si te mai astept pe blog .

    RăspundețiȘtergere