marți, 27 octombrie 2009

Femme 24 – supliment alimentar pentru perioadele de menopauza si premenopauza


Contine 50 mg izoflavonoide agliconice din soia (obtinute din soia nemodificata genetic)
Comprimatul pentru zi ajuta la reducerea bufeurilor si limiteaza iritabilitatea.
Comprimatul pentru seara ajuta la reducerea sudoratiei nocturne si favorizeaza somnul reparator.

Rezultat al cercetarilor Departamentului de Nutritie al Laboratoarelor Forte Pharma, Femme 24 este special formulat pe baza celor mai recente descoperiri de cronobiologie. Femme 24 va ajuta in mod natural si eficace sa faceti fata modificarilor biologice legate de premenopauza si menopauza, atat pe parcursul zilei cat si noaptea:
• Comprimatul pentru zi ajuta la reducerea bufeurilor si limiteaza iritabilitatea.
• Comprimatul pentru seara ajuta la reducerea sudoratiei nocturne si favorizeaza somnul reparator.
Eficacitatea Femme 24 se bazeaza pe calitatea si dozajul optim al ingredientelor active selectionate:
• Extractul de soia nemodificata genetic, in forma agliconica, perfect asimilabila, cultivata in Franta, este in mod particular bogat in izoflavonoizi, care sunt binecunoscuti pentru efectul lor impotriva bufeurilor. Un comprimat dimineata + un comprimat seara va asigura aportul cotidian optim de 50 mg izoflavonoide agliconice din soia.
• Extractul de Chinese yam este prezent in capsula pentru zi si este cunoscut pentru puterea calmanta si actiunea impotriva retentiei de apa.
• Magneziul asociat cu vitamina B6 sunt prezente in capsula de zi si limiteaza iritabilitatea.
• Extractul de Hamei este prezent in capsula de noapte si este cunoscut pentru actiunea sa calmanta si adaptogena.
• Calciul si vitamina D3 sunt prezente in capsula de noapte si ajuta la pastrarea capitalului osos.
Mod de utilizare: un comprimat galben dimineata si un comprimat albastru seara, se iau cu o jumatate de pahar de apa, intr-un moment de repaos.
A se respecta doza zilnica recomandata. Utilizarea acestui supliment de dieta nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie diversificata. Respectati modul de utilizare. Nu lasati la indemana copiilor. Nu se recomanda in timpul sarcinii sau alaptarii sau la copii sub 8 ani, fara avizul medicului.
Mod de conservare: a se pastra la loc uscat si racoros.
Analiza nutritionala:
• capsula galbena de zi: glucide: 75,1% (0,42g/cp.), proteine: 4,4% (0,02g/cp.), lipide: 5,2% (0,03g/cp.), valoare energetica: 365 kcal% (2,1 kcal/cp.).
• capsula albastra de seara: glucide: 69,6% (0,38g/cp.), proteine: 6% (0,03g/cp.), lipide: 2,3% (0,01g/cp.), valoare energetica: 323 kcal% (1,7-1,75 kcal/cp.).
• doza zilnica (1 capsula de zi + 1 capsula de noapte): extract de soia 500 mg, izoflavonoide agliconice 50 mg, magneziu 30 mg (10% DZR), vit. B6 2 mg (100% DZR), calciu 40 mg (5% DZR), vit. B9 0,2 mg (100% DZR), vit. D3 5µg (100% DZR). DZR = doza zilnica recomandata.
Ingrediente:
• capsula galbena de zi: extract din soia bogat in izoflavonoide agliconice, Chinese yam (Dioscorea Opposita) bogat in diosgenine, oligozaharide din fructe, oxid de magneziu, vitamina B6, agent constergant: celuloza microcristalina, solutie galben-verzuie de peliculaj (E464, talc, inulina, glicerina, coloranti alimentari: E171, E132, E104, E172), anti-aglomeranti: siliciu, stearat de magneziu.
• capsula albastra de seara: extract din soia bogat in izoflavonoide agliconice, hamei, carbonat de calciu, oligozaharide din fructe, solutie albastra de peliculaj (E464, polidextroza – E1200, coloranti alimentari: E171, E133, E132, E104, E172), agent constergant: celuloza microcristalina, anti-aglomeranti: stearat de magneziu, siliciu si vitaminele B9 si D3.
Nu contine nici un ingredient de origine animala. Fara gluten, fara organisme modificate genetic si fara gelatina.

Unde il gasim :
http://www.centrofarm.ro/ccA12X010056/disponibil_farmacii/Forte-Pharma---Femme-24.html
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=forte pharma&ItemId=5363715
http://www.farmaciiledona.ro/produse/forte-pharma-femme-24-tb-x-56-I35058#farmacii

2 comentarii:

  1. In curand,va trece mama prin aceasta perioada..dar sper ca acest "in curand" sa fie cat mai tarziu.E o buna idee acest supliment.

    RăspundețiȘtergere
  2. Izoflavonoizii sunt molecule estrogen-like ... un tratament inceput din timpul premenopauzei previne si aparitia osteoporozei .

    RăspundețiȘtergere