duminică, 4 iulie 2010

PhytoRhum - sampon revitalizant



Contine galbenus de ou si rom, se adreseaza parului tern, aspru, cu firul subtire si deshidratat. Frumusetea si vitalitatea parului depind de buna functionare a bulbului pilos, structura responsabila de hranirea prin difuziune a firului de par. Substantele nutritive provin din microcirculatia scalpului si sunt utilizate pentru formarea keratinei (amino-acizi, vitamine si derivati sulfurici). Keratina este componentul principal al tijei firului de par; daca ea este de buna calitate, atunci firul de par este viguros, iar scalpul este sanatos. Din nefericire, din cauza unor agresiuni constante, de diferite naturi, parul devine devitalizat

Phytorhum contine galbenus de ou care are proprietati deosebit de emulsifiante si care este foarte bogat in elemente nutritive naturale: protide, lecitina, vitamine si minerale (inclusiv fosfor, sulf, clor, calciu si potasiu). Romul, un derivat de melasa, are rol fortifiant pentru scalp. Prin aceasta formula, laboratoarele Phytosolba au adus un omagiu formulei ancestrale, folosita de bunicele noastre, care foloseau oua si rom pentru spalarea parului. La acestea s-au adaugat o multitudine de extracte de plante cu efecte hidratante, printre care: floare de porumb, ulei de nuca de cocos, substante din lemn si panthenol. Toate acestea fac din Phytorhum un sampon care reda energie parului, insanatosind si cel mai deshidratat, despicat sau tern par.

Recomandari: Phytorhum este recomandat in special ca sampon de mentinere a sanatatii parului in caz de spalare frecventa sau in cazul unui par care sufera de problemele anterior mentionate.

Mod de utilizare: udati parul din abundenta si aplicati Phytorhum, dupa care masati usor pentru a obtine o spuma abundenta. Clatiti si repetati samponarea, lasand produsul sa actioneze cateva minute pentru rezultate mai bune. Clatiti din abundenta.
Atentie! Agitati bine sticla inainte de a utiliza produsul, pentru a-i reda omogenitatea.

4 comentarii:

  1. Mihaela,nu stiu daca te-am mai intrebat,insa as vrea sa-mi raspunzi.Putem folosi acelasi sampon ani in sir?Sau trebuie din cand in cand schimbat?Stiu ca la creme mi-ai zis ca nu e adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ella , putem folosi acelasi sampon an in sir .... asta daca nevoile nu se schimba . Pentru ca sunt foarte multe lucruri care pot schimba tipul de scalp sau tipologia firului de par suntem nevoite din cand in cand sa schimbam si samponul . Spre exemplu - dupa vopsire expertii Phyto recomanda utilizarea unui sampon special pt par proaspat vopsit ( motive - fixarea pigmentului si restructurarea scalpului si parului ) ; la trecerea intre anotimpuri parul si scalpul se schimba - fie devine mai gras , mai friabil , mai uscat sau mai deteriorat , cade mai mult sau se decoloreaza . Eu in general folosesc cam 3-4 tipuri de sampoane : sampon pt par vopsit , sampon impotriva matretii ( pt ca pe fond nervos cu stress-ul de zi cu zi mai fac o mica matreata ) , sampon restructurant ( Rhum sau Densium ) sau la piscina si mare special pt expunerea la soare din gama PhytoPlage .

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu pot folosi acelasi sampon mai mult de cateva luni. Parul se obisnuieste cu ingredientele din sampon si incepe sa nu se mai aseze cum trebuie, sa para gras imediat dupa spalare. Asa ca rotesc sampoanele intre ele atunci cand parul meu imi da semnalul de alarma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Vyio , este foarte adevarat ca unele persoane nu pot utiliza constant acelasi sampon . Eu nu mi-am dat seama pentru ca folosesc constant cam 2 tipuri de sampoane in acelasi timp . Cum va vopsesc la 1 luna raman fidela lui PhytoCitrus 2 saptamani din luna . Acum spre ex PhytoLisse sampon .... un sampon inca nelansat in Romania pe care il testez . Imi place mirosul , consistenta lui si faptul ca impreuna cu Phytolisse serul ma ajuta sa il disciplinez mai usor .

    RăspundețiȘtergere