miercuri, 7 iulie 2010

SERUM ANTI-AGE ABSOLU ®


In ultima perioada oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de pastrarea aspectului tanar al pielii pentru un timp cat mai indelungat. Oferta de pe piata cosmeticelor devine din ce in ce mai bogata, ceea ce duce automat la cresterea calitatii produselor. Pe aceasta piata in continua dezvoltare se remarca cateva game, dintre acestea facand parte si Filorga. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul medicinii estetice, Filorga este prima linie dermo-cosmetica frantuzeasca provenita direct din medicina estetica. Unul dintre cele mai recent produse lansate de gama Filorga este SERUM ANTI-AGE ABSOLU ®. Aceste contine 95 ingrediente cu 68% ingrediente active.
Acest ser reface intregul tesut cutanat printr-o actiune intensiva asupra factorilor responsabili de imbatranire. Are o textura matasoasa, solubila in apa, cu absorbtie accelerata pentru un efect catifelant. Un amplificator de colagen, combinat cu NCTF® si fragmente de ADN, reactiveaza fibroblastele pentru a redensifica structura cutanata. In paralel, Retinolul actioneaza asupra reinnoirii tenului. Intreaga fata arata mai proaspata, mai odihnita, reenergizata.
Se aplica dimineata si seara, singur sau sub crema de zi sau de noapte, pe fata perfect curatata, conturul ocular si gat. Pentru toate tipurile de piele.
Produs disponibil in farmaciile selectionate.

2 comentarii:

  1. buna Mihaela,
    am pierdut lista cu link-urile la un moment dat si am copiat ce era pe zelist, erau in jur de 150 de bloguri, nu am mai avut tp sa le verific din pacate.. Dar ce s-a intamplat, de ce nu mai apari in zelist?
    te trec din nou, bineinteles

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de ce nu mai apar in zelist ... am bagat din nou codul , probabil l-am pierdut pe drum cand am schimbat template-ul :)) ... tehnologia asta . Ce mai faci ?

    RăspundețiȘtergere