joi, 27 mai 2010

STIMATA DOAMNA,PENTRU STOPAREA CADERII PARULUI ACUM AVETI O SPERANTA!







In conditiile vietii cotidiene, plina de stres, surmenaj si poluare, tot mai multe doamne ajung sa fie afectate de caderea excesiva a parului, care este denumita stiintific alopecie. Aceasta conditie patologica este un motiv de ingrijorare, deoarece frecvent reprezinta manifestarea unor dezechilibre interne ale organismului care trebuie tratate cu toata seriozitatea !
Caderea parului la femei a devenit in ultima perioada o problema tot mai acuta. Din fericire caderea parului la femei este periodica si mai putin severa decat la barbati, atat din punct de vedere al numarului de fire pierdute cat si din punct de vedere al aspectului cosmetic al parului restant. Sistematizand, cauzele caderii parului la femei pot fi: dezechilibre hormonale (sarcina, menopauza), deficite alimentare (in cursul curelor de slabire), agresiunile vietii moderne (stresul, oboseala, poluarea, fumatul), folosirea unor metode agresive de styling (uscarea cu feonul cu aer fierbinte, coafarea permanenta), utilizarea incorecta a tratamentelor regeneratoare sau cauze naturale (inaintarea in varsta, perioadele de primavara si de toamna).
De-a lungul vremii, numeroase generatii de doamne s-au confruntat si ele cu aceasta problema neplacuta si au cautat remedii in acest sens. De la ele am mostenit si urmatoarea reteta naturista destinata tonifierii si regenerarii parului: un galbenus de ou se mixeaza cu o lingura de rom concentrat si se aplica acest amestec pe parul umed, dupa samponare. Se lasa masca de par sa actioneze circa 10 minute, dupa care se clateste abundent. Efectul de intarire a radacinilor firelor de par se datoreaza importantului aport nutritiv pe care-l aduc proteinele si vitaminele din galbenusul de ou, a caror patrundere la nivelul pielii capului este favorizata de activarea circulatiei superficiale de catre romul concentrat.
Desi eficiente, metodele traditionale de ingrijire a parului au fost devansate de rezultatele cercetarilor moderne care pun acum la dispozitia doamnelor o formula complexa numita Phytocyane. Acest tratament special creat impotriva alopeciei la femei incetineste caderea parului si stimuleaza cresterea lui, revitalizeaza pielea capului, lupta impotriva albirii firelor si da volum si stralucire parului. Aceste efecte benefice sunt datorate componentilor activi vegetali pe care-i contine Phytocyane. Principalul ingredient, care da si numele tratamentului, este reprezentat de procyanidele extrase din samburele de strugure si care au proprietatea de a proteja vasele de sange, tesuturile moi si membranele celulare. O observatie interesanta ar fi ca procyanidele se intalnesc in vinul rosu si de aceea se recomanda consumarea acestei bauturi, in cantitate mica, pe post de protector al vaselor de sange !
Al doilea ingredient activ din Phytocyane este extractul din frunzele arborelui vietii (Ginkgo Biloba), cu rol de protectie a vaselor de sange si de stimulare a hranirii celulelor. Ginkgo Biloba este probabil unul dintre cei mai vechi copaci din lume si a fost parte din farmacopeea chinezeasca inca de acum 5000 de ani !
Celor doua componente principale din Phytocyane li se adauga extractul de calin salbatic, un hidrolizat din proteine de soia, derivati de substante sulfuroase, panthenolul si vitamina B6 si un precursor de pigment al parului. Toate acestea au rolul de a stimula productia de keratina si de pigment la nivelul radacinii firului de par, fortificand tija si prevenind albirea.
Datorita tuturor acestor proprietati, se recomanda utilizarea Phytocyane pentru stoparea caderii parului in timpul menopauzei, dupa nasteri, dupa imbolnaviri, dupa socuri psihice, tratamente, diete, stres. In timpul tratamentului cu Phytocyane se recomanda sa se administreze si un supliment de vitamine si minerale pe cale orala. Studiile clinice efectuate au concluzionat o eficienta a tratamentului de peste 85%, atat asupra stoparii caderii parului si regenerarii sale cat si asupra aspectului cosmetic al podoabei capilare. Produsul este disponibil in farmacii.




Unde il gasim :
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu