luni, 17 mai 2010

Inovatii de la Lierac pentru o piele frumoasa si stralucitoare!

Viata se desfasoara intr-un ritm din ce in ce mai alert. Suntem mai obositi, nu reusim sa ne odihnim suficient, suntem tot mai stresati, iar acest lucru are repercursiuni si asupra pielii noastre. Trebuie sa incercam sa gasim timp pentru noi insine, pentru relaxarea noastra, dar si pentru ingrijirea pielii. Pe langa demachiarea si hidratarea zilnice obligatorii trebuie sa acordam atentie si tratamentelor speciale, de peeling, abraziune sau gomaj, precum si serurilor care pot reda stralucirea pielii intr-un timp relativ scurt.

Laboratoarele Lierac va propun un ser universal de infrumusetare, un euforizant pentru pielea voastra: Mesolift!
Acest ser tonifiant pentru stralucire se inspira din mezoterapia faciala practicata de catre medicii dermatologi. Contine o doza mare (15%) de vitamine (A, C, E, B5, B6), minerale si acid hialuronic, care actioneaza asupra tenului tern si a liniilor fine si ridurilor, marind stralucirea si tonusul pielii. Combatand oboseala pielii, tenul este revitalizat, stralucitor si luminos. Echilibreaza pigmentarea neuniforma, umple ridurile si liniile fine si hidrateaza pielea terna sau obosita.
Este serul perfect pentru toate tipurile de piele, toate sezoanele si toate varstele. Poate fi utilizat sub crema voastra preferata sau il puteti folosi doar pe el. Avand o textura usoara si fondanta, acesta intra imediat in piele.
Pielea isi regaseste surasul, la fel ca si voi.
Utilizat chiar dupa folosirea MICRO-ABRASION sau PEELING, eficacitatea sa va fi optima.

Dupa cum am zis si mai sus, varsta, expunerea repetata la soare, oboseala, antreneaza manifestari caracteristice: riduri mai evidente, un ten tern si neregulat, o piele ingrosata si deshidratata. Aceste semne, vizibile mai ales pe fata, gat si decolteu, sunt datorate in principal unei incetiniri a reinnoirii celulare.
Pentru a atenua vizibil aceste manifestari, Laboratoarele Lierac au pus la punct produse de peeling dermo-cosmetic eficiente. Inspirate din tehnica dermatologica de peeling, aceste produse au in compozitie Hydroxy-acizi (acid salicilic + acid glicolic) si uree.

Ador peelingul care imi rasfata fata!


Comfort Peel este o crema renovatoare de inalta toleranta, primul produs de peeling extrem de delicat care se adapteaza nevoilor voastre pentru un efect de „piele noua”. Toleranta produsului a fost controlata printr-un studiu dermatologic. Formulata cu acid salicilic si glicolic cu eliberare modulata, Comfort Peel exfoliaza si hidrateaza pielea, lasand-o perfect hidratata, catifelata si stralucitoare. Transforma si infrumuseteaza tenul tern. Se foloseste zilnic pe fata curata.
Produsele se gasesc in farmaciile selectionate.
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=lierac&ItemId=6422527
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=lierac&ItemId=6422525
http://helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMPAMLL31

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu