marți, 4 mai 2010

Gama 3Chenes 1.618 – linia perfecta

Din cele mai vechi timpuri se stie ca frumusetea rezulta din echilibrul proportiilor. Laboratoarele 3Chenes® s-au orientat in functie de conceptul milenar al numarului de aur (1.618) pentru a dezvolta o gama de produse unice, cu eficacitate dovedita clinic. Numarul de aur – cheia armoniei si echilibrului: aceasta proportie, prezenta in natura, este cunoscuta inca din antichitate: Euclid o numea “raport extrem si mediu”, Leonardo da Vinci “sectio aurea”, iar matematicianul Luca Pacioli “proportia divina”. Acest raport se regaseste in natura, pictura si chiar arhitectura. In zilele noastre, marile nume ale chirurgiei estetice se bazeaza pe numarul de aur in activitatea lor. Gama Minceur 1.618 de la 3Chenes se compune din 4 produse special create pentru performantele lor in ceea ce priveste pierderea in greutate: 2 suplimente alimentare si 2 produse de ingrijire cosmetica, pentru a cuprinde toate aspectele procesului de slabire, atat pe cale interna, cat si externa. Nutriestetica este un concept cu finalitate estetica, bazat pe nutritie si pe senzatia interioara de bine, si care imbina pierderea in greutate cu frumusetea. Pornind de la constatarea ca stresul are efecte devastatoare asupra corpului, cum ar fi tulburarile de comportament alimentar, anxietatea, retentia de apa, etc., Laboratorul 3Chenes s-a ocupat de reglarea si echilibrarea emotiilor o data cu eliminarea toxinelor, a apei si grasimilor. Cu linia 1.618 de la 3Chenes, si tu poti atinge proportiile ideale!

1.618 Mincir iti propune sa te simti bine in pielea ta avand control asupra propriei greutati si sa-ti definesti formele corpului fara stres. Acesta este singurul supliment alimentar de slabit care tine cont de factorii emotionali implicati in procesul cresterii in greutate. Datorita acizilor omega 3, produsul actioneaza mai intai asupra emotiilor pentru a elimina blocajele psihologice care franeaza procesul de slabire. Concentratia sa de plante permite definirea siluetei, impiedicand depunerea grasimilor si drenand organismul.

1,618 Detoxiner, noul concept de băut pentru a slăbi, pe bază de extracte de plante şi acizi omega 3, favorizează eliminarea apei, a grăsimilor şi a toxinelor, contribuind la realizarea echilibrului dvs general.

1.618 Mincir visage defineste si contureaza ovalul fetei datorita unui ingredient activ puternic remodelant asociat cu extracte vegetale. Este o crema matasoasa la atingere, usor parfumata si puternic hidratanta. Poate fi folosita atat ziua, cat si noaptea, atat de femei, cat si de barbati, avand ca rezultat un efect de lifting dovedit clinic. Actiunea sa vizeaza drenarea, restructurarea si redesenarea ovalului fetei. Pielea isi regaseste tineretea si frumusetea.

SCULPTER 1,618 defineşte formele corpului diminuând ţesutul adipos. Sculpter 1,618 vă ajută să scăpaţi de grăsimi şi să obţineţi o siluetă tonică, datorită complexului său de slăbit brevetat. Usoara si non-grasa, Sculpter este o crema inovatoare pe baza de Pleurimincyl®, un ingredient activ brevetat, care revolutioneaza cosmetica. Cafeina si plantele specifice din compozitia produsului 1.618 Sculpter asigura eficacitatea procesului de slabire. Amestecul foarte puternic de plante cu efect de slabire potenteaza cafeina in scopul diminuarii tesutului adipos. Pielea se purifica si atinge perfectiunea. 9 din 10 femei sunt ingrijorate de depunerea grasimilor in adipocite, atat datorita stilului de viata, cat mai ales datorita hormonilor feminini. Pentru a nu se intampla acest lucru, trebuie sa evitati stilul de viata sedentar, practicand activitati fizice si asociindu-le cu un auto-masaj de doua ori pe zi cu Sculpter 1.618. Toate produsele sunt disponibile in farmacii.
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=3chenes&ItemId=5363615 http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=3chenes&ItemId=5363615 http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=1.618%20mincir&ItemId=5363720

2 comentarii:

  1. hey fetele :) voiam sa va scriu parerea mea despre aceasta line
    Eu am testat pastilele si pliculetele cu praf care se dizolva si am ramas placut impresionata M-a atras ideea lor cu numarul de aur .. proportia perfecta care ma ducea la gandul de corp ideal ... si mi-am cumparat mai intai pliculetele de care am fost extrem de incantata - sunt usor de consumat, au gust placut spre deosebire de alte produse de acest gen si efectele nu intarzie sa apara: am fost mult mai energica in perioada respectiva, nu mai eram la fel de pofticioasa si m-am simtit foarte bine. in 15 zile nu am reusit sa dau jos kilograme, dar m-am simtit detoxified si ulterior am continuat mai usor cu o dieta mai saraca in calorii si asa am reusit sa slabesc. De-asta le-am cumparat si a doua oara la interval de cateva luni.
    Cu pastilele nu m-am impacat grozav, deoarece nu reuseam sa respect programul de 3 ori pe zi nici cu masa nici cu ele - asa ca am ajuns sa am ceva dureri de stomac pentru ca le luam pe nemancate, deci urmati instructiunile cu atentie daca le cumparati.

    Altfel produsele pleaca de la principii naturale si au ingrediente benefice, printre care si omega 3.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Beauty - iti multumesc pentru comentariul frumos . EU mi-am schimbat de curand calc si am pierdut toata baza de date . Imi poti retransmite datele tale ?

    RăspundețiȘtergere