luni, 17 mai 2010

Lierac Homme – ingrijirea pielii in lumea barbatilor!


Intr-o lume a cosmeticelor pentru femei, Laboratoarele Lierac au creat o gama destinata special barbatilor: Lierac Homme.
Fondate de catre un medic specializat in medicina cosmetica corectoare, Laboratoarele Lierac sunt pionieri in produse fito-cosmetice pentru repararea si corectarea problemelor pielii inca din 1975.
Toate produsele Lierac sunt formulate pentru a oferi eficacitate, siguranta si placere de utilizare – trei principii fundamentale in acord perfect cu definitia produselor cosmetice de ingrijire pentru barbati.
Produsele Lierac sunt extrem de eficiente, pe de o parte datorita echipei de profesionisti (farmacisti, medici, chimisti, cercetatori in domeniul sanatatii si frumusetii) care lucreaza pentru elaborarea lor, iar pe de alta parte datorita tehnologiei de ultima generatie folosite, precum si a ingredientelor: partile cele mai active din plante.
Produsele Lierac sunt adevarate “medicamente pentru frumusete”, dezvoltate in acord cu metode de cercetare medicale; ele pot fi folosite in deplina siguranta. De asemenea, este o adevarata placere sa utilizezi produsele Lierac: datorita texturii, parfumului, culorii lotiunilor sau cremelor, precum si datorita ambalajelor, prin formele si materialele folosite – sunt adevarate produse high-tech.
Pielea barbatilor functioneaza aproximativ la fel cu cea a femeilor, exceptand cateva caracteristici specifice:
• Pielea barbatilor este supusa stresului zilnic al barbieritului, care adesea cauzeaza sensibilitate si iritatii, necesitand utilizarea unor produse de ingrijire care au capacitatea de a repara pielea;
• Pielea barbatilor este mai grasa decat cea a femeilor, datorita unui nivel ridicat de 5-dihydrotestoteron, un hormon care activeaza glandele sebacee;
• Pielea barbatilor este cu 16 pana la 22% mai groasa decat cea a femeilor si contine mai mult colagen. Deci, pielea barbatilor este mai rezistenta si mai putin marcata de trecerea timpului, dar, odata ce ridurile apar, ele au tendinta de a fi mai profunde.
Pentru a se adresa nevoilor specifice ale barbatilor cu un raspuns precis, cercetatorii Lierac au formulat gama Lierac Homme, care contine complexul exclusiv SKINPOWER5, un adevarat izvor nesecat de vitalitate si energie, care contine 5 minerale (fier, magneziu, zinc, cupru si mangan) vitale pentru echilibrul si functionarea adecvata a pielii. Acest complex unic furnizeaza mai multa eficacitate, mai multa energie si protectie, mai multa rezistenta si un confort suplimentar. Manganul protejeaza impotriva radicalilor liberi, fierul este indispensabil pentru oxigenarea celulelor, cuprul contribuie in mod activ la procesele cutanate de sinteza, zincul este implicat in reinnoirea epidermei, iar magneziul este indispensabil pentru stimularea reactiilor energetice.
Gama Lierac Homme contine 6 produse: Diopti crema anti-cearcane si anti-pungi, Crema antirid, Crema anti-oboseala, Gel curatator purifiant, Spuma de ras si Balsam dupa ras.
Lierac Homme Diopti crema antirid si anti-cearcane – o formula mai blanda, mai usor tolerata!
Ajuta la combaterea pungilor de sub ochi printr-o actiune sinergica a amestecului botanic de cretisoara, iedera si coada calului: stimuleaza biosinteza de colagen si elastina pentru o piele mai elastica si mai bine tonifiata. Impotriva cearcanelor lupta cu ajutorul a doua plante medicinale cu proprietati recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce aspectul contuziilor si de a reactiva micro-circulatia de suprafata: arnica si ruscus. Zi dupa zi pielea devine mai ferma si mai intinsa, cearcanele si pungile se reduc vizibil. Privirea este improspatata,ochii arata vizibil mai odihniti.
Acest gel ultra-proaspat si non-gras, imbogatit cu extract catifelant de galbenele, nu are parfum sau coloranti pentru o toleranta optima.
Lierac Homme Crema antirid – mai multe vitamine active, mai putine riduri!
Continand o concentratie ridicata (5%) de complex pro-vitaminic (retinol pur micro-incapsulat, vitamina C, pro-vitamina D), aceasta crema fluida ajuta la reactivarea productiei de colagen al pielii si la repararea problemelor pentru a preveni aparitia si a reduce in mod vizibil aspectul semnelor de imbatranire (linii fine si riduri). Pielea isi regaseste aspectul tineresc, fiind mai hidratata, mai catifelata si mai elastica.
Lierac Homme Crema anti-oboseala – mai multa energie, mai putine semne de oboseala!
Acest gel-crema improspatant contine o microalga ce are capacitatea de a “re-trezi” celulele si a incuraja pielea sa-si produca propria sursa de energie pentru a lupta impotriva semnelor de stres si oboseala. Pielea devine mai rezistenta la oboseala, iar semnele acesteia mai putin vizibile. Un sistem optic ajuta la camuflarea instantanee si diminuarea aspectului semnelor vizibile de oboseala.
Pielea este revitalizata, hidratata, improspatata si tonifiata.
Lierac Homme Gel curatator purifiant – un barbierit mai usor si o fata purifiata!
Datorita unei baze curatatoare fara sapun si care nu usuca, pielea este curata si purifiata, fara senzatia de “piele care tine”. Microparticulele de hidroxy-acizi si cele exfoliante elimina delicat pielea aspra, impuritatile ce astupa porii si excesul de sebum, pentru un barbierit mai usor. Are o eficacitate maxima datorita texturii spumante pure imbogatite cu glicerina hidratanta, mentol improspatant si clorhexidina purifianta. Intr-un singur pas, obtineti un ten proaspat si o piele purifiata!
Lierac Homme Spuma de barbierit – un barbierit mai usor, mai putin iritatii!
O spuma de barbierit cu o textura cremoasa pentru un barbierit extrem de usor si o protectie optima a pielii! Formula contine extract de menta, bogata in polifenoli, pentru a ajuta la diminuarea senzatiei de iritatie si la calmarea pielii. Formula este potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibila si fragila.
Lierac Homme Balsam calmant dupa ras – mai mult confort, mai putina barba!
Acest balsam proaspat, fara alcool, contine extract din frunza de menta si un extract catifelant de galbenele pentru a ajuta la stoparea arsurilor date de barbierit, a calma senzatia de “piele care tine” si pielea iritata. Utilizat zilnic, ajuta ca barba sa creasca mai greu, pentru un barbierit mai usor si mai rapid. Pielea este hidratata, fara senzatie de arsura datorata barbieritului si chiar te poti barbieri mai rar! Acest balsam incorporeaza o tehnologie noua anti-crestere a parului utilizand un extract botanic (Fibraurea recisa), bogat in palmatina.
Este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibila si delicata.

Produsele Lierac Homme se gasesc in farmaciile partenere.
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=lierac%20homme&ItemId=6422454
http://www.centrofarm.ro/ccC1559532_039X010165/detalii_produs/Lierac---Homme-Diopt-Gel-Pentru-Ochi-X-15ml.html
http://helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMPAMLL17

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu