miercuri, 26 mai 2010

Piz Buin® Allergy – gama perfecta pentru pielea sensibila la soare


Soarele este esenta vietii, ne umple de energie si ne da o atitudine pozitiva, o stare optima de sanatate si chef de viata. Oricare ar fi activitatile in aer liber care va plac, PIZ BUIN® va ofera protectia de care aveti nevoie pentru a va putea bucura de soare si pentru a obtine o culoare aurie sanatoasa. Acum, toate produsele de protectie solara Piz Buin beneficiaza de tehnologia Helioplex™, cea mai avansata protectie UVA/UVB de pana acum.

Din pacate, in ultimul timp din ce in ce mai multe persoane descopera ca au o piele sensibila la soare. Din cauza poluarii din ce in ce mai mari si a activitatilor umane, stratul de ozon se diminueaza pe an ce trece, iar soarele devine din ce in ce mai puternic si mai periculos. Acest lucru trebuie sa ne ridice semne de intrebare si sa ne atentioneze asupra expunerii la soare fara a folosi creme de protectie solara cu factor suficient de ridicat. Pe langa aceasta trebuie sa folosim palarii de soare, ochelari de soare, haine deschise la culoare, din materiale cat mai naturale – bumbac, in, etc. Si sa nu uitam sa bem cat mai multa apa, adica sa ne hidratam corespunzator.

Persoanele care au o piele sensibila la soare in mod special au nevoie de o protectie solara speciala. Impreuna cu dermatologii, PIZ BUIN® a realizat o gama de produse special destinate pielii sensibile la soare: Allergy. Tehnologia Helioplex™ furnizeaza protectie foto-stabila cu spectru larg UVA/UVB in timp ce Calmanelle™ ajuta la calmarea pielii. Un complex intens hidratant ofera ore de hidratare, iar vitamina E, un antioxidant, ajuta la fortifierea mecanismului natural de aparare a pielii si previne imbatranirea pielii. Produsele sunt rezistente la apa si transpiratie.

Si pentru ca nu conteaza culoarea pielii cand vorbim despre sensibilitatea ei la soare, produsele Allergy sunt disponibile in 4 variante: SPF 10, SPF15, SPF 30 si SPF 50+.

Produse disponibile in farmaciile partenere:

http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=allergy&ItemId=2161703

http://www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=piz+buin+allergy

http://helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMCOSPIZ16

2 comentarii:

  1. Bonjourica!

    Este vorba de tipul de piele foarte deschis care se arde usor si capata iritatii de la soare sau pentru tipurile de piele sensibile(din diverse cauze: alergice, la clorul din apa, la diverse produse cosmetice nu prea de calitate, etc, etc )?

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. pielea sensibila la soare este pielea care se hiperpigmenteaza neuniform in primul rand .... cei care imediat fac arsuri

    RăspundețiȘtergere