luni, 17 mai 2010

Piz Buin® Mountain - Protectie la cel mai inalt nivel - Soare + vreme rece + vant


Iarna, avem nevoie in mod deosebit de soare – si este exact perioada anului cand ar trebui sa acordam o atentie speciala pielii noastre. PIZ BUIN®, una dintre cele mai inovatoare game de protectie solara din lume, ofera gama de produse Mountain care reflecta cercetarile la zi din domeniul protectiei solare. Produsele Piz Buin® Mountain folosesc tehnologia de protectie solara fotostabila UVA/UVB Helioplex™, cea mai avansata protectie de pana acum de la Piz Buin®.
Pentru a nu avea probleme cu pielea in sezonul rece ar fi bine sa fim atenti la urmatoarele lucruri:
• Deshidratarea este una din principalele probleme ale pielii iarna datorita aerului uscat si temperaturilor scazute. Aceasta poate duce la inrosirea si craparea pielii si poate inrautati imbatranirea prematura a pielii. Trebuie sa folositi o crema de protectie solara speciala pentru iarna, cu protectie adecvata impotriva radiatiei UV, precum si impotriva uscarii pielii, aerului rece si vantului.
• Aplicati o crema de protectie cu factor ridicat la inceputul vacantei; acest lucru permite pielii sa se obisnuiasca treptat cu radiatia solara intensa de la munte. Crema de protectie solara trebuie aplicata cu 20 – 30 de minute inainte de expunerea pielii la soare, acest lucru permitind ca aceasta sa fie complet absorbita.
• Utilizati un factor de protectie mai ridicat la munte, iarna, decat vara; datorita altitudinii si zapezii, soarele de iarna este mai puternic decat in vai sau la plaja. Radiatiile UV cresc in intensitate cu 4% la fiecare 300 de metri altitudine. In plus, pana la 80% din radiatia UV este reflectata de zapada si gheata.
• Nasul, fruntea, urechile si gatul sunt in mod special sensibile la vant, temperaturi scazute si soare intens, deci se deshidrateaza si se ard mai usor. Pe aceste zone folositi o crema de protectie solara cu o baza mai grasa decat vara si / sau balsam de buze cu factor de protectie solara pentru a preveni arsurile, uscarea sau craparea pielii. Toate produsele de protectie solara PIZ BUIN® Mountain sunt in general mai grase si mai dense decat cele din gama de vara, furnizand protectie 100%.
• Buzele sunt extrem de sensibile, deoarece ele nu au pigment sau calus pentru a le proteja de razele UV. Balsamurile de buze PIZ BUIN® ofera protectie adecvata impotriva soarelui puternic, aerului rece si vantului si previn arsurile sau craparea buzelor.
• Utilizati produse rezistente la apa; acestea garanteaza protectie daca ploua sau ninge, precum si in timpul transpiratiei care apare in timpul activitatilor in aer liber.
La munte, radiatia solara devine cu 13% mai intensa la fiecare 1000 m crestere de altitudine, iar radiatia solara este cu 80% mai intensa cand este reflectata de zapada si gheata. Din aceste cauze, este recomandat sa folositi un produs de protectie solara care este special realizat pentru a va proteja pielea de inrosirea sau deshidratarea cauzate de temperaturile scazute, vantul si aerul uscat.
Viteza vantului, mai ales cand practicam sporturi de iarna precum schiatul sau snow-boardingul, poate creste suplimentar efectul de inghetare al pielii. Noi va recomandam sa folositi produse care sunt realizate special pentru a proteja pielea in conditii extreme.
Piz Buin® Mountain este o gama inovatoare, cu produse care protejeaza impotriva radiatiei solare, dar si impotriva vantului si a aerului rece. Iarna, si in general la munte, mai ales la altitudini mari, trebuie utilizate creme de protectie solara care ofera extra hidratare si protectie impotriva aerului rece si vantului, in combinatie cu filtre fotostabile UVA/UVB impotriva arsurilor solare si a imbatranirii premature a pielii.
Piz Buin® Mountain va ofera urmatoarele produse:
PIZ BUIN® MOUNTAIN SUN CREAM

Tubul plat si ergonomic este realizat special pentru cei care sunt adeptii sporturilor active – se potriveste cu usurinta in buzunarul vostru si este la indemana oricand aveti nevoie de el.
Contine tehnologia cu filtre fotostabile UVA/UVB Helioplex™ si vitamina E pentru a preveni deteriorarile pielii induse de radiatia UV. Ofera 24 de ore de hidratare pentru a proteja impotriva aerului rece si vantului. Se absoarbe repede si este rezistenta la apa si transpiratie. SPFurile disponibile sunt 6, 15 si 30.

Exista si in varianta SPF 50+, potrivita pentru activitati de iarna extreme in aer liber. Avand o formula water-free, previne inghetarea pielii fetei si uscarea excesiva in conditiile unor temperaturi scazute extreme.
Daca va doriti un produs 2 in 1, puteti opta pentru PIZ BUIN® MOUNTAIN SUN CREAM+STICK.
Este un produs extrem de practic si inteligent: contine crema de protectie solara, cu tehnologia Helioplex™, cu filtre fotostabile UVA/UVB, si vitamina E pentru prevenirea deteriorarile pielii induse de UV, la care se adauga un balsam de buze cu SPF 20, pentru protectia buzelor. Tubul este ergonomic, potrivit pentru impatimitii sporturilor de iarna – se potriveste perfect in buzunarul costumului de schi, pentru a-l putea folosi ori de cate ori simtiti nevoia. Este un produs hidratant (24 de ore), care protejeaza impotriva aerului rece si vantului, se absoarbe repede si este rezistent la transpiratie si apa.
Buzele sunt extrem de sensibile la radiatia solara intensa, la temperaturile scazute si vantul din zonele montane inalte, fiind extrem de usor sa se crape. Este foarte important ca buzele sa fie permanent protejate cu un produs protector water-free, cum este PIZ BUIN® MOUNTAIN SUN STICK. Acesta este ideal si pentru femei si pentru barbati, are aroma de vanilie si contine vitamina E pentru a preveni craparea buzelor sensibile. Contine filtre de protectie UV (SPF 20).

Extrem de important este sa folosim o crema de protectie solara atunci cand este inorat sau ninge. Pana la 80% din radiatia solara poate penetra stratul de nori. De asemenea, zapada, gheata si chiar pietrele reflecta radiatia UV, crescand astfel intensitatea pe piele si ducand la arsuri. La fel, ceata poate fi inselatoare, deoarece radiatia este reflectata in particule mici de apa. De aceea, trebuie sa folositi crema de protectie solara chiar si atunci cand soarele nu straluceste sus pe cer.
Produsele Piz Buin® Mountain se gasesc in farmaciile selectionate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu